Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jennerdrengen2
Og i ren selvforsvar var FCK samt deres allierede hooligans fra HSV så tvunget til at kaste pyro til højre og venstre og angribe politiet….. Right.


Det er ikke korrekt.

Jeg er ikke FCK-fan men, var taget ned og se kampen på FCK´s afsnit, da jeg gerne ville opleve Westfalia Stadion. Havde det været BIF der havde spillet, var jeg sikkert også taget af sted.

BIF/Dortmund fans angreb FCK med fyrværkeri - og det er korrekt at FCK svarede tilbage med fyrværkeri. Rigtigt er det også at der var HSV-fans til stede. Dog angreb FCK ikke nogen. FCK forsvarede sig og angreb ikke nogen.

Man kan så spørge sig selv hvorfor FCK havde taget fyrværkeri med til kampen men, det blev nu kun brugt til at forsvare sig. Desuden blev to stks. fyrværkeri fyret op i luften under kampen fra FCK´s fanafsnit.

Under opvarmningen i Dortmund by gik der i øvrigt enkelte Dortmund fans rundt i mellem FCK-fans uden at det skabte noget ballade. Til gengæld var der jo så BIF-fans der cirkulerede i udkanten af FCK´s fans og angreb dem der var kommet alene væk fra de øvrige FCK-fans.
FCN
Skrevet af FCKNørrebro
Tom jeg har aldrig oplevet vold tæt på. Og jeg er kommet i parken i ca 20 år. For mig at se virker det til at være blevet værre efter corona
Skrevet af Fiskeren92
Jenner

Jeg er med på at Dortmund og BIF sikkert startede, men den der ansvarsfralæggelse og negligeren ifht egne hools fra FCK fans herinde bliver til tider for kvalmende.

https://m.youtube.com/watch?v=r9x1Uc8nFSE

Her kan man så tydeligt se en del maskerede FCK og HSV fans kaste pyro direkte mod politiet - i ren selvforsvar, naturligvis. Så jo, min påstand er helt korrekt. Der blev kastet pyro til højre og venstre, og politiet blev angrebet af KBHSV. I selvforsvar, selvfølgelig.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Jennerdrengen2
@Fiskeren.

Jeg er afgjort ikke FCK-fan.

Jeg sad på øverste sektion og kunne ikke se ned i hjørnet hvor der så blev fyret mod politiet. Så jo, FCK angreb så også politiet inde på stadion.

Men som du selv skriver var der ingen tvivl om at BIF var værst. Var FCK ikke blevet angrebet er jeg ret sikker på at der ikke var kommet til konfrontationer. Mit bud er at man forsøgte at holde politiet væk så man kunne komme over og gi igen mod BIF-fansene. Hvilket så selvfølgelig ikke ligefrem er en fantastisk adfærd.

Jeg finder det så positivt, at FCK ikke har svaret igen mod de seneste mange BIF-angreb - men er ikke sikker på, at det er noget der kan holde i længden.
FCN
Skrevet af simonstof
Jenner

Det passer jo ganske enkelt ikke.
Det er ret tydeligt at fck fans også angriber både politi og skyder fyrværkeri over mod de andre tribuner.
Det er muligt det først er efter fjolserne id en anden lejr har angrebet.
Men at sige fck fans kun gjorde noget i forsvar er sku da total ansvarsfralæggelse.
Tænker du at alle dem der pludselig var maskeret de havde taget de huer med fordi de troede det blev rigtig koldt på stadion?

On top

Det er skræmmende hvor meget mam hører om uroligheder rundt omkring i Europa her efter corona.
Syntes ikke man hørte det så meget i årene inden.
Skrevet af Jennerdrengen2
@Simonstof

Ja, FCK skød fyrværkeri tilbage mod den tribune de blev angrebet fra.

Og ja, FCK skød også mod politiet, hvilket jeg så ikke så el. opfattede da det skete.

Og jo, FCK-fans var forberedt på kampe/uroligheder - og der var sikkert også nogle i blandt der havde ønsket at det havde gået vildere for sig.

Jeg fralægger mig ikke noget ansvar, da jeg ikke har noget ansvar. Jeg er ikke FCK-fan og har aldrig nogensinde deltaget i noget der ligner uroligheder. Heldigvis er der fredeligt i Farum hvor jeg kommer.
FCN
Skrevet af Cta
Hvis det passe hvad der osse bliver sagt så har Fcm fans solgt nogle af deres billetter til Feyenoord fans.. det osse håbløst at gøre
Skrevet af Kimbkristensen
Cta...
Hvorfor skule de gøre det, når der ikke var udsolgt på stadion?
Jeg kommer der hver eneste gang der er hjemmekamp, og det du siger der, er det absolut sidste der går rygter om derude.

Tværtimod, så var der stort set ikke snak om andet, end der skulle tages fat i klubben og have styr på, hvorfor deres sikkerhedsprocedure er så amatør agtig skruet sammen, at man lukker flere hundrede hollandsk-talende personer i store dynejakker og store militærstøvler på ind på de tribuner hvor de absolut ikke høre til.

En enkelt jeg snakkede med dernede fortalte, at han havde været på værtshus i går i herning, og havde talt med et par af de hollandske fans. Og de havde fortalt ham, at det var lykkedes dem, at købe 2200 billetter til kampen over nettet.
Så hvir har du den information fra, at FCM fans selv skulle have solgt dem billetter? Jeg tænker der er en hel del, der gerne vil vide hvem de der skulle have solgt de billetter er, så der kan fortages selvjustits, så de tåber ikke kommer tilbage på stadion igen.

De skal forvente mange mails osv til Lars "sikkerhed" i morgen i Ikast. det er helt sikkert.
Flere børnefamilier gik hjem allerede før pausen pga de hollandske vatpikke.
Skrevet af haraltidret
Jeg håber at UEFA denne gange straffer Feyenoord så det virkelig kan mærkes. Jeg forventer som minimum at de må spille resten af deres hjemmekampe i gruppespillet uden tilskuere.
Skrevet af Cta
Fcm fans sagde det til os at de havde været på bar aften før, hvor nogle af dem havde solgt deres billetter til dem..
Skrevet af Neigaard
Det er herboende Hollændere der har købt billetter til Feyenoord fansene.
der bor rigtig mange Hollændere i Jylland, Primært tilknyttet landbruget.

Der var godt nok mange Hollændere blandet med FCM fans, men hvor jeg sad forløb det stille og roligt.
Ikast fs. Siden 78 WBA i hjertet (Cyril Regis & Laurie Cunningham var konger)
Skrevet af Fiskeren92
Jenner

Jeg ved godt du ikke er FCK-fan, og det har jeg heller ikke påstået. Det var ikke dig jeg hentydede til.

Resten af dit indlæg er jeg generelt set meget enig i, og helt fair at du ikke havde det fulde overblik fra din plads på stadion. Respekt for at du indrømmer at du tog fejl.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Justatest
Oven på de mange historier om voldelige "fans" der har præget medierne og fodbolden den seneste tid, fristes man til at udstyre politiet med gummikugler og slippe dem løs på udebaneafsnittene. Der er selvfølgelig mange grunde til, at det er en rigtig dårligt idé - det så vi senest i Indonesien.
Måske man kan komme problemet til livs ved at kræve billedlegitimation/MitID for at komme ind på stadion; benytte ansigtsgenkendelse; udelukke balademagere på livstid; og slet og ret opløse fangrupper, der rummer voldelige elementer (som man gjorde med LTF) og/eller ikke samarbejder med klubberne og myndighederne.
Og så forhåbentlig finde en tilsvarende løsning på europæisk plan.
Skrevet af Tom Wanks
"Tom jeg har aldrig oplevet vold tæt på."
Hvordan forstår du vold (som udtryksform), FCK Nørrebro?

"Og jeg er kommet i parken i ca 20 år."
Hvilke(t) afsnit har du (typisk) befundet dig på i disse 20 år, og hvor hyppigt har du frekventeret FCK´s kampe? Bare nysgerrig. Måske har du, som Jennerdrengen i Dortmund, befundet dig i en ganske blind vinkel.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Tom Wanks
"Oven på de mange historier om voldelige "fans" der har præget medierne og fodbolden den seneste tid, fristes man til at udstyre politiet med gummikugler og slippe dem løs på udebaneafsnittene. Der er selvfølgelig mange grunde til, at det er en rigtig dårligt idé - det så vi senest i Indonesien."
Ret enig. Derfor er det også uhyre vigtigt at vi ikke rammer en fælles primathjerne og tror at vi kan bekæmpe udviklingen med magtanvendelser, som bare vil puste til ilden og sprede problemerne.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af FCKNørrebro
Tom er kommet på nedre c. Og med vold mener jeg folk der slår eller sparker
annonce
0