Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja, og evt Patrick Olsen, Lukas Andersen og Fischer med deroppe af forhåbentligt.
Jeps :)
Er det forhastet at tænke at Olsen allerede nu burde udtage ham og give ham spilletid? Hvis han er god nok til at få lidt minutter her og der for Bayern, er han vel også god nok til et par kampe eller mere for det danske landshold, tænker jeg.
Altså, vores absolut bedst kørende spiller pt Schøne får jo ikke engang chancen, så hvad skal man sige? Det er hvem han lige har lyst til.
Igår så man også en hovedrystende dårligt spillende Agger, blive på banen med et gult kort og en rigtigt godt spillende Kjær blive skiftet ud. Håbløst og kedeligt.
Men nej du har da helt ret!
Jeg er ikke i tvivl om MO har gjort sig mange tanker om han skulle udtage Højbjerg, men jeg tror simpelthen ikke at han vil sætte ham under det samme pres som Eriksen og tildels Fischer. Men jeg undrer mig bare virkelig meget over at alene hans kæmpe store talent ikke er nok til at komme ind omkring et meget middelmådigt dansk landshold. Ja hvis vi havde haft spillere med international klasse på midtbanen så var det da forståeligt at han ikke var kommet på endnu, men det er altså ikke tilfældet. Jeg tror personligt også MO ønsker at give den råde tråd lidt god reklame hvis det nuværende u-21 kan lave nogle resultater.

Schøne havde nok fået chancen hvis han ikke var skadet, kunne ikke forstille mig han ikke var på holdet sådan som han har spillet, han er på et langt højere niveau end nogen der spiller højre kant i danmark og så med Eriksens skade kunne han spille sin "rigtige" plads. Han er dog heldigvis, ligesom Eriksen tilbage i weekenden.

Argumentet for han ikke har været kaldt op et stykke tid har jo været at han deler plads med Eriksen, men har siden sidste landskamp jo floret på højrekanten og vist at han er alsidig på et højere niveau end nogen anden på holdet.

Kunne ikke at Agger havde en dårlig kamp, tror der var mange Liverpool fans der gerne så ham mindst på det niveau når han spiller for dem.


Fortrækker klart at vores bedste spillere får betydende kampe (og det inkludere så vel Cornelius som Højbjerg), og ja en u21 kval kamp mod Estland > Englands opvarmning til VM. Det ville være dejligt hvis det altid var sådan, men sidste år så man hvordan Fischer sad på bænken i en hel landsholds periode mens U-19 missede EM kvallen.
Ajacied og Fodbold Fan, vil altid forsøge at have et neutralt blik på kampene selv om det sker at jeg har dansker brillerne på.
"Igår så man også en hovedrystende dårligt spillende Agger"


Hvem er "man", for du så da tydeligvis ikke kampen.
Jeg har det med Arsenal, Barcelona, Bayern München og Brøndby, som Frankie Boyle har det med John Terry: https://www.youtube.com/watch?v=MOYfreJO7zs
Jeg synes han var super klodset og decideret langsom, men jo jo det kostede da kun et gult kort. Han var meget heldig i flere dueller.


Muhkoo


Lad os da håbe du har ret med Schøne, men det tror jeg virkeligt ikke.
Han må være kommet i en sortbog hos Olsen.
Ja man kan da kun drømme om en fremtidig midtbane på landsholdet. De tidligere nævnte plus en Nikolaj Thomsen, Lasse Vigen, Casper Sloth, Kasper Kusk og måske også en Sisto. Det kunne gå hen og blive svært at vælge.

Sweet dreams, I know. Vi har jo før set store talenter, der aldrig nåede at blive til mere end blot talenter.
annonce