Snak

Mere indhold efter annoncen

Guardiola: Vil ikke sælge Foden for 3,7 mia. kr.

tor 10. okt 2019

Phil Foden er den eneste spiller, Manchester City under ingen omstændigheder vil sælge – heller ikke for 500 millioner euro, siger manager Pep Guardiola.Læs hele nyheden her
Arhhh... 3.7 mia alligevel.. Og så er han ikke engang fast mand eller har overbevist på nogen måde.

Virker til, at han er bange for, at Foden smutter? Spilletid er nu den bedste måde at udvikle og teste sit talent på.
Hvis Manchester City får et bud på ham på 3,7 milliarder kroner, så bliver han selvfølgelig solgt. En gratis kommentar fra Guardiola der blot signalerer at han er en spiller Manchester City vil satse på fremadrettet.
Forza Napoli Sempre!
Selv hvis de solgte ham nu for det beløb ville de jo kunne købe ham tilbage om et par år for 1/5 af beløbet...
altså kan ikke se hvorfor city skulle sælge ham vis de fik tilbudt 3.7 milliard.

de mangler ikke penge på nogen måde.

de mangler at vinde og skabe deres egene spiller, så hans værdi er større i klubben fordi han faktisk er komme helt fra bunden i klubben.
som kan skabe historie som city i den grad mangler !

noget andet er jeg ikke tror han har den store lyst til at forlade city !
Mon dog nogle vil give så meget mr Pep, jeg tvivler.
Man kan undre sig over, at en så værdifuld spiller ikke får mere spilletid?
Indrømmet. Jeg har, som formentlig, de fleste andre, ikke set ham spille mere end et par (små) håndfulde gange i form af lidt indhop hist og her, men jeg forstår altså ikke helt den hype omkring ham. Jo, han er god og jeg forstår godt at man nurser om ham i city da man endelig selv har bragt en ungdomsspiller til førsteholdet - det har kostet City over 300 mio pund i investeringer i deres akademi, så selvfølgelig er han vigtig i den forstand.

Jeg mener bare at der er en del andre spillere på samme alder eller yngre der har udvist væsentlig mere potentiale og som ikke på samme måde bliver hypet helt vildt. Måske er det fordi det er i PrL det sker.
Hvis han er så stort et talent burde han få fast spilletid i en god klub niveauet under M.City. I grunden burde han vel kunne få fast spilletid i City hvis han var et supertalent.
Højre eller venstre?
De burde leje ham ud
annonce