Snak

Mere indhold efter annoncen
Selvfølgelig er det ikke en aprilsnar... Det ville være verdens kedeligste aprilsnar... "Jeg stopper måske om et år....." Uuuuuuha
Arsenal
Guardiola har jo lige siden han blev ansat, været fortaler af korte konktrakter for at holde motivationen ved lige - både hos spillere, trænere og især sig selv. Lige siden dag 1 har han også sagt, at han var tættere på exit end at blive i klubben i ti år. Det har næppe noget at gøre med en magtbalance, der angiveligt skulle vende, men blot Guardiolas filosofi om at korte kontrakter holder en ved ilden, og at nye udfordringer er en nødvendighed. :-)
Jeg fatter ikke hvorfor han gerne vil fltyye!?? er der nogen her som har et bud på hvorfor han gerne vil det?
Altså en bedre klub findes ikke i hele verden. - Han får en rimlig god løn. - Han er træner for FCB´s dream-team.
Hvad skal han bruge en anden klub end barca?? hvis det handler om penge,så er han bedst betalt i hele verden, efter "the special five". -
"Messi is the best player ever. And this is said by someone who has seen Maradona and Pele play."... Ham Adriano Galliani er ikke helt dum.
messi2barcelonaHvad mere er der at vinde sammen med Barcelona???
Han har vundet alt, så det er ikke noget at sige til at han gerne vil prøve noget nyt..nye udfordringer og nye spillere at arbejde sammen med.
Barca medløber fan siden '91
Siempre madrid og Arnenugacream

Lad os nu se hvordan det går inden i er for optimistiske, i har jo intet at tabe men alt og vinde, da i ikke har slået os siden 2008.
Barcelona & Chelsea! Messi uden tvivl den bedste nogensinde!
@ Krans_K

hvis din teori holder kan du så nævne andre trænere der har siddet i 4 år eller mere i en europæisk storklub?
Han har jo også oplevet alt ihvertfald med at vinde de store turneringer med barca. Kunne godt se ham overtage det spanske landshold.
Det må alligevel være forholdsvis let at overtage barca, så sammenspillede som de er, problemet er vel at finde en afløser for Xavi når han engang stopper, men det gør han vel ikke lige foreløbig.
Nej nej nej! Bliv hvor du er Guardiola!
BARCA= mes que un club!!!!!!!!!! Klubber: FC Barcelona og FCK. landshold: DK, brasilien, Argentina og Spanien.
Riisgaard -->> Altså trænere som gør det lige nu? Det ved jeg ikke om jeg lige kan, men det har der da været i den forholdsvist nære fortid? Ancelotti i Milan, Rafa i Liverpool (som i øvrigt også er en klub, der har haft tradition for at holde på trænerne i en længere årrække - Shankley, Paisley og til dels Dalglish, Houllier og for den sags skyld Roy Evans - på sin vis er det jo helt uhørt i Liverpool regi, at Hodgson ikke fik mindst 4 - 5 år til at bevise sig selv).

Jeg tror snarere, man bør vende spørgsmålet om og spørge sig selv, hvor mange trænere der i det hele taget får lov at sidde i en klub så længe. Det er ikke mange, og de managers der bliver rigtigt længe (lad os bare sige i en periode over 4 - 5 år) gør det som ofte i de helt store klubber. Når det er sagt, så vil jeg også igen understrege, at det her nok er en væsentligt større tendens i England end det er i Spanien, hvor managers nok generelt har en tendens til at komme og gå oftere - både hos store og små klubber.
Hey Andriy, do you pick the same side as always?
Ligegyldigt om han stopper han har vist han ikke er den store taktiske begavelse,han fryser ofte hvis modstanderen har forstået at sætte sit hold op mod barca,at de har opnået så meget er Frank R og spillernes fortjeneste.
annonce