Snak

Mere indhold efter annoncen

Guardiola er ikke i tvivl: Messi er den bedste nogensinde

ons 21. dec 15:06

Pep Guardiola er ikke i tvivl. For ham er Lionel Messi den bedste fodboldspiller nogensinde. Læs hele nyheden her
Det er der jo ingen der er oprigtigt i tvivl om. Der er nogle trodsige typer, der ikke vil erkende det, men tvivl er der jo ikke.
Silkeborg IF
Godt sagt! Det er en uomtvistelig kendsgerning. Så er den lukket.
Der er ikke tvivl om at Messi har haft en flottere karriere end nogen af de gamle legender. Tror heller ikke at der er nogen tvivl om at Maradona´s VM-sejr rangerer højere end Messi´s. Og der kan heller ikke være nogen tvivl om at Ronaldo er en fuldt ud værdig modstander til titlen som den bedste nogensinde. Det ændrer et korrupt VM ikke det fjerneste på..
Maradona var bedre
Ligegyldig artikel..
For Pep er jo overhovedet ikke biased.
Skal vi spørge en portugiser om det samme.? Eller måske Ronaldos mor..
Dan burn

Vås

Er du også stadig med på bølgen om at jorden er flad?

Mc86

Er Guardiola i hemmelighed Argentiner eller i familie med Messi eller hvad prøver du at fortælle?
Ronaldo har haft en fantastisk flot karriere, og er bestemt en af de bedste målscorere i nyere tid. Men at påstå, at han er en værdig modstander til titlen som den bedste nogensinde er ligesom at nævne, at månen er lavet af ost. Hvad er dine argumenter for, at Ronaldo er en værdig modstander til titlen som den bedste nogensinde?
Culé siden Rivaldo
Hvis verdens bedste fodboldspiller er ensbetydende med antal af titler, så er der ingen tvivl…Men sådan er det naturligvis ikke.
Når jeg hævder, at Maradona var bedre, er det ud fra følgende:
Maradona spillede i 86 den bedste World Cup en spiller nogensinde kommer til at præstere. På vej mod VM gik de over modstandere som Italien, England, Belgien og Vesttyskland. Det var på et ret middelmådigt hold, godt nok med Real Madrids Valdano. På Argentinas VM-hold anno 22 spiller Messi altså sammen med nogle af VM’s allerbedste. Især midtbanen var uovertruffen med de Paul, Fernandez og Mac Allister.
Under 86 scorede Maradona fem kasser, den ene en større perle end den anden, ligesom han også lagde en del assist, herunder den afgørende i finalen.
Under dette VM havde Messi flotte dribleture, men de fleste mål altså sat ind på straffe.
Maradona førte et bundhold mod toppen i serie A, som på det tidspunkt op igennem 80’erne var verdens bedste liga. Igen med ret middelmådige spillere i starten, dog krydret med et par brasilianere senere, Careca og Alemao
Messi har spillet på storhold hele hans karriere, det ene hold mere frygtindgydende end det andet.
Maradonas topniveau under 86 var længder over Messis VM i 22.
Det er direkte meningsløst, hvis der er en diskussion om, hvem den bedste nogensinde er. På grund af den kontinuitet Messi har haft i 16 år, hans statistikker, hans måde at fornemme tid og rum på banen på, hans helt exceptionelt unikke talent, hans trofæskab og måden han kan blive farlige på selv med 50 meter fra mål, er han uden diskussion den bedste fodboldspiller, der nogensinde har gået på denne jord. Det kan der umuligt være tvivl om. Diskussionen er færdig, lukket og eksisterer ikke mere.
Culé siden Rivaldo
Men så kan men omvendt sige, at spillet og modstanderne var noget helt andet dengang. Taktiske og fysisk er det langt mere vanskeligt i dag. Når Messi fx har sat en spiller som Gvardiol på halen i en alder af 35 år, mens Maradona var på sine 26, og ganske vidst også lavede et fantastisk solomål mod England, men Guds hånd-målet nok ikke var gået i dag. Maradona var på toppen i 4-5 år? Messi i 15-16 år. Du så selv, hvad der skete med Barca, da Messi forlod klubben. Særligt i de sidste par sæsoner i Barca bar han jo holdet nærmest alene igennem adskillige kampe.
Culé siden Rivaldo
annonce