Snak

Mere indhold efter annoncen
Deportivo FAS, jeg har lige et spørgsmål, som er urelateret til tråden her. Du er vist temmelig skarp på brasiliansk fodbold, så vidt jeg forstår; hvis jeg gerne vil fordybe mig mere i den del, herunder eksempelvis at læse fodboldnyheder om, hvad der rører sig i Brasilien og ligaen dér, har du så et bud på, hvor det kunne være et godt sted at starte? Jeg ved ikke, om der eventuelt findes et brasiliansk medie a la bold.dk? Jeg kan godt begå mig på portugisisk, så sproget er ikke en barriere.
Mesut snakker vi litteratur, eller decideret nyhedsdækning og /eller på hvilke sprog ?
Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO TRI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
Decideret nyhedsdækning i første omgang, om end du også gerne må henvise til litteratur, hvis du har noget spændende i tankerne.

Og både dansk, engelsk eller portugisisk er fint.
Ronaldo har aldrig været i nærheden af at kunne det Messi kan.
Statistisk set er Maradona også rigtig langt fra det som Messi har opnået og Pele tæller jo ikke med, han spillede dengang fodbold var på et meget lavere niveau og den defensive del var ikke så vigtig.
Messi er den største nogensinde og Ronaldo må have hadet at han ikke kunne træne sig til den medfødte magi Messi besidder.
Mesut.

Umiddelbart sådan et skud fra hoften har du Globo og dansk islæt i Peter Arnholdt på Twitter- han kører vistnok stadigvæk en brasserblog på FB. En fin fyr som også har været her på bold.dk for år tilbage. Han er den dansker som med afstand ved mest om Brasiliansk fodbold.

Hvis du har twitter er Tim Vickery manden at følge - han er nok den Europæer der ved mest om sydamerikansk fodbold.

Men smid et indlæg i Sydamerika Bloggen så FLAFLU og kan se hvad du søger...så kigger vi på det 👍
Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO TRI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
Tusinde tak, jeg får kigget de forskellige igennem.
annonce