Snak

Mere indhold efter annoncen
Vi er, heldigvis, nået der til, hvor der ikke længere kan være tvivl om hvem der er verdens bedste.

Perfekt han fik VM - ærgerligt hans æra snart er forbi.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Messi!

Også selvom han havde været fra Andorra, Liechtenstein, Luxembourg eller en hvilken som helst anden - i fodboldsammenhæng - ubetydelig nation, der aldrig ville komme i nærheden af at vinde VM.

Pelé, Cruyff, Beckenbauer, Maradona, Ronaldinho, to gange Ronaldo og Zidane var alle store, men ingen var på samme niveau som Messi.

I sammenligning med Maradona, der på mange måder i spillestil lettest kan sammenlignes 1:1 med Messi, så er der især ét punkt, jeg mener klart falder ud til Messis fordel: Messis øje for - og interaktion - med medspillerne!
Fuldstændig enig med Carecas opsummering hvorfor Maradona var bedre. Messi har ikke på samme måde båret sine hold frem. Han har altid været flankeret af næsten lige så fantastiske medspillere.

"Slææææht ikke go nok - Korrupte Fiflere -Julemanden raus!"
Når folk giver Messi sværere betingelser end Maradona, er det godt nok helt væk.

Messi har langt bedre faciliteter (lægebehandling-kostvejledning-træningsmetoder) og dommerne tillod markant mere hårdt spil i det tyvende århundrede end i Messis tid; i serie A lå Maradona i perioder mere ned end han var på benene.
"Slææææht ikke go nok - Korrupte Fiflere -Julemanden raus!"
Også selvom han havde været fra Andorra, Liechtenstein, Luxembourg eller en hvilken som helst anden - i fodboldsammenhæng - ubetydelig nation, der aldrig ville komme i nærheden af at vinde VM.

Det er godt nok noget sludder. :o)
"Slææææht ikke go nok - Korrupte Fiflere -Julemanden raus!"
??
- Dem, der har set Pele, Alfredo Di Stefano eller Diego Maradona. Deres meninger er sentimentale.

Godt så, Guardiola! For det er meninger om "verdens bedste nogensinde" ikke?
Om ikke andet, så er jeg enig med Guardiola. At påstå at CR7 er i samme liga kan jeg ikke tage seriøst.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Jeg ønsker ikke at lægge ord i munden på dig Carreca, så du må meget gerne rette mig, hvis jeg får sagt noget, der ikke flugter med dit synspunkt. Som jeg læser dine argumenter, så er de centraliseret omkring perioden 1986-1990, hvor Maradona både får vundet VM og to italienske mesterskaber med Napoli; mener du, at perioden på disse fire år overtrumfer hele Messis karriere, eller er det sådan, at du mener, at de generelt er ret lige set over hele deres karriere, men at Maradona trækker fra vurderet på den periode - eller eventuelt noget helt tredje?

Utroligt. Maradona havde et super godt vm 86, ja jeg kan specielt huske hans snyderi. Klubmæssigt var det vel kun mesterskabet plus det løse med Napoli, ja flot, men bedre end Messi, No Way!
Det er egentligt vildt hvor lidt danske fodboldfans ved om Maradonas karriere, at reducere den til at omhandle tiden i Napoli og VM 86 er tåbeligt.

Hvorfor er der ingen som hæfter sig ved at han debuterede som 15 årig i en af klodens hårdeste ligaer på daværende tidspunkt ? at han debuterede som 16 årig på landsholdet ? at han spillede i Boca Juniors og Barcelona inden Napoli?

Fordi det ved danske fodbold fans ikke en skid om ? ....I så fald fair nok. Men hvorfor så udtale sig om spilleren når man ikke ved mere om ham, end tilfældet er ?


Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO TRI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
annonce