Snak

Mere indhold efter annoncen
Uden tvivl, der er folk som holder af andre spillere igennem tiden. Men Messi er den bedste nogensinde. Uagtet.
Endnu en i rækken af subjektive holdninger.

Er Messi den bedste nogensinde? Måske, men der findes ikke et facit på dette.

I øvrigt åndssvagt at drage C. Ronaldo ind det. Min subjektive mening er, at hans topniveau fuldt ud matcher Messis, da han var på toppen. Ronaldo er dog færdig og har haft et skidt sidste år. Messi er måske også færdig, når han rammer de 38. Det ved ingen.
Mojn do!
Guardiolo er ihverfald den rigtige til at udtale sig om de sidste ca 20 år, da han enten har spillet på verdensholdet, eller har kunnet vælge og vrage fra verdensholdet.
Det er ikke noget der hedder fortjent i fodbold! FA er simpelthen blevet for meget.
@Kenken

Spiller du dum, eller er du det bare.?
Sammenligningen går på at Pep jo er tydeligt biased, da Pep har trænet Messi, at de har et fælles tilhørsforhold omkring Barcelona, og at han deraf er farvet ligesom en portugiser ville være omkring Ronaldo..
Men når mængden af titler nu betyder så meget i debatten, kan Barcelona fansene så ikke lige bekræfte mig i at Real Madrid er den største og bedste klub i verden? Altså 14 CL titler mod 5 og 35 mesterskaber mod 26. Synes aldrig den debat er blevet lukket så hurtigt, som Messi debatten pludselig er blevet efter det her VM trofæ.
Et VM i 86 opvejer alt det Messi har vundet ved siden af? Og Messi som har opnået så meget mere end Maradona.

Banket den ene rekord efter den anden, næstflest titler kun overgået af Dani Alves mener jeg, har spillet på topplan i hvad 15-16 år, har spillet for et halvsløjt barca hold de sidste 2-3 sæsoner hvor han IKKE var omringet af stjernespillere og var de stjernespillere var der ikke meget stjerne over dem på banen.
Messi løftede de hold gevaldigt.
Se barca nu, kontra barca med Messi.

Messi har lavet næsten lige så mange mål som Ronaldo samt masser af assists.

Den teknik, overblik, frispark, afleveringer, han er en kombination af en playmaker og en målscorer.

Messi har et VM og en Copa. Maradona har kun et VM.
Messi har vundet CL 4 gange, la Liga et hav af gange.
Det har maradona ikke.

Messi har opnået MEGET mere end Maradona.

Det et er tydeligt at jeg holder på at Messi er den største, og det er ikke for at diktere hvad andre skal mene er den bedste/blandt de bedste.
Det er blot for at skyde de argumenter der florerer herinde og får Maradona til at lyde som om han havde bønder til at stå ved sin side og klarede alt selv.

Og Messi scorede en del straffesparksmål til VM, so what?
Er det hans skyld han får dem?
Eller skulle han nægte dem?

Han har taget ansvar, lavede flest assists og scoret mange vigtige mål under VM i en alder af 35.
Samt taget ansvar og ranket op i de andre.
Og haft vigtige aktioner.

Og under Copaen var han også vigtig med mange mål, assists og vandt MOTM titlen en del gange.
Har stået i en VM finale i 2014 som de lige så nemt kunne have vundet.
Samt de adskillige gange de har stået i finalen i Copaen.

Messi har bestemt gjort sig fortjent til at kunne blive kategoriseret som GOAT.
Akkurat som der påpeges Pele, Maradona, ronaldo etc.

At mene han ikke er værdig med Maradona er i min optik langt ude.

Og mener ikke der kan argumenteres for at Messi ikke fortjener den hæder eller prædikat.

Og er Maradonas VM så meget vigtigere så er det skod for Haaland. Han kommer nok aldrig til at vinde VM eller EM med det landshold.

Om Haaland så vandt 10 x CL, 10 x PL og var suveræn topscorer med City så var Maradonas VM i 86 stadig bedre. Og derfor kan Haaland aldrig blive GOAT.

Lidt langt ude argument. Omend du har ret til at have det.
Måske jeg overfortolker argumentet omkring maradona VM86, så beklager jeg.

Men håber du kan høre hvad jeg prøver at sige.

Om Pele, Maradona, Messi, Ronaldo eller en helt femte er den bedste nogensinde er jo for øjnene der ser det.
Og hvad man vægter højest.

Men jeg personligt mener ikke nogen har præsteret eller opnået eller kan mestre så mange facetter af spillet som Messi har været I stand til igennem hans karriere.

Og tiderne skifter ja, men mange har også gået hårdt efter Messi, ofte mandsopdækket, spiller mod en parkeret bus.
Samt meget mere fokus på taktik og formation og der spilles laaaangt flere kampe som tærer spillerne og med chancer for skader.
Så har vi balladen igen. Peps mening er så ligegyldig. Men ja. Først nu er Messi blandt dem som komme på tale til GOAT. Og det handler ikke kun om, hvor mange mål og titler. Andre ting spiller også ind på, om du er The Greatest (eks. Muhammad Ali) Det er usammenligneligt, også fordi de fleste er døde, så har set Pele. Ikke mange kan huske Maradona og Ronaldo. Nutidens “børn” vil og kan kun tale om Messi og C7. Det er øjebliksbillede. Om 20-30 år vil andre være på tavlen.
@YouGottaPayTheTrollToll
Men når mængden af titler nu betyder så meget i debatten, kan Barcelona fansene så ikke lige bekræfte mig i at Real Madrid er den største og bedste klub i verden? Altså 14 CL titler mod 5 og 35 mesterskaber mod 26. Synes aldrig den debat er blevet lukket så hurtigt, som Messi debatten pludselig er blevet efter det her VM trofæ.

Fra min synsvinkel (måske er den forkert): Hvis du har læst diverse sociale medier før Argentina og Messi vandt VM, ville du vide at "modstandere" af Messi har stillet mærkværdige krav til at Messi ikke er "noget" ift. andre store legender når nu han ikke har vundet VM. Well... nu har han vundet VM, så nu kan man ikke rigtig benægte det mere.

Jeg har det lidt med R. Madrid som jeg har det med CR7. Det forhold er ikke sundt, men vil da gerne erkende at det er en stor klub og er møgirriterende i CHL hvert år med en udræbelig vindermentalitet, på trods af at de (i øjeblikket) ligner et hold ethvert andet tophold kunne slå.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Fra min synsvinkel (måske er den forkert): Hvis du har læst diverse sociale medier før Argentina og "Messi vandt VM, ville du vide at "modstandere" af Messi har stillet mærkværdige krav til at Messi ikke er "noget" ift. andre store legender når nu han ikke har vundet VM. Well... nu har han vundet VM, så nu kan man ikke rigtig benægte det mere".

Den starter jo ikke kun der.
Da han ikke havde vundet noget med landsholdet, så vandt han Copaen.
Men pludselig er det en 2. rangs pokal og ikke at sidestille med f.eks. EM.
Ergo tæller den ikke.

Og han mangler stadig VM.

Nu har han begge dele. Så nu mangler Messi at gøre følgende for at blive den bedste nogensinde.....

Glæder mig til at se hvad der nu skal argumenteres for at han mangler for at blive anerkendt blandt visse brugere.

At han spiller alene mod 11 og vinder det hele?

Eller at Messi spiller for Randers Freja og ender med at vinde 3F ligaen og CL?

Messi spiller jo altid for et hold hvor der kun er stjernespillere så han kan sætte sig ned i hjørnet og så klarer de andre resten..

Tjah listen er lang.... :-)
Og opnår messi noget skal det tales ned, eller også gælder det ikke, eller han mangler det og det.

Sådan har det været længe. :-)
Hold kæft der bliver rykket meget på målstolperne. Før var det manglende internationale-titler, og nu er det alt muligt andet.

Og skal vi lige stoppe med at overvurderer den argentinske trup. De gjorde det alle godt, men der er altså ikke tale om verdensstjerner. De Paul og Mac Allister er altså ikke verdensstjerner. Acuna og Montiel er ikke verdensklassespillere backs.

Se lige hvilke spillere spillerne spiller i. Det er altså ikke på toppen af poppen. Dog gjorde de det godt, men der er ikke mange city, real, psg, Bayern, Liverpool spillere osv iblandt dem.

Og lad os nu antage at Maradonas VM sejr var mere imponerende. Lad os antage I har ret. Og hva så? Hvorfor fylder det så meget. Det mest impornerende Premier League sejr er Leicesters. Er Ranieri så en større træner end Klopp, Mou og Pep. Jeg vil gerne have I svare på det her, hvilket jeg tvivler på I gør.

Og til sidst. Hvis folk tror Messi er blevet båret af medspillere hele karrieren, så skal de lige undersøge 17/18 og 18/19 sæsonen igen. Der bar han nærmest alene Barca til mesterskaber og tæt på en chl titel i 2019. De andre spillere var langt fra storhedstid, såsom suarez, pique, Alba og Rakitic. Derudover havde han spillere som ikke præsterede som Dembele eller Coutinho. I 18 var man lige ved at gå ubesejret igennem ligaen, men i allersidste kamp valgte man at spare Messi mod Levante. Hvad skete der så? Man tabte. Den eneste kam han ikke spillede, så tabte de. I den allersidste ligakamp. Derudover var man tidligere ved at tabe ude mod Sevilla. Man var bagud 2-0 i anden halvleg. Så skiftede man Messi ind og den blev 2-2, hvor han scorede det sidste mål. Så hans barcas karriere har ik kun været blandt stjerner. Og uden ham er man et Europa League hold.

Men ja, hvis man nægter at rykke sig, så er det ligemeget hvad han gør. Kan virkelig ikke forstå hvad han ellers skal gøre
annonce