Snak

Mere indhold efter annoncen
Haaland kan måske blive en af verdens bedste angribere gennem tiden, men verdens bedste målt på spillefærdigheder. Aldrig nogensinde 😄
Jeg skriver kun det med Real vs Barca fordi det med titlerne aldrig er blevet godtaget som et gangbart argument i den debat om hvilken klub der er størst/bedst. Egentlig også en tåbelig diskussion, men det fodbold fans i en nøddeskal.

Men at sige at der på ingen måde kan være en debat om den største nogensinde er da arrogant. Det er en subjektiv vurdring hvad folk vægter størst. Jeg vægter også karisme/personlighed og topniveau som en anden skriver. Synes da bestemt Pelé, Maradona, Ronaldo x2, kan have en sag. Om ikke andet må man da acceptere folks forskellige meninger. Det er da vanvittigt arrogant at alle skal hoppe med på Messi vognen uden debat fordi nogle idolisere ham på grænsen til det patetiske.

Messi er en gudsbenådet fodboldspiller, men pga personlighed (eller mangel på samme)/karisma har han i min verden aldrig sagt mig voldsomt. Selvfølgelig spiller mit tilhørsforhold til Madrid også ind, men jeg kommer ikke til at savne ham voldsomt. Og der er bestemt mange andre Barcelona spillere som jeg ser meget op til og respekterer langt højere. Simpelthen pga karisma.
Derfor vil Messi for mig aldrig blive den største. Pga hele pakken. Men på ren skills og stats er der selvfølgelig ingen der rammer Messis niveau. Der mangler bare mere for mig. Og det er min subjektive holdning.
Uden Messi er holdet spiller for spiller vel ringere end Danmark.

Selvom jeg vildmed Argentina sviner, så skal ret være ret.

Nej fanden heller, selv uden Messi havde Arg som minimum fået uafgjort med Australien - noget et vanvittigt overvurderet dansk landshold ikke formåede.

Maradonas hold var et niveau under Messis - det var pænt åbenlyst havde du set VM 86.
Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO TRI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
Personligt tror jeg ikke Messi kan overgås.
Kommer der nogensinde til at være en spiller der score ligesom mange mål? Det gør der nok
Kommer der nogensinde til at være en spiller der dribler ligeså godt? Det gør det vel
Kommer der nogensinde til at være en spiller med samme overblik? Det gør der vel
Kommer der nogensinde til at være en spiller der aflevere så godt? Det gør der vel
Kommer der nogensinde til at være en spiller med så mange titler? Det gør der vel
Kommer der nogensinde til at være en spiller der er på toppen så længe? Det gør der vel

Men kommer der nogensinde en spiller som gør alle disse ting på 1 gang og i det omfang? Det tror jeg ikke
Karisma.. hvordan er det pludselig afgørende i hvem der er den største fodboldspiller. Derudover, så er der mange mennesker i verden der måske foretrækker de stille typer, end “se mig se mig” typerne som Ronaldo eller de kontroversielle og skæve personer som Maradona. Det bliver da ikke mere subjektivt end at vurdere det på karisma, da folk foretrækker forskellige personlighedstræk
Det er i min verden utroligt snæversynet at tro at Messi vil være den største fodboldspiller der nogensinde kommer til at betræde den her jordklode. I mean come on. Fodbolden er forholdsvis nyt i det store perspektiv og der er blevet sagt det samme om Pelé og Maradona osv. Der kommer altid nye og bare Mbappes stats til de sidste to VM kommer sandsynligvis til at smadre Messis, hvis Mbappe bliver ved i 10 år+. Han har allerede scoret mange VM mål og været i 2 finaler. 23 år gammel.

Og jeg mener stadig Argentina har et rigtig godt hold. Med eller uden Messi, men ingen tvivl om Messi selvfølgelig løfter det markant!
Jeg vil også mene Argentina er et bedre hold end Danmark uden Messi. Men ret skal være ret. Hvis man kigger på spillerne og hvilke klubber de spiller i, så er det Altså ret lige.

Eriksen - Højbjerg - delaney. United, Tottenham og Sevilla

Enzo - De Paul - Mac Allister. Benfica, Atletico og Brighton

Midterforsvar Kjær og AC. Barcelona og Milan

Romero og Otamendi. Tottenham og Benfica
Hvor er det sjovt at folk er så sort / hvide. Nogle har en mening, andre har en anden. At håne folk med en anden mening end ens egen er i min bog totalt til grin.
Jeg takker både Ronaldo og Messi for at de hver har eksisteret i samme periode, og gjort sig selv og modparten bedre ved deres professionelle tilgang til sporten.
Fordi karisma på en fodboldbane for mig er vigtigt for den største spiller nogensinde. Selvfølgelig er det subjektivt. Hvis det kun handler om scorede mål/assist siger du jo inplicit at det kun kan være en angriber der kan være den største.

Fuldstændig enig Fuffu! Hvad er det for et mindreværdskompleks at man ikke kan acceptere andre mener noget andet end én selv.
(Og jeg mener ikke Ronaldo er større end Messi).
@Deportivo

Ja, ligesom de slog Saudi Arabien.

Det er håbløst at tage enkeltstående kampe og resultater og stille op som argument eller modargument for en påstand. Det bør du simpelthen have selverkendelse nok til at kunne forstå.
Silkeborg IF
annonce