Snak

Mere indhold efter annoncen
Fordi karisma på en fodboldbane for mig er vigtigt for den største spiller nogensinde. Selvfølgelig er det subjektivt. Hvis det kun handler om scorede mål/assist siger du jo inplicit at det kun kan være en angriber der kan være den største.


Der er ingen der siger at mål og assist er det afgørende. Ellers havde spillere som Zidane ikke været så højt oppe. Jeg nævner, at Messi har hele pakken. Altså hvis du tager alle de største spillere gennem tiderne, minus forsvarsspillere, så har Messi alle de andres styrker. Dribler som Maradona, scorer som Cristiano, playmaker som Zidane osv osv.

Og jeg tvivler på at der nogensinde kommer nogen med samme pakke, og som samtidig vinder alt, og som samtidig gøre det så længe, og på samme høje niveau. Og nej selv hvis Mbappe scorer alle de mål du taler om, så er der stadig så mange af de andre ting han ikke har
Ja, ligesom du slog Saudi Arabien

Jeg slog Saudi Arabien ? Du blander tingene sammen..

Det er håbløst at tage enkeltstående kampe og resultater og stille op som argument eller modargument for en påstand. Det bør du simpelthen have selverkendelse nok til at kunne forstå.

Tjo men det ændrer ikke på du overvurdere det danske landshold ganske kraftigt.
Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO TRI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
Men det jo fair nok og din vurdering.
For mig har der rendt større fodboldspillere rundt på en fodboldbane end Messi. Gamle Ronaldo og Zidane havde højere topniveau i min verden. Og langt mere karisma, synes jeg. Jeg har personligt aldrig set en med et talent som gamle Ronaldo. Skader og dårlig livsstil stoppede det bare.

Men hvis du tror at med menneskes lange historie at der aldrig vil komme andre som Messi, tror jeg du tager fejl. Vi optimerer konstant og vil udvikle os selv og fodbolden.
Tjo men det ændrer ikke på du overvurdere det danske landshold ganske kraftigt.


Det gør han måske, hvem ved. Men du overvurderer ihvertfald også det argentinske landshold uden Messi. Lad os blive enige om, at de aldrig ville være i nærheden af den titel uden ham. Og at han ikke er omringet af superstjerner.
Det er på tide du bider i det sure æble, og hylder ham. I flere år har du kritiseret ham for ikke at vinde den VM titel
Men hvis du tror at med menneskes lange historie at der aldrig vil komme andre som Messi, tror jeg du tager fejl. Vi optimerer konstant og vil udvikle os selv og fodbolden.


Som sagt, det blot noget jeg tror. Ikke noget jeg skråsikkert konkluderer. Og som sagt, jeg tror på der nok skal komme spillere, som er bedre end Messi på de enkelte punkter jeg påpege. Men kommer der en spiller som er bedre på ALLE punkterne? Og samme holdbarhed? Og samme succes individuelt og kollektivt? Det er jeg ikke sikker på
Fair nok. Jeg tror det er et snæversynet syn. Historien er lang og der kommer selvfølgelig nogen der kan det samme eller mere på et tidspunkt. Hvor længe har fodbold eksisteret? 100 år. Og vi skulle allerede have toppet? Argh. Lyder ikke realistisk i min verden.
Yougotta

Jeg vil mene Messi´s driblinger og teknik er på niveau med Ronaldo, men på en anden måde.
Ronaldo havde fart og vildskab, mens Messi har intelligens.
Hans små vævre driblinger og brugen af kroppen og hans acceleration.
Den har han ikke længere, men kan stadig drible folk, ofte uden problemer.
Det tvivler jeg på Ronaldo kunne i en alder af 35.

Igen et blot min subjektive vurdering.
Og blot en antagelse. :-)
Det kan jo aldrig bevises.

Zidane? Han er grunden til at jeg begyndte at se fodbold under VM i 98.
Men mener bestemt Messi har samme niveau, elegance, teknik og overblik som Zidane.

Men igen er smag og behag. :-)

Men der er jo nok en grund til at flere eksperter, trænere og spillere sammenligner Messi med GOAT prædikatet end Zidane og Ronaldo.
Omend jeg var vild med Zidane!!
Ronaldo nåede jeg ikke at se, det har været via youtube primært.
Og hold op en spiller.

Helt fair Crn85 og selvfølgelig gode argumenter. Gamle Ronaldo og Zidane tryllebandt bare mig på en måde jeg aldrig er blevet før og husker det som om deres topniveau var højere. Men det er længe siden og der også følelser blandet ind. Men som jeg også erkender; på rene stats er der ingen der når Messi. Fuldstændig vild fodboldspiller og selvfølgelig unik.
Jeg husker både gamle Ronaldo og Zidane. Det var gamle Ronaldo der gjorde jeg elskede fodbold. De var nydelser for øjet. Det samme er Messi. Jeg synes faktisk det er ærgerligt at huske Messi for hans stats. Jeg har set næsten alle Messis kampe for Barcelona, og det er ikke hans stats man bliver forelsket i. Det er magien. Ligesom gamle Ronaldo og Zidane. Disse er spillere der skal opleves.

Derfor jeg aldrig blev den store fan af Cristiano og nu Haaland. De er begge nogle monstre, men føler ik man behøver se dem spille. Fordi det er målene der definerer dem. Men de giver dig ikke magien som de andre

Obs: det skal lige siges, at Cristiano i ha s første tid i United havde magien. Dengang det mindre handlede om mål for ham. Men hvor han drev gæk ude på kanten. Ham nød jeg.

Kærligheden for statistik er med til at ødelægge fodbolden for mig
Jeg mener ikke, verdens bedste spiller gennem tiden skal måles på antal trofæer.
Heller ikke på længden af karriere og diverse rekorder
med flest kampe, mål osv.
Jeg mener, man skal bedømme ud fra skills og toppræstation.


Aha. Så det er ikke præstationerne, niveau, indflydelse og resultaterne gennem en lang karriere det kommer an på, den del forholder vi os ikke til - man får lyst til at spørge om det er fordi du tilstræber et specifikt resultat?
Det er udelukkende på det absolutte højdepunkt af deres karriere vi skal vurdere dem, siger du. Du lyder som den menneskelige version af de klubber som betaler en alt, alt, alt for høj pris for en eller anden spiller som har præsteret vanvittigt i en slutrunde, men ikke kunne leve op til det i dagligdagen. Selvfølgelig vurderer du ikke en spiller på 7 peak kampe, det gør du ikke når du som klub vil købe en spiller og det gær du naturligvis heller ikke når du skal vurdere GOAT. Det er usagligt.

Din måde at vurdere emnet på giver simpelthen ingen mening, hvis ikke det så åbenlyst var fordi du tilpasser mellemregninger ud fra dit ønskede resultat istedet for omvendt. Selvfølgelig dækker vurderingen hele karrieren.
Din vurdering er designet til Maradona, for det er det eneste resultat du ønsker.
De eneste argumenter mod Messi er efterhånden “Maradonas VM var større og han spillede med holdkammerater på niveau med Horsens, mens Messi spillede med spillere fra de bedste klubber (selvom de i virkeligheden repræsenterer klubber som Sevilla, Villa, Benfica, Atl. Madrid)” og “Maradona tog et bundhold” til toppen i Serie A”.

Rekorder, længde på karriere, meritter over 10-15-20 år beder du os ignorere, men det betyder noget. Det kan enhver sige sig selv.
Det jeg ikke begriber er at man kan blive så forblændet af ikke at kunne give Messi kredit, at nogen er villig til at stille sig på mål på sådan noget ulogisk vås. Maradona vækkede nogle følelser i folk og forståeligt, han kunne og gjorde ting, både som spiller og person, der har gjort ham til et ikon. Men Messi har haft en markant flottere karriere.
Hvorfor ikke bare sige at det er muligt Messi er den bedste nogensinde, men for dig er den største Maradona?
Største og bedste er ikke det samme. I stedet for at vrøvle og opdigte subjektive parametre og opstille dem som objektive sandheder?

Der er mange der har vist et vanvittigt topniveau over en kamp, 10 kampe, 30 kampe eller 4-5 sæsoner. Ronaldinho, Ronaldo, Neymar osv., Det er muligt Maradona er den bedste i den kategori, men der er to der har været på toppen af fodboldverdenen over hele deres aktive karrierer, Messi og CR7, tilmed inden mest kompetitive tid. Messi har så i min optik, og de fleste statistikeres, opnået mere end Ronaldo. Derfor er Messi GOAT i min optik.
Og det vildeste er at man misser meget ift. Messi hvis man kun kigger på hans statistikker.

Nok har Messi vundet titlen som VM’s bedste spiller to gange.
Jeg mener stadigvæk Maradonas præstation var langt flottere i 86 i stort set samtlige af spillets facetter.
Bedømt på spillefærdigheder holder jeg på Maradona til hver tid. fint andre mener Messi


På “spillefærdigheder”? Altså dribling eller er der andre specifikke kriterier du mener er sjove og som deraf vægter højere end noget andet? Har du set Messis karriere, hvad er det helt præcist du ikke mener han mestrer?
Du vurderer Maradona som GOAT alene på baggrund af VM i 86, velvidende at Messi har gjort oceaner mere på klubniveau?
Jeg fatter ikke hvad der får et voksent (?) menneske for at stille sig på mål for en den logik, at den bedste spiller i verden skal vurderes på vedkommendes spil i sine 7 bedste kampe, og samtidig falde i din specifikke smag hvad angår spillertype.
Spillertype betyder noget ift. personlige præferencer, utvivlsomt og jeg forstår hvorfor nogen har Maradona som deres største, hvis jeg havde været i mine 20’erne og oplevet VM i 86 i Buenos Aires ville jeg formentlig have det på samme måde, at intet kan overgå det.
Men så sig dog at du er biased pga tilhørsforhold eller hvad ved jeg, du behøver da ikke at opdigte alle mulige underlige og enormt specifikke kriterier, for så i øvrigt at ignorere nogle af de vigtigste når man skal vurdere om en spiller er GOAT.
annonce