Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasse1983
Bravos tackling på Rooney i feltet, havde formentlig givet frispark og advarsel (måske rødt) hvis det var uden for feltet og ikke havde været en målmand.
- synes sgu de målmænd får for lang snor nogle gange.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af nikolaj10
Poboy

Syntes din bemærkning er latterlig, har United ikke brugt 1 1/2 milliard på
spillere op til denne sæson.
Købeklubber findes sku snart i hele Europa, så den kan snart ikke bruges mere.
Skrevet af Mrbertelsen
Det poboy hentyder til er at United selv tjener de penge de bruger hvor city har dækket deres underskud af en sheik..
United!
Skrevet af haraltidret
Utroligt så meget tuderi der er fra Uniteds fans ovenpå en fuldt fortjent City sejr.

United you´re 2nd best in Manchester. Get over it.
Skrevet af Tractorboy
Det er patetisk at være vidende til United-fans selektive brug af medier og eksperter. Medier og eksperter benyttes flittigt når de udtaler holdninger der taler Uniteds sag. Men så snart de ikke taler Uniteds sag, så har de ikke forstand på fodbold eller er forudindtaget. Jesus Kristus.

Imo var der ikke straffe, og slet ikke rødt kort. I ville helt klart have forsvaret Rooney, hvis det var ham der havde lavet den tackling.
Skrevet af baggie_78
Spændende kamp..... De bryune er ret sej... Men hvordan kan Bravo undgå rødt kort og str ????? Det er jo tydeligt, at knopperne kommer først og rammer..... Forstår ikke, at målmændene skal være så beskyttet....
Skrevet af resurrección
Lige så feset som at tale city op til noget de ikke er..


Du burde nok stoppe med at påstå ting, som ikke er blevet skrevet. City er bedre end United, hvilket er det eneste, jeg har set, at folk har givet udtryk for. Ingen har skrevet, at City er på højde med Real Madrid, Barcelona, Bayern osv. Men de har lige vundet på udebane over United med mere possession og flere skabte chancer - det uden deres ubetinget bedste angriber. Samtidig uden en manager med samme PL erfaring som Uniteds (dette betyder fuck all efter min mening, da det flere gange har vist sig, at Pep hold er bedre end Mourinhos hold). Derfor er det helt på sin plads at kalde City bedre end United.
Skrevet af Wise1964
BS

skubbe LFC-fans af tronen som dem, der lever mest i fortiden.

Is på Black Spider - nu skal du ikke overdrive for sportens skyld
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Poboy
Man Utd var heldige med at være på toppen da penge væltede ind i fodbold, og det har man så brugt konstruktivt lige siden, selvfølgelig i kombination med at have hvad der muligvis er den bedste manager nogensinde i engelsk fodbold.


Kald det bare held...det hedder at være dygtig.
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af Mrbertelsen
Det er sjovt at city angiveligt har været bedre end United i nogle år når United slog city sidst de mødtes. Men det tæller nok ikke..
United!
Skrevet af Aalburger
En typisk middelmådig kamp fra Europas 3. bedste liga – PL! Det Barcelona-inspirerede City hold vandt dog fuldt fortjent over det primitive United hold som med deres tju-bang fodbold i værste engelske stil minder om en flok hovedløse høns som drøner rundt efter en bold uden mål eller formål!! Intelligensen vandt over dumheden!


hvorfor bruger du tid på noget du syntes er så dårligt hold dig nu bare til tapas ligaen hvis du så godt kan lide at se fodbold hvor der er spilstop hvert 2 minut fordi spillerne skal skabe sig som små piger
Skrevet af JuveFC
Baggie:

Tjaa på sammen måde som Bailly og Rooney kunne da de bevist sparkede en modstander ned efter at bolden var væk
Skrevet af Jazzeren
City har vundet 7-3 i kampe de seneste 5 år.

City har været placeret bedre end United de sidste 5 sæsoner pånær én enkelt.

Stop dig selv.
Skrevet af Higher Ground
Toggle

Gør det virkelig så ondt at tabe et derby, at du bliver nødt til at kalde modstanderens fans for fjols? Hvor gammel er du?

Nå, men det er selvfølgelig også træls, at man endnu engang bliver sat på af ´little City´.

CTID!
Our City! (Elsker Souness) Esbjerg fB!
Skrevet af alias1992
Alle jer der efter @toggle for hans mening, er i city fans?

Alle har vel ret til deres mening.

Selvfølgelig er det da frustrerende at tabe til sin lillebror.
Skrevet af Kim W
Ok, ligesom i mange andre diskussioner er man åbentbart nødt til at rose den anden part lidt inden man taler om fakta.

United havde en periode under Alex Ferguson hvor de var klart det bedste hold i Manchester. De var rigtigt gode og vandt meget.

De sidste år har City dog vist sig at være en klasse bedre end United og det var de også idag. Det er selvfølgelig ikke sjovt at høre, hvis man er United fan, men det er fakta.
Skrevet af anders.hede
Plejer at holde mig fra disse fanhate tråde efter kamp, men vildt at nogen kan tale om uafgjort som et fortjent resultat. Så må man virkelig være biased.
City spillede mere underholdende end jeg ville have troet ude mod United og det var uendeligt meget mere en 2 måls sejr end uafgjort. Kun, og absolut kun derfor, pga en elendig målmand opstod der spænding
Skrevet af LyngUnited
Fortjent City sejr set over hele kampen. De Bruyne er fantastisk.
Ja vi blev snydt for straffe men det ændrer ikke på City var bedst i dag.

Den sjoveste kommentar var ham der mente det var den 3. Bedste liga, når de to ringeste på banen var fra henholdsvis den tyske og spanske liga. (Bravo og Mhki)
Skrevet af lfc_ob
Det er lidt pinligt at høre på United fans omskrivning af fortidens argumenter. En fangruppe der altid har hadet Mourinho for vildt, en fangruppe der op igennem 00´erne havde travlt med at kalde Chelsea for et købehold og en fangruppe der altid har haft travlt med, at det var Uniteds egne spillere, der udgjorde truppen. Holdninger ændrer sig godt nok...
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Skrevet af Toggle
Gør det virkelig så ondt at tabe et derby, at du bliver nødt til at kalde modstanderens fans for fjols? Hvor gammel er du?

Beklager. Normalt synker jeg ikke så dybt at jeg bliver personlig men når man mener at en benbrækker tackling hvor man kommer ind i en situation med knopperne forrest med den eneste intention at skade sin modstander ikke er til noget så synes jeg faktisk at man er et fjols. Og så er jeg ligeglad om vedkommende er city fan, unitedfan eller barca fan
LUHG
annonce
0