Snak

Mere indhold efter annoncen

Guingamp henter Ronnie Schwartz

Skrevet af bold
ons 11. jun 2014
Franske Guingamp fortsætter den danske oprustning. Ronnie Schwartz er hentet ind på en fireårig kontrakt.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Pollack1
Den havde jeg ikke set komme - tabet blir tungt at løfte for RFC i næste sæson...
Skrevet af jesperff
Bonne chance til Ronnie og tak for indsatsen
RFC - Hingstene
Skrevet af AaBsupporter
Man må sige de er gået ind på det danske spillermarked. Det er nok egentlig et meget godt niveau for Schwartz at prøve kræfter med international fodbold. Han set ham ende i Championship men den franske liga er heller ikke dumt. Håber at Lynge fik smidt en videresalgsklausul ind i aftalen da Randers hentede ham.

Mht. Randers håber jeg, at de nu kører Brock-Madsen i stilling som fast mand. Vi har brug for de unge spillere slår igennem i Dansk fodbold og der er mere perspektiv i Brock-Madsen end Viktor Lundberg (pt. er de vel cirka lige gode)
Skrevet af ujelly
Guingamp den nye Evian?

Er jeg den eneste der hver gang jeg læser navnet guingamp tænker på en kinesisk klub?

Anyway synd for Randers, men fedt nok med Ronnie i den bedste franske!
Chelsea og OB!
Skrevet af FuglenDK
Nok Guangzhou du tænkte på!
Skrevet af Slettet(522254212008)
Evian v2.0
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af Slettet(522254212008)
DP.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af Randersc Freja FC
Held og lykke til Ronnie

Det var godt, at det skete så tidligt, så der kan findes en erstatning Hr Nielsen
Pokalmeister 2021
Skrevet af Bob D
Jeg må nok være ærlig og sige, at det er du ;) Guingamp lyder i mine ører ikke som noget á la Guangzhou
Skrevet af Philly
Og ikke uvæsentligt er det altså at Guingamp skal spille europæisk, hvilket vil give ekstra kampe og dermed ekstra chancer for både Lössl og Schwartz hvis de ikke slår igennem fra dag 1.
Skrevet af hvorforik
Så må hr. Nilsen se at hente Dahlgaard hjem. Man bliver simpelhen nød til at hente en ny målscore... De andre angribere score for lidt
Skrevet af hviid77
Allez Le Plaf!
Skrevet af Ryan Svale
De godt nok glade for danskere nede i det franske....
Skrevet af JytteRolf
Hvorfor denne pludselig entusiasme for danske spillere? Hvorfor ikke vente for at se hvilke spillere der er gode ved VM?
Hvorfor?
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af Garby
Hvorfor denne pludselig entusiasme for danske spillere? Hvorfor ikke vente for at se hvilke spillere der er gode ved VM?
Hvorfor?

Sikkert i nøgtern erkendelse af, at spillere der gør det godt til VM ligger helt og aldeles ude for det prisleje en klub som Guingamp kan hente spillere for. Og de derfor henter folk som Jonas Lössl og Ronnie Schwartz i stedet...
Holder med FC København og Feyenoord.
Skrevet af CPH-Hotspur

Hvorfor denne pludselig entusiasme for danske spillere? Hvorfor ikke vente for at se hvilke spillere der er gode ved VM?
Hvorfor?

Har en spiller et godt VM bliver han dyrere. Spillerens præstationer på landsholdet til et VM hænger ikke altid sammen med deres reelle niveau, og de ofte få kampe de spiller til et VM er ikke ligefrem et voldsomt grundigt scoutinggrundlag. Desuden er Guingamp jo ikke ligefrem en europæisk gigant, hverken sportsligt eller økonomisk, så derfor må de enten være tidligt ude, og hente fra de hylder de kan nå, eller vente til efter VM og slutningen af transfervinduet, til at kunne få de krummer der måske falder ned fra de stores bord.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af tbkh91
Hvad mon han har kostet?
Australien - Brisbane Roar Danmark - FCK / Randers FC
Skrevet af L.Haahr
Jeres argumenter er nu rigtige nok men lidt malplacerede da Guingamp ikke ligefrem er en klub der bugner af/ofte signer landsholdsspillere.
1 26 8 11
Skrevet af Lassenftw
Så må man håbe for Randers at det ikke betyder dalgårds tivoli en gang til, men i stedet en talentfuld ny angriber
Skrevet af Boonman
Fedt med alle danskerne i fransk fodbold. Det er vel lige et niveau over hollandsk og belgisk fodbold, så det viser vel at danskerne er billige, men gode til at spille på det niveau.

Lige før man skulle åbne en skole med aftenkursus i fransk for fodboldspillere :D
annonce
0