Snak

Mere indhold efter annoncen
kampen er har uden tvivl en stor betydning, men der er også kampe efter el clasico, hvor begge hold nemt kan snuble, hvis man ikke er forsigtig,
Alle dem der er Real Madrid fan lad os håbe at barca snubler imorgen. Almeria er et godt hold! Det skal de ha ;D;D men til EL CLASICO tror jeg at det bliver en 1-0 sejr til Real Madrid, og husk Real Madrid har ikke tabt på hjemmebane indnu


Fan af: Real Madrid, Manchester City og AC Milan
Synes det er fedt at han går ud og siger det..
som det ser ud nu tror jeg real vinder. barca skal godt nok forbedre sig.

aldimandi. du er da godt nok lam hvis du siger guti er dårlig!
DANINHO:

Det siger han da heller ikke?

Kampen kommer ikke til at afgøre mesterskabet. Bolden er rund og man skal aldrig sig aldrig, men der er næsten ingen chancer for at real kører barca over. Barca kan i det mindste hive en uafgjort med hjem. Men lad os se.. det er først om en måned!

Synes også Guti i stedet for at snakke om el clasico først og fremmest koncentrer sig om næste kamp. Jeg som barca fan savner lidt modstand.
MES QUE UN CLUB!! Real Madrid 2 - 6 F.C. Barcelona F.C. Barcelona ♥♥♥♥♥ - 0 Real Madrid
Synes også Guti i stedet for at snakke om el clasico først og fremmest koncentrer sig om næste kamp. Jeg som barca fan savner lidt modstand.

For det første hvem siger ikke han koncentrer sig om sin kamp imorgen, det ved han sku selv han skal, han er bare udde og sigge at El Clasico afgør mesterskabet.

Rolig nu med du savner noget modstand det kun sidste season i vandt mesterskabet før det vandt real madrid 2 gange i træk uden noget modstand hvor real vandt sidst mesterskabet, og desuden er der kun 2 point forskel;)
En kamp(eller for dit vedkommende et træningspas) ad gangen, Guti.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Selvom der stadig er halvanden måned til at Barca og Real Madrid tørner sammen på Bernabeu, tales der meget om kampen i Spanien. Præsident Joan Laporta tror dog ikke på, at det bliver i den kamp at mesterskabet afgøres.

Der er kun to point mellem de to rivaler i tabellen og kampen om mesterskabet er derfor en helt åben affære, hvilket Laporta sætter pris på. "Der er hård kamp om mesterskabet. Begge hold spiller på et højt niveau og der er virkelig tale om en spændende turnering" udtaler han i dag i et interview.

Han er dog ret sikker på, at det ikke bliver opgøret på Real Madrids hjemmebane i midten af april der afgør hvor mesterskabet ender denne sæson. "Nu må vi se hvor interessant kampen bliver. Hvis begge hold fastholder den nuværende rytme, kan det ske at afstanden er uændret når vi når til Bernabau og så bliver der tale om en meget interessant kamp. Jeg tror dog at der kommer nogle resultater der gør, at kampen på Bernabeu ikke bliver afgørende" fortsætter han.

De seneste dage har flere spillere fra Real Madrid udtalt, at de tror de vinder mesterskabet, men det tager Laporta ikke så tungt. "Det er en måde at motivere sig selv på. Vores spillere er også fulde af selvtillid" afslutter han.

("i dag" er ikke i dag, men den dag han udtalte sig, red. :-) )
Holder af fodbolden. Smukt spil OG hårde taklinger. Celta Vigo er favoritholdet i hjertet. Barca er favoritholdet for øjnene. Napoli har flotte trøjer (de ligner Celtas)
ja vis ikk nogle af dem laver fejl til den kamp skal spilles
Barca skal være glad for at der er en del tid til El Super Clasico, fordi hvis holdene mødtes nu, ville de godt nok blive kørt over i sådan en grad, som da de skulle klappe Real Madrid på banen. Heldigvis for dem, er der en del tid endnu.

Bliver en meget spændende kamp, men jeg tvivler nu ikke på kampens udfald. Jeg er mere nervøs for i aften, hvor vi møder Sevilla. De virker mere skræmmende end Barcelona i øjeblikket (Barca er også en smule undskyldt, fordi de har haft nogle småskader)
annonce