Snak

Mere indhold efter annoncen

Häcken-omstillinger knækkede Malmö

Skrevet af bold
søn 22. maj 17:30

Mestrene Malmö løb ind i en ny skuffelse, da de hjemme tabte Allsvenskan-topbraget mod Häcken med 1-2.Læs hele nyheden her
Skrevet af Cerezo
Hvis ikke Malmö slår Degerfors i næste weekend kan man nok ikke udelukke endnu en skånsk trænerfyring (Jörgen Lennartsson røg ud i Helsingborg tidligere i dag). At være 8 point efter med en kamp mere spillet end flere af konkurrenterne allerede ved sommerpausen huer næppe ledelsen og fansene med MFF´s selvforståelse in mente og hvis man skal fyre træneren er pausen på ca. en måned i juni vel det oplagte tidspunkt.
Skrevet af MFF
Vi skal først lige til Stockholm og have en røvfuld. Shit, det var dårligt i dag. Men dommeren overså et rødt kort til Uddenäs og tillod generelt alt for meget tidsudtræk. Kampen i dag var et godt argument for effektiv spilletid.
Skrevet af Cerezo
@MFF: Det er selvfølgelig rigtigt at den første pokaltitel i 33 år måske kunne redde Milojevic. Man plejer jo at tabe i finalen, så hvis han lykkes finde opskriften til at bryde den trend kan det godt være at snoren er lidt længere.
Skrevet af Kenned666
Ikke et ord om Rygaard.
Skrevet af KennethANTI1964
Kom så Hammarby! :)
annonce
0