Snak

Mere indhold efter annoncen

Højbjerg: Stil dommerne foran en mikrofon

Skrevet af bold
tor 8. jul 2021

Pierre-Emile Højbjerg ville gerne høre dommerens tanker om straffesparket mod England, som han ikke selv kunne se.Læs hele nyheden her
Skrevet af saltsyre
Enig, det straffespark skulle ikke være dømt.
Jeg mener dommeren laver en fejl, men den kan være svær at se.
Når det er sagt så lige et spørgsmål til nogen som måske kender VAR reglerne bedre end mig. Skal/må VAR overhovedet gå ind og overrule dommeren, når det ikke er en klar og tydelig fejl, hvilket det jo egentlig ikke er????
Skrevet af PædagogenMikkel
Men det er en klar og tydelig fejl. Kontakten på Sterling kommer først, efter han har smidt sig. Der er ikke straffe, hvis jeg kaster mig ind i en modspiller. Det er et latterligt argument, at et straffespark altid kan forsvares, hvis der bare er den mindste kontakt.

Jeg kan da love dig for, at englænderne havde været rødglødende i dag, hvis det havde været os, der havde vundet på sådan en kendelse.
Skrevet af Bosse1983
Om det er klar og tydelig er jo stadig subjektivt. I det norske studie sad der en klovn og påstod at Kanes dive var en klar og tydelig fejl, hvor VAR skulle give straffe, mens den anden kommentator aldrig mente der kunne være noget. Jeg antager dommere er lidt mere afstemte, men i grænsetilfælde vil der altid være for og imod. Både den Kane laver og den Sterling laver ser man desværre dømt alt for ofte og man ville næsten ønske at dommeren bare lod spillet køre, så VAR der har de bedre forudsætninger kan rulle den tilbage, men det flytter naturligvis bare problemstillingen i forhold til dommerens mandat og hvilket skøn som skal vægtes. I dag er det jo dommerens, til der kommer en armhule-offside.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Clemme_
VAR overruler ikke dommeren. VAR kan sige til dommeren, check lige denne en gang til.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Målræven
Generelt: hvis alle er enige i, at det er et tyndt straffespark (inkl.) englænderne, er det et klart tegn på, at den ikke skal dømmes.

Der vil næsten altid være kontakt i feltet så ingen straffespark bliver vel omstødt med den linje, der lægges nu.
Skrevet af Chelsea93
Sterling og Kane kaster sig rundt konstant, det er vammelt at se på. Det ødelægger sporten og det skal simpelthen straffes. Havde det været i en serie kamp havde han fået en rusketur, det er pinligt at have sådan en spiller på sit hold!
Skrevet af ulricht
Havde han ikke dømt straffe, var det blevet sådan. Nu dømte han, og så gjorde VAR ingenting. Det er et tvivlstilfælde, og VAR kan ikke ændre det, når man ikke er 100% sikre. Det, synes jeg, er ok.

I situationen tænkte jeg også straffe. Men når man så ser den, så er det dygtigt divet.

MEN jeg mener så, at Kane burde have haft straffe tidligere i kampen. Her blev det ikke dømt.

Og Yousuf Poulsens straffe imod Finland hører vel til i præcis samme kategori. Minimal kontakt på knæet, straffe dømt = VAR ændrer det ikke.

Så det er vel fair nok..
Følger kun éen klub i verden som ægte fan. Det andet er for poppet!
Skrevet af Lindved Town
Raheem Sterling fik tilkendt straffespark, som Harry Kane efterfølgende scorede på.

Øhh nej. Harry Kane scorede ikke på straffe. Han brændte. Han scorede derimod i åben spil.

Dette vil for altid stå i historiebøgerne. Kane brændte et straffe på Kasper.
Skrevet af DarkEZ
Det er tydeligt film. Der er en minimal kontakt, men man kan jo se på billederne at Sterling nærmest skriger før han bliver rørt.

Damsgaard prøvede det samme mod Belgien, men fik gult kort for film, så før vi beskylder England for alt muligt, så er vi jo ikke selv bedre på den front
Skrevet af PædagogenMikkel
Ja, der er kontakt. Men det er jo ikke kontakten, der får ham til at falde. Han smider sig, og derefter kommer kontakten fra en anden spiller. Han smider sig, fordi han regner med, at Mæhle rammer ham. Det gør han ikke.
Skrevet af Jussi
Til gengæld rejste Dams sig op med det samme og undskyldte.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af BD
Forskellen er jo så bare, at kendelsen var korrekt i kampen mod Belgien. England får derimod belønning for deres latterlige adfærd, og så endda i en semifinale. Det er en katastrofe at dommeren ikke genser situationen..
Esbjerg fB
Skrevet af Paven82
Ulricht

MEN jeg mener så, at Kane burde have haft straffe tidligere i kampen. Her blev det ikke dømt.


Dømte han ikke frispark den anden vej i den situation? Hvis det havde været mod Kane, så ja, men han mente jo at Kane lavede forseelsen.


Ang kampen, så fortjent nok de går videre. Havde været vildt hvis vi gik videre med 10 mand til sidst. Synd at et tyndt straffe afgjorde det. Og at der ingenting blev gjort da der var 2 bolde i spil.

Til info, Englænderne er ulidelige på Facebook og er klart Italien fan på søndag.
De har dog en point i når de siger at vores frispark skulle der være gjort noget ved. Vores spillere bevægede sig indenfor 1M af den engelske mur og det er ej heller tilladt. Ved dog ikke hvordan man skal forholde sig til det. Taktikken var dog god at skærme udsyn for Pickford
1: Chelsea FC 2: Brøndby IF Støtter danske hold i EL og CL (med mindre det er mod Chelsea) KTBFFH!
Skrevet af PædagogenMikkel
Det er bare endnu et bevis på, at VAR er ligegyldigt, når de bare skal klappe dommeren på ryggen og sige enten "godt dømt" eller "kom igen".
Skrevet af Okay så
Ulricht

Kane fik ikke straffe fordi der blev begået frispark inden.
Skrevet af bruger 178340
Så fik England købt sig EM pokalen
Skrevet af vicham
Det var aldrig et straffe i min bog. Jeg måtte se den mange gange for at de kontakten, som, som andre skriver, først kommer, efter Sterling er på vej ned.
Men VAR kan ganske enkelt ikke overrule det. Der er kontakt, ergo ikke en klar og tydelig fejl. Det skulle bare aldrig være dømt i første omgang.

Det har altid været svært at slå ned på film. Det her er et eksempel på hvorfor.
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Skrevet af prm
Jeg synes heller ikke der er straffe, der var minimal kontakt, som ikke burde være nok til straffe
Men synes heller ikke der burde være frispark, som dk efterfølgende scorer på. Ja han bliver "krammet" lidt, men aldrig nok til at falde
Skrevet af Miraaa123
Sjovt danskerne ikke snakkede så højt med det hjørne spark de scorede på mod Tjekkiet.
Jeg ved brugerne herinde havde slagtet England hvis det var den anden vej, og England brokkede sig så meget over et straffe som det her imod sig.
Get over it. Flot kæmpet, tak for minderne. Men i sidste ende gik de her ting op for Danmark (målet mod Tjekkiet og det mål England scorede)
Skrevet af PædagogenMikkel
Men VAR kan ganske enkelt ikke overrule det. Der er kontakt, ergo ikke en klar og tydelig fejl.
Men folkene i VAR kan sidde og se, at kontakten kommer, efter han har smidt sig. Dommeren dømmer 100% straffesparket mod Mæhle, som ikke rammer Sterling. Det, for mig, er nok til at omstøde det. Hvis det ikke er det, skal hele brugen af VAR laves godt og grundigt om.
annonce
0