Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 2kronen94
Tacklingen er ligegyldig. Der var to bolde på banen. Spillet skal stoppes.
Skrevet af Girondins Bordeaux
Sjovt danskerne ikke snakkede så højt med det hjørne spark de scorede på mod Tjekkiet.


Bolden ramte hånden på en tjekker. Der har været delt et klip hvor man kan se dette.
Skrevet af pinkfloydhomer
Miraa123: Hjørne mod Tjekkiet er 100% korrekt, det er en tjekke der har hånd på bolden sidst. Der er intet at diskutere, det er hjørne 100 ud af 100 gange.
Skrevet af Vingummibamse
VAR er konsekvent ved EM, og har i det store fungeret fint. Jeg ville ønske han selv havde kigget på den, specielt når det reelt afgør en semifinale. Om det havde ændret udfaldet er nok ikke sandsynligt.

Det er principielt en god ting VAR kun bliver brugt ved graverende fejl. Det er ærgerligt man stadig kan lykkedes med film, men det kan kun undgås ved lange VAR pauser. Det her er et kompromis man må æde.

De 2 bolde på banen er vel i realiteten lige så slemt. De ligger inden for en meter eller 2. Så skal der fløjtes.

Generelt højt dommer niveau, men den sekvens her var langt under standard, desværre.

PEH har en pointe. Det vil være fint hvis man forklarer VAR beslutninger. Hvis man træffer en beslutning som efterfølgende skaber tvivl, så skal man kunne stå inde for den. Det ændrer jo ikke på en dom, eller presser en dommer unødvendigt. De forklarer til forbundet uanset.
Skrevet af PædagogenMikkel
Hold nu op med de latterlige sammenligninger. Straffespark er en kæmpe scoringschance sammenlignet med frispark og da især hjørnespark. Det er useriøst at sammenligne sådanne kendelser.
Skrevet af MadsThomsen
Dommerstandarden til den her slutrunde har helt generelt været helt urolig høj synes jeg. I går falder han dog for presset fra den stigende desperation fra de engelske spillere og fans. Jo længere kampen skred, jo mindre kontakt krævede det for Harry Kane at få frispark. På nogen af dem ligger han sig altså bare indover bolden.. Og selve straffesparkssituationen er jo på mange måder håbløs. Der er tydeligt to bolde på banen, det skal man ikke stoppe for i alle henseende, men det er vel svært at argumentere for, at en bold der ligger i bedste fald halvanden meter fra den Sterling løber med ikke er relevant for spillet. Er den ikke det, så spilder man generelt alt alt for meget tid på at stoppe tiden for at sparke åbenbart irrelevante bolde ud af banen. Og der er naturligvis ikke straffespark. Det bør ikke engang kunne diskuteres. Tredje gang var lykkens gang for Sterling. At dommeren vidst ifølge Braithwaite ikke engang kunne fortælle de danske spillere hvem der egentlig begik det, det siger vel alt..

Englænderne var jo generelt langt bedre end danskerne i store perioder. Vi stod det meste af anden halvleg og første af den forlængede vel mere eller mindre bare og afviste i eget felt. England vinder fuldt fortjent, og er by far det bedste hold. Men at det er på grund af en åbenlys dommerfejl, og ikke det ellers til tider virkelig flotte engelske spil er en skam. Det fortjente slutrunden ikke. Det fortjente kampen ikke. Det fortjente danskere slet ikke.

Hvad der er endnu problematisk er det Højbjerg også siger her. Når en spiller laver en kampafgørende fejl skal han stille sig op foran alverdens kameraer og stå til ansvar. Dommerne kan bare luske væk med halen mellem benene. Man skal naturligvis beskytte dommerne, de er i en voldsomt udsat position. Men en del af at beskytte dem, må også ligge i, at de får muligheden - og ansvaret - for at forklare sig og de valg de træffer. Både under kampen ved VAR, men også efter kampene.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Halleballeberg
Dommeren dømmer helt generelt en rigtig god kamp! Straffesparket var ikke åbenlyst, og som Kyle Walker sagde, så "går det nogle gange vores vej" andre gange ikke.
Det mest påfaldende og som ingen bekymrer sig om, er faktisk at der var to bolde på banen, hvilket betyder at en kamp skal standses, når boldene er så tætte på hinanden at det kan have indflydelse. Men det er der ingen, der taler om...
Skrevet af Tintin9
Tacklingen er ligegyldig. Der var to bolde på banen. Spillet skal stoppes.

Forkert!
Skrevet af Bødlen1880
For mig handler det ikke om hvor vidt der var straffe på Sterling eller ej. I min optik et utroligt tyndt straffe, men pointen er vel at der er en katastrofe at man overhovedet ser den igennem, når der lå to bolde nærmest lige oven i hinanden i situationen. Kolossal skandale.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det mest påfaldende og som ingen bekymrer sig om, er faktisk at der var to bolde på banen, hvilket betyder at en kamp skal standses, når boldene er så tætte på hinanden at det kan have indflydelse. Men det er der ingen, der taler om...


Det er der nu pænt mange, der har fremhævet og protesteret over. Spørgsmålet, jeg stiller mig selv, er, om jeg tror, den ekstra bold gjorde en forskel. Det tror jeg ikke. Men selvfølgelig bør dommeren afbryde spillet, hvis han ser , at der er en ekstra bold på banen i nærheden af en spilsituation.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Slettet(341159221110)
Det er mathias jensen, som begår straffesparket. https://streamable.com/ry3cnc?1
annonce
0