Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cavendish
Du sjov ! Alle andre klubber i DK mener at agfs stab og direktion er de mest usympatiske.

Jeg tror, at du forveksler "alle andre klubber i DK" med dig selv.

I medgang er FCK´s stab og og særligt spillerne hovne og langer gerne langemanden ud til modstanderfans. I modgang ruller de hylende rundt ustandseligt. Det er da gennemført usympatisk.

VF taler endda åbent om, hvordan det er en del af hans spil at hyle op og kaste sig rundt. Det er vel mere eller mindre en del af klubbens DNA, at man opfører sig sådan.
Skrevet af DukeProspero
Som agf-fan anerkender jeg, at AGFs stab går til grænsen og lægger pres på såvel egne spillere som dommer ved at lægge et pres udefra. Det er en del af Agfs spillestil med højt pres og stor fysik. Jeg anerkender også, at agf har usympatiske spillere, som går til grænsen. Jeg hadede selv Nicolai Poulsen, da han spillede for Randers, men man har en tendens til at se den anden vej, når det er ens egne spillere. Jeg anerkender også, at alle hold, der har en snæver føring selvfølgelig trækker tiden - også AGF. Men i går især var det enerverende at se Viktor Fischer rulle rundt 10 gange på den halvleg han spillede og det er jo dét, Grabara og resten af agf-holdet reagerer på. Utroligt at han ikke får et kort for film/ usportslig optræden. Flere af gangene dømmer den meget svage dommer end ikke et frispark selvom VF ruller rundt, så han må jo have vurderet det. Intet under VF aldrig slog igennem i England. Ellers blot at sige, at der er lagt i kakkelovnen til næste weekend.
Skrevet af Slettet(010124212704)
Jeg kunne forestille mig (bare en tanke) at FCKs bænk fik nok af gfs opførsel. Ku´ det måske være rigtigt ? At du så overdramatiserer den del er ok.

Jeg så tilgengæld at Thorup satte en af assistenterne på plads. Hvem sætter Jakob Nielsen på plads ?
Skrevet af Slettet(010124212704)
@Cavendish
Jeg ved ikke hvorfor vi skulle have så meget modgang i mod netop agf. 2 sejre og en uafgjort er vel et pænt stykke over vores elendige snit i sæsonen.
Skrevet af JensJx
@DukeProspero

Et svar alle AGFer bør være enige i. Alle andre svar er farvet. Jeg som er FCKer er enig i at VF gik over grænsen for hvad der bør være tilladt.
Skrevet af Kosmisk Kaos
Det kan man sjovt nok med alle hold. Men, igen, var det ikke FCK´s bænk der fik flest advarsler og endda en udvisning ... så må de da have opført sig værre?


Det er en konstatering af, hvad jeg har lagt mærke til i de mange kampe uden tilskuere. Alle hold gestikulerer selvfølgelig af og til, men nogle hold er bare meget værre end andre. AGF og SønderjyskE comes to mind.

Det er sgu så synd, at FCK ikke kan dyrke deres fodboldfaglige tikka-takka i alle kampe. Det er ganske enkelt synd for fodbolden.


Jeg er ikke FCK-fan, men Ståle-bold er meget langt fra tiki-taka. Thorup er også en pragmatisk træner, der ikke går så meget op i, hvordan kampe vindes, bare de vindes.
Pedro Erobreren
Skrevet af Baum
@dentovltemand

Agfs spillere, trænere, adm. Direktør + de fans der synger om at Fischer skal slås ihjel, Daramy skal graves ned og at der ikke er mere tilbage af Stages lejlighed


Alle andre klubber i DK mener at agfs stab og direktion er de mest usympatiske.Er desperat eller noget? Begynder bare at svinge løgne ud til højre og venstre.
Du må gerne lige dokumenterer at Jacob Nielsen og David Nielsen + stab har stået og sunget med Fischers skal slåes ihjel og evt. også det med Stages lejlighed?
btw - Der er rigtig mange der stadig har et rigtig godt forhold til Stage trænere, direktør også fans.

Og så må også gerne dokumenterer at ALLE andre i DK mener at AGF´s stab og direktion er de mest usympatiske?

Tænker ikke du lige skal have frikvarter først, før du kommer med en ny påstand?
Skrevet af CopenhagenNoice
Jo, DetHvideSnit, vores stolthed ER såret som DKs største klub gennem 25 år, men nu skubbet af tronen (midlertidigt) det gør bare ikke dine barnlige postulater om usportslige midler korrekte eller for den sags skyld besvarer det spørgsmål jeg stiller.
Skrevet af Kåssådehvie
@Kosmiske kaos
Nu var det med tikka-takka altså også ment som en sarkastisk kommentar, det troede jeg var clear and obvius :-)
Skrevet af !8r3nQ3
Poulsen >>> Fischer på idiotskalaen og det er ikke engang tæt. Gal Poulsen er en kegle på en fodboldbane. Ét stort frispark og til decideret fare for modstandere.
Skrevet af Slettet(541738220105)
AGF må få prisen for dårligst taber hold. Synd de skal tude sådan hvergang de møder fck. Fed kamp, sikke et drama og fed stemning i anden halvleg.
Skrevet af Kosmisk Kaos
Nu var det med tikka-takka altså også ment som en sarkastisk kommentar, det troede jeg var clear and obvius :-)


Det ér skam også clear and obvious.... hvordan du får andet ud af min kommentar, står for egen regning. Det væsentligste er, at jeg ikke er FCK-fan, og at det her ikke er ´nej, din klub er bare meget dummere end min klub!".
Pedro Erobreren
Skrevet af 80Aarhus00
Dentolvtemand
Det er lidt sjovt, hvor travlt du har med vores fanscene. Ja, det kan godt være, at der er meget pølse, klaphat og landskamp over "dem der ikke hopper", men til gengæld er det en sang, som kan aktivere et helt stadion. Uanset sang er det sgu fedt, at man kan få et helt stadion at hoppe for AGF.
Da jeg var 18 år og havde en "jeg er for sej til pølsefans" attitude, havde jeg måske også synes, at den sang var lidt en parodi. Men den inkluderer alle fans, hvilket giver en klasse stemning på stadion.
Det betyder dog ikke, at du kan begrænse vores fans til landsholdsfankultur. På trods af at fansektionen skulle sidde ned i går (gjorde de for det meste), så bliver der vel sunget 15-20 forskellige deciderede sange, deriblandt en specifik sang bare til jer. (super småligt at kaste tal ud på den måde, men bliver simpelthen nødt til at knytte en kommentar).
Derudover så er der et par usmagelige sange. Det vil jeg gerne medgive. Alle sange der har noget med at slå enkelte personer ihjel, bør man simpelthen holde sig for god til. Upåagtet hvor træls Fischer var i går. Der er 1000 ting, man kan synge i stedet.
Skrevet af DetHvideSnit
Fint sammenlignet med det kraftige skub Grønbæk fik i straffesparksfeltet (af Kaufmann) og hele FCK bænken tuder op om film. Klasse er der aldrig nogen der har beskyldt dem for at have.
KSDH!
Skrevet af Kåssådehvie
@kosmiske måne
Jamen, hvis du havde fanget den, hvorfor har du så behov for at belære mig om at FCK ikke spiller tikka-takka bold? Kom nu lidt ind i kampen mand.

Jeg beklager at jeg antog at du var FCK-fan.
Skrevet af DetHvideSnit
@BedstSpil

FCK må - sammen med prisen for "mest teatralske skeuspil" - få prisen som dårligste vinder hold. Pinligt at de skal stå og nedgøre en modstander som de var heldige med at få point mod i en ellers suveræn underholdende om seværdig kamp.
KSDH!
Skrevet af Kick and rush
Jeg prøver at forstå FCKs hykleri, når de brokker sig over at GF er primitive og vilde.

1) FCK får flere advarsler i går.
2) De stiller med et større tonser-hold end GF. Vel kun Daramy og til dels Wind, der er teknisk anlagte. Alle fire i bagkæden, tre boldflyttere på midten og Wilcheck har jo intet kreativt i sig.
3) De spiller usportsligt (skuespil).
4) De hyler op efter kampene, over hvor slemt det hele har været.

Hvis de gerne vil spille internationalt, skal de nok ændre attitude.
AGF 1880
Skrevet af DameNdoye
Hvis de gerne vil spille internationalt, skal de nok ændre attitude.


Og hvad ved en AGF fan så om det?

1) FCK får flere advarsler i går.


Men AGF laver dobbelt så mange frispark. Så kan man spørge sig selv hvordan AGF ikke fik gult efter det 19 frispark.

2) De stiller med et større tonser-hold end GF. Vel kun Daramy og til dels Wind, der er teknisk anlagte. Alle fire i bagkæden, tre boldflyttere på midten og Wilcheck har jo intet kreativt i sig.


Tvivler på at nogle vil kalde FCK et større tonser-hold end AGF. Så skal man ihvertfald nok være AGF fan.

3) De spiller usportsligt (skuespil).


Det gør i skam også selv. Bare se hvordan Casper Højer smed sig selv igår. I fik bare af samme skuffe.

4) De hyler op efter kampene, over hvor slemt det hele har været.


Nu har FCK idet mindste ikke anklaget AGF for at manipulerer med dommerne, som man så fra AGF´s side sidst. Iøvrigt må du meget gerne linke til den udtalelse du mener er hyleri.
Superliga og FCK fan
Skrevet af RobertTheRobber
Jo, DetHvideSnit, vores stolthed ER såret som DKs største klub gennem 25 år, men nu skubbet af tronen (midlertidigt) det gør bare ikke dine barnlige postulater om usportslige midler korrekte eller for den sags skyld besvarer det spørgsmål jeg stiller.
Shit, selvforståelsen har åbenbart lidt et hårdt nederlag, nu ser man pludselig også syner.

Men blændet for fornuft og selvindsigt kendetegner også de fans af de to fanskarer der går amok på bold i disse timer.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Baum
@DameNdoye

Iøvrigt må du meget gerne linke til den udtalelse du mener er hyleri.


Nu skal jeg hjælpe ham.

DameNdoye: Men AGF laver dobbelt så mange frispark. Så kan man spørge sig selv hvordan AGF ikke fik gult efter det 19 frispark.


HAHA, hold kæft hvor en selvmål. Det er eddermanme sjovt der her! :):):)
annonce
0