Snak

Mere indhold efter annoncen
Du sjov ! Alle andre klubber i DK mener at agfs stab og direktion er de mest usympatiske.

Jeg tror, at du forveksler "alle andre klubber i DK" med dig selv.

I medgang er FCK´s stab og og særligt spillerne hovne og langer gerne langemanden ud til modstanderfans. I modgang ruller de hylende rundt ustandseligt. Det er da gennemført usympatisk.

VF taler endda åbent om, hvordan det er en del af hans spil at hyle op og kaste sig rundt. Det er vel mere eller mindre en del af klubbens DNA, at man opfører sig sådan.
Som agf-fan anerkender jeg, at AGFs stab går til grænsen og lægger pres på såvel egne spillere som dommer ved at lægge et pres udefra. Det er en del af Agfs spillestil med højt pres og stor fysik. Jeg anerkender også, at agf har usympatiske spillere, som går til grænsen. Jeg hadede selv Nicolai Poulsen, da han spillede for Randers, men man har en tendens til at se den anden vej, når det er ens egne spillere. Jeg anerkender også, at alle hold, der har en snæver føring selvfølgelig trækker tiden - også AGF. Men i går især var det enerverende at se Viktor Fischer rulle rundt 10 gange på den halvleg han spillede og det er jo dét, Grabara og resten af agf-holdet reagerer på. Utroligt at han ikke får et kort for film/ usportslig optræden. Flere af gangene dømmer den meget svage dommer end ikke et frispark selvom VF ruller rundt, så han må jo have vurderet det. Intet under VF aldrig slog igennem i England. Ellers blot at sige, at der er lagt i kakkelovnen til næste weekend.
Jeg kunne forestille mig (bare en tanke) at FCKs bænk fik nok af gfs opførsel. Ku´ det måske være rigtigt ? At du så overdramatiserer den del er ok.

Jeg så tilgengæld at Thorup satte en af assistenterne på plads. Hvem sætter Jakob Nielsen på plads ?
@Cavendish
Jeg ved ikke hvorfor vi skulle have så meget modgang i mod netop agf. 2 sejre og en uafgjort er vel et pænt stykke over vores elendige snit i sæsonen.
@DukeProspero

Et svar alle AGFer bør være enige i. Alle andre svar er farvet. Jeg som er FCKer er enig i at VF gik over grænsen for hvad der bør være tilladt.
Det kan man sjovt nok med alle hold. Men, igen, var det ikke FCK´s bænk der fik flest advarsler og endda en udvisning ... så må de da have opført sig værre?


Det er en konstatering af, hvad jeg har lagt mærke til i de mange kampe uden tilskuere. Alle hold gestikulerer selvfølgelig af og til, men nogle hold er bare meget værre end andre. AGF og SønderjyskE comes to mind.

Det er sgu så synd, at FCK ikke kan dyrke deres fodboldfaglige tikka-takka i alle kampe. Det er ganske enkelt synd for fodbolden.


Jeg er ikke FCK-fan, men Ståle-bold er meget langt fra tiki-taka. Thorup er også en pragmatisk træner, der ikke går så meget op i, hvordan kampe vindes, bare de vindes.
Pedro Erobreren
@dentovltemand

Agfs spillere, trænere, adm. Direktør + de fans der synger om at Fischer skal slås ihjel, Daramy skal graves ned og at der ikke er mere tilbage af Stages lejlighed


Alle andre klubber i DK mener at agfs stab og direktion er de mest usympatiske.Er desperat eller noget? Begynder bare at svinge løgne ud til højre og venstre.
Du må gerne lige dokumenterer at Jacob Nielsen og David Nielsen + stab har stået og sunget med Fischers skal slåes ihjel og evt. også det med Stages lejlighed?
btw - Der er rigtig mange der stadig har et rigtig godt forhold til Stage trænere, direktør også fans.

Og så må også gerne dokumenterer at ALLE andre i DK mener at AGF´s stab og direktion er de mest usympatiske?

Tænker ikke du lige skal have frikvarter først, før du kommer med en ny påstand?
Jo, DetHvideSnit, vores stolthed ER såret som DKs største klub gennem 25 år, men nu skubbet af tronen (midlertidigt) det gør bare ikke dine barnlige postulater om usportslige midler korrekte eller for den sags skyld besvarer det spørgsmål jeg stiller.
@Kosmiske kaos
Nu var det med tikka-takka altså også ment som en sarkastisk kommentar, det troede jeg var clear and obvius :-)
Poulsen >>> Fischer på idiotskalaen og det er ikke engang tæt. Gal Poulsen er en kegle på en fodboldbane. Ét stort frispark og til decideret fare for modstandere.
annonce