Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DameNdoye
Baum

Du har meget svært ved at navigerer i de mest simple kommentarer, kan jeg se. Jeg efterspørger en udtalelse fra FCK som er hyleri og du besvarer med en kommentar jeg har skrevet som du mener er hyleri. Dit niveau er så lavt, det er tilgrin.
Superliga og FCK fan
Skrevet af Cavendish
Jeg ved ikke hvorfor vi skulle have så meget modgang i mod netop agf. 2 sejre og en uafgjort er vel et pænt stykke over vores elendige snit i sæsonen.

Hvis du mangler eksempler kan du se Zankas interview i torsdags. Det var jo tåkrummende pinligt at se på, og så vælger han for gud ved hvilken gang af overfuse en journalist, som blot forsøger at passe sit arbejde. Eller deres hysterisk ensidige tilgang til VAR der er så hyklerisk, at man skulle tro det var satire.
Skrevet af Slettet(010124212704)
@Baum

Jeg har sgu på intet tidspunkt skrevet at Jacob Nielsen skulle have sunget med på agf fansenes mord, usømmelig omgang med lig og hærværks/brandstifnings - sange.

Jeg skriver at han åbenbart ikke har lært en skid fordi han stadig tror han har noget at gøre nede på plænen, og har travlt med at stå at skabe sig dernede. Når man nu engang har været ude at måtte undskylde skulle man som administrerende direktør måske have lært at holde sig fra banen, bare en ide´ ?
Skrevet af krissy
Fedt AGF er med i toppen. Det er fedt, at DKs næststørste by endelig har et hold, der kan udfordre. Og med en klar profil: slåskamp og hårdt spil lige til grænsen. Gør ondt på modstanderen og vind ikke på smukt spil, men på vilje - sådan lidt vikingish. Ikke min stil, og jeg er stolt af FCKs profil med forsøg på boldbesiddelse, smukt spil, kontrol osv. Selvfølgelig med nærkampe og tacklinger, når det kræves. At det ikke er lykkedes i år til en titel, ærgrer mig, men jeg fortsætter med at heppe på byens hold, og tror på dem næste år. De skal nok få den titel generobret, og med fyldte stadions tror jeg på det sker næste sæson.

Skrevet af CopenhagenNoice
@robert: hvordan er udsigten fra din enormt høje hest? Har du noget at tilføje til kampen igår, eller skulle du lige have skoet hingsten?
Skrevet af Slettet(010124212704)
@cavendish

Du blander godt nok ting sammen. Nu var det jo ikke agf vi spillede imod i torsdags, vel ?

Det der Zanka interview er i øvrigt skudt helt ud af proportioner af eb.dk, end ikke sensations hungrende onside/viaplay som selv er dem der lavede interwievet har været ude med udmeldinger omkring Zanka. Men nu ved jeg hvilken målgruppe det er EB, går efter.
Skrevet af Cavendish
Du blander godt nok ting sammen. Nu var det jo ikke agf vi spillede imod i torsdags, vel ?

Det der Zanka interview er i øvrigt skudt helt ud af proportioner af eb.dk, end ikke sensations hungrende onside/viaplay som selv er dem der lavede interwievet har været ude med udmeldinger omkring Zanka. Men nu ved jeg hvilken målgruppe det er EB, går efter.


Det er dig, der forsøger at tale uden om fordi sandheden er for grim til, at du vil forholde dig til den. Det jeg skrev var, at FCK er hovne i medgang og hyler i modgang. Det er en helt generel anskuelse over tid, senest eksemplificeret ved Victor Fischers opførsel under og efter kampen i går.

Det er i øvrigt helt ubegribeligt, at du vil forsøge at bortforklare Zankas opførsel som sensationsjournalistik. Tror du virkelig, at folk er så dumme? Alle og enhver kan jo se interviewet på video.
Skrevet af mikem
Eller deres hysterisk ensidige tilgang til VAR der er så hyklerisk, at man skulle tro det var satire


Jep jep, og så noget med sten og glashus.. men det kan man vel ikke se, Nicolai Poulsen og Patrick Olsen, plejer jo at være dydsmønstre på en fodboldbane :D
Skrevet af Pep Guardiola
@ Robert, beklagerhid jeg misforstår dit indlæg, men er du uenig i at FCKhar været Danmarks største klub over de seneste 25 år? Bevares, jeg ville nok snarere sige de sidste 20 år, men det ændrer ikke det store på;
12 mesterskaber, 7-8 pokaltitler, 13 europæiske gruppespil. Jeg er nysgerrig på hvilke argumenter du mener skulle tale for at andre har været større?

Eller deres hysterisk ensidige tilgang til VAR der er så hyklerisk, at man skulle tro det var satire.


@Cavendish, Er det mere hyklerisk end når folk har travlt med et narrativ om at FCK får VAR-hjælp, men belejligt glemmer de gange VAR er gået i mod FCK? Der er ingen der er bedre end andre når det kommer til brok over VAR (det skulle måske lige være FCN). Resten brokker sig når VAR er i mod, men siger ikke rigtig noget når det går med. Vi kan bare teste dit favorithold, så hvis du oplyser om hvem du holder med skal jeg nok se om ikke jeg kan finde en hyklerisk historie omkring deres forhold til VAR. Men det er måske sjovere at skyde uden nogen skyder igen da det jo netop ville være hyklerisk..

Skrevet af Bløde babser
Fedt AGF er med i toppen. Det er fedt, at DKs næststørste by endelig har et hold, der kan udfordre. Og med en klar profil: slåskamp og hårdt spil lige til grænsen


Enig, selvom man kan ønske de på et tidspunkt også vokser til at blive et bedre spillende hold.
Men det er da trist at det er Herning og ikke Aarhus der er den store dreng derovre. Det håber jeg da ændrer sig.

Det jo vildt at se hvor meget der ligger under overfladen på tilskuersiden hos AGF. Kæmpe grundlag og et sted hvor der skabes tryk og vild atmosfære. Ikke som Herning hvor det er lidt den jyske udgave af Farum Park.


Og Højer.....et eller andet skal han jo sige. Han kan ikke stå og sige at det er rigtigt at AGF har en interesse i et få tingene op at ringe og gøre det til slagsmål mere end fodbold.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Baum
@DameNdoye

Mener du ikke at du repræsenterer FCK her på bold.dk?
Skrevet af Baum
@dentolvtemand

Ja agfs spillere, trænere, adm. Direktør + de fans der synger om at Fischer skal slås ihjel, Daramy skal graves ned og at der ikke er mere tilbage af Stages lejlighed, de opfører sig bare generelt SÅ eksemplarisk !


Hvad er det så du skriver her?


Hvad kommer det dig ved at JN kommer ned på banen? Han er da i hans ret at komme på banen når hans medarbejdere er der. Skriv evt. din gode ide til JN, så må du se hvad han skriver tilbage?
Skrevet af Slettet(010124212704)
@80Aarhus00

Jeg kan love dig for at der er sange i Parken som kan aktivere stadionet uden at vi skal ty´ til dem som ikke hopper. I kan jo bare stjæle en af vores sange, det er de så gode til i Herning og Farum.

Det fair nok, i må gøre hvad i finder bedst i Aarhus, synes bare generelt at det er lidt sjovt at netop agf fans anklager FCK for at pive. Det virker jo som om at stadion i Aarhus nærmest føler sig uretfærdig behandlet allerede inden kampen er gået igang.
Skrevet af Slettet(010124212704)
@Baum

Jeg gir op med dig.

Skrevet af Slettet(010124212704)
Alle sange der har noget med at slå enkelte personer ihjel, bør man simpelthen holde sig for god til. Upåagtet hvor træls Fischer var i går. Der er 1000 ting, man kan synge i stedet.

Du er med på at Fischer skal slås ihjel blev sunget allerede inden han gik på banen ik´ ? Jeg ved ikke lige hvor "træls" han havde opført sig her ?

Daramy skulle også bare graves ned, og Stage havde åbenbart ikke mere lejlighed tilbage. Virkelig ulækkert !

Skrevet af Kompis
Dentovltemand2: Jeg synes heller ikke man skal synge Fischer skal slås ihjel. Se bare hvordan AGF-spillerne tog ordene til sig. Det var tydeligt at se på Fischers reaktion på banen, at det var tæt på flere gange.
Skrevet af Oliver3488
Tager i GF´ere pis på jer selv?
Hvis der er nogle, som spiller usportsligt, så er det jer. og det har i gjort KONSEKVENT, lige siden at i fik DN. Men i er så skide hellige oppe i Aarhus. Der er en grund til at folk brækker sig over jeres væremåde. Magen til amøber skal man lede længe efter.
Skrevet af Kompis
Oliver3488: Du skal skelne mellem usportsligt og hårdt. Usportsligt er, når man forsøger at få noget til at se ud, som noget der ikke er. Eksempelvis den "vilde stempling" Fischer fik i ryggen af Hvidt. Det gik lidt sent op for ham, han var hårdt såret, men så fik den ellers frit spil på skuespillet, til han pludselig blev ramt af et mirakel og ikke fejlede noget alligevel og løb efter dommeren, for at fortælle han faktisk var ved at blive slået ihjel.
AGF skjuler ikke de skralder igennem. Men dommeren i går valgte tidligt i kampen, ikke at dele kort ud for småting. Det startede med CW gik hensynsløst til Grabara og stemplede ham. Det giver 9 ud af 10 en advarsel, men i går var undtagelsen. Derfra var niveauet lagt. Selv om i ser jeres hold som ophøjede teknikkere, er FCK´s spillestil ikke markant anderledes ift. AGF. I er efterhånden begyndt at leve på samme dyder med lidt primitivt og hårdt spil.
Skrevet af 80Aarhus00
Dentolvtemand
Du er godt med på, at jeg angående de for voldsomme sange giver dig ret i, at de er alt for meget. Jeg skriver, at ALLE sange, der har noget med at slå ihjel at gøre, bør man holde sig fra. Det betyder så også, at det er ligemeget, hvornår de bliver sunget.
Men det fortæller vist bare noget om os fodboldfans. Følelserne sidder så meget uden på tøjet, at man kan ende med at diskutere ting, man reelt er enige om. Kun fordi ens (ofte) irrationelle følelser står på spring for at modsige nogen, der støtter en anden klub.
Skrevet af 80Aarhus00
Det gør det selvfølgelig ikke bedre at gøre det, men der er ingen tvivl om, at FCK heller ikke kan sige sig fri for at have sange, der er langt over stregen. Sådanne sange vil der desværre være på langt de fleste stadions. Derfor skal de selvfølgelig stadig bekæmpes.

Husker blandt andet denne FCK-sang:
Der kom en fyr fra Østerbro
I pæne hvide kondisko
I mærketøj, med stanlykniv
Der tog han endnu et brøndbyliv
(eller noget lignende)

Den må også siges at være i samme kategori. Generelt er jeg imod whataboutism, men når nu du har så travlt med os, er det måske fint med et kig indad.

Og så må du synes lige hvad du vil om vores "dem der ikke hopper". Det er med stor sandsynlighed et af højdepunkterne for alle de små spirende AGF-fans i løbet af sådan en kamp. Og de får far med, selvom han lige havde købt sin stadion Platte.
annonce
0