Snak

Mere indhold efter annoncen
Baum

Du har meget svært ved at navigerer i de mest simple kommentarer, kan jeg se. Jeg efterspørger en udtalelse fra FCK som er hyleri og du besvarer med en kommentar jeg har skrevet som du mener er hyleri. Dit niveau er så lavt, det er tilgrin.
Superliga og FCK fan
Jeg ved ikke hvorfor vi skulle have så meget modgang i mod netop agf. 2 sejre og en uafgjort er vel et pænt stykke over vores elendige snit i sæsonen.

Hvis du mangler eksempler kan du se Zankas interview i torsdags. Det var jo tåkrummende pinligt at se på, og så vælger han for gud ved hvilken gang af overfuse en journalist, som blot forsøger at passe sit arbejde. Eller deres hysterisk ensidige tilgang til VAR der er så hyklerisk, at man skulle tro det var satire.
@Baum

Jeg har sgu på intet tidspunkt skrevet at Jacob Nielsen skulle have sunget med på agf fansenes mord, usømmelig omgang med lig og hærværks/brandstifnings - sange.

Jeg skriver at han åbenbart ikke har lært en skid fordi han stadig tror han har noget at gøre nede på plænen, og har travlt med at stå at skabe sig dernede. Når man nu engang har været ude at måtte undskylde skulle man som administrerende direktør måske have lært at holde sig fra banen, bare en ide´ ?
Fedt AGF er med i toppen. Det er fedt, at DKs næststørste by endelig har et hold, der kan udfordre. Og med en klar profil: slåskamp og hårdt spil lige til grænsen. Gør ondt på modstanderen og vind ikke på smukt spil, men på vilje - sådan lidt vikingish. Ikke min stil, og jeg er stolt af FCKs profil med forsøg på boldbesiddelse, smukt spil, kontrol osv. Selvfølgelig med nærkampe og tacklinger, når det kræves. At det ikke er lykkedes i år til en titel, ærgrer mig, men jeg fortsætter med at heppe på byens hold, og tror på dem næste år. De skal nok få den titel generobret, og med fyldte stadions tror jeg på det sker næste sæson.

@robert: hvordan er udsigten fra din enormt høje hest? Har du noget at tilføje til kampen igår, eller skulle du lige have skoet hingsten?
@cavendish

Du blander godt nok ting sammen. Nu var det jo ikke agf vi spillede imod i torsdags, vel ?

Det der Zanka interview er i øvrigt skudt helt ud af proportioner af eb.dk, end ikke sensations hungrende onside/viaplay som selv er dem der lavede interwievet har været ude med udmeldinger omkring Zanka. Men nu ved jeg hvilken målgruppe det er EB, går efter.
Du blander godt nok ting sammen. Nu var det jo ikke agf vi spillede imod i torsdags, vel ?

Det der Zanka interview er i øvrigt skudt helt ud af proportioner af eb.dk, end ikke sensations hungrende onside/viaplay som selv er dem der lavede interwievet har været ude med udmeldinger omkring Zanka. Men nu ved jeg hvilken målgruppe det er EB, går efter.


Det er dig, der forsøger at tale uden om fordi sandheden er for grim til, at du vil forholde dig til den. Det jeg skrev var, at FCK er hovne i medgang og hyler i modgang. Det er en helt generel anskuelse over tid, senest eksemplificeret ved Victor Fischers opførsel under og efter kampen i går.

Det er i øvrigt helt ubegribeligt, at du vil forsøge at bortforklare Zankas opførsel som sensationsjournalistik. Tror du virkelig, at folk er så dumme? Alle og enhver kan jo se interviewet på video.
Eller deres hysterisk ensidige tilgang til VAR der er så hyklerisk, at man skulle tro det var satire


Jep jep, og så noget med sten og glashus.. men det kan man vel ikke se, Nicolai Poulsen og Patrick Olsen, plejer jo at være dydsmønstre på en fodboldbane :D
@ Robert, beklagerhid jeg misforstår dit indlæg, men er du uenig i at FCKhar været Danmarks største klub over de seneste 25 år? Bevares, jeg ville nok snarere sige de sidste 20 år, men det ændrer ikke det store på;
12 mesterskaber, 7-8 pokaltitler, 13 europæiske gruppespil. Jeg er nysgerrig på hvilke argumenter du mener skulle tale for at andre har været større?

Eller deres hysterisk ensidige tilgang til VAR der er så hyklerisk, at man skulle tro det var satire.


@Cavendish, Er det mere hyklerisk end når folk har travlt med et narrativ om at FCK får VAR-hjælp, men belejligt glemmer de gange VAR er gået i mod FCK? Der er ingen der er bedre end andre når det kommer til brok over VAR (det skulle måske lige være FCN). Resten brokker sig når VAR er i mod, men siger ikke rigtig noget når det går med. Vi kan bare teste dit favorithold, så hvis du oplyser om hvem du holder med skal jeg nok se om ikke jeg kan finde en hyklerisk historie omkring deres forhold til VAR. Men det er måske sjovere at skyde uden nogen skyder igen da det jo netop ville være hyklerisk..

Fedt AGF er med i toppen. Det er fedt, at DKs næststørste by endelig har et hold, der kan udfordre. Og med en klar profil: slåskamp og hårdt spil lige til grænsen


Enig, selvom man kan ønske de på et tidspunkt også vokser til at blive et bedre spillende hold.
Men det er da trist at det er Herning og ikke Aarhus der er den store dreng derovre. Det håber jeg da ændrer sig.

Det jo vildt at se hvor meget der ligger under overfladen på tilskuersiden hos AGF. Kæmpe grundlag og et sted hvor der skabes tryk og vild atmosfære. Ikke som Herning hvor det er lidt den jyske udgave af Farum Park.


Og Højer.....et eller andet skal han jo sige. Han kan ikke stå og sige at det er rigtigt at AGF har en interesse i et få tingene op at ringe og gøre det til slagsmål mere end fodbold.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce