Snak

Mere indhold efter annoncen

Højer uenig med Wind: Står for egen regning

man 26. apr 2021

Casper Højer mener ikke, at AGF altid gejler en stemning op, men FCK-spillerne gik til grænsen i forhold til at bruge tid på at ligge i græsset i søndagens kamp, synes han.Læs hele nyheden her
Fjols - god fornøjelse med at synge børnesange på sektion 12
Det jo for det første ikke kun FCK der trækker tiden når de er foran med få minutter igen..det gør alle da!
For det andet er det heller ikke kun FCK der påstår at AGF pisker en stemning op, med konstant gestikuleren og skaberi fra sidelinjen. Det hører vi tit fra modstanderholdet, sidst var det BIF. Personligt er jeg ligeglad, det er kun fedt med lidt lir. Men ej det dog. Ligesom Fischer gjorde efter kampen.
Lidt provokerende kan man jo spørge om det er fordi Aarhus ikke er vandt til at spille med hvor det er sjovt, og derfor bliver lidt ekstra pressede i en hektisk afslutning?
@den12mand

Haha, ja og så kunne FCK´s direktion jo begynde at undervise i Erhvervsjura på CBS?

FCK´s fans er jo et rigtigt præmieeksempel på fans der ALTID opfører sig pænt ...
KSDH!
At han direkte siger at han ingen respekt har for nogen som helst hold, er jo til grin.
@123451

Tak for komplimentet.

Jeg ved dog ikke hvad der er mest barnligt: at synge dem som ikke hopper (i 2021, troede det var løgn), at Fischer skal slås ihjel, Daramy graves ned eller at Stage ikke har mere lejlighed tilbage ?

Derudover har jeres administrerende direktør stadig ikke lært at han intet har at foretage sig inde på banen !

Det må du kunne hjælpe med ?
@Dethvidesnit

Der findes idioter alle vejne. Nogen steder får idioterne desværre overtaget.

Må også være svært at vudere hvad der er rigtigt og forkert når ikke engang, ens egen direktør kan finde ud af det. Havde han ikke lovet bod og bedring sidst ? Skulle alligevel lige ned på plænen og råbe og skrige.
Fin kamp igår hvor der blev taget og givet.

Elendig dommer "præstation".

Victor Fischer bør få en Oscar på bagkant for bedste mandlige birolle. Ynkeligt som den knægt har forvaltet hans talent efter hans skade.

Slut på landsholdet og snart slut på holdet i PSE.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Lidt provokerende kunne man spørge om FCK´s stolthed er såret? De er ikke længere landets bedste fodboldhold, så nu begynder de at bruge usportslige midler for at vinde kampene ... med mindre dommerne hjælper dem.
KSDH!
Den12mand

Fck kunne sende deres spillere og stab på kursus i selvbeherskelse for deres angreb i slutningen af kampen var da helt vild. Der manglede et helt hold ilt til hjernen. Selv dommeren måtte trække sig væk fornikle ar blive ramt fysisk af fck spillerne
annonce