Snak

Mere indhold efter annoncen
AGF må få prisen for dårligst taber hold. Synd de skal tude sådan hvergang de møder fck. Fed kamp, sikke et drama og fed stemning i anden halvleg.
Nu var det med tikka-takka altså også ment som en sarkastisk kommentar, det troede jeg var clear and obvius :-)


Det ér skam også clear and obvious.... hvordan du får andet ud af min kommentar, står for egen regning. Det væsentligste er, at jeg ikke er FCK-fan, og at det her ikke er ´nej, din klub er bare meget dummere end min klub!".
Pedro Erobreren
Dentolvtemand
Det er lidt sjovt, hvor travlt du har med vores fanscene. Ja, det kan godt være, at der er meget pølse, klaphat og landskamp over "dem der ikke hopper", men til gengæld er det en sang, som kan aktivere et helt stadion. Uanset sang er det sgu fedt, at man kan få et helt stadion at hoppe for AGF.
Da jeg var 18 år og havde en "jeg er for sej til pølsefans" attitude, havde jeg måske også synes, at den sang var lidt en parodi. Men den inkluderer alle fans, hvilket giver en klasse stemning på stadion.
Det betyder dog ikke, at du kan begrænse vores fans til landsholdsfankultur. På trods af at fansektionen skulle sidde ned i går (gjorde de for det meste), så bliver der vel sunget 15-20 forskellige deciderede sange, deriblandt en specifik sang bare til jer. (super småligt at kaste tal ud på den måde, men bliver simpelthen nødt til at knytte en kommentar).
Derudover så er der et par usmagelige sange. Det vil jeg gerne medgive. Alle sange der har noget med at slå enkelte personer ihjel, bør man simpelthen holde sig for god til. Upåagtet hvor træls Fischer var i går. Der er 1000 ting, man kan synge i stedet.
Fint sammenlignet med det kraftige skub Grønbæk fik i straffesparksfeltet (af Kaufmann) og hele FCK bænken tuder op om film. Klasse er der aldrig nogen der har beskyldt dem for at have.
KSDH!
@kosmiske måne
Jamen, hvis du havde fanget den, hvorfor har du så behov for at belære mig om at FCK ikke spiller tikka-takka bold? Kom nu lidt ind i kampen mand.

Jeg beklager at jeg antog at du var FCK-fan.
@BedstSpil

FCK må - sammen med prisen for "mest teatralske skeuspil" - få prisen som dårligste vinder hold. Pinligt at de skal stå og nedgøre en modstander som de var heldige med at få point mod i en ellers suveræn underholdende om seværdig kamp.
KSDH!
Jeg prøver at forstå FCKs hykleri, når de brokker sig over at GF er primitive og vilde.

1) FCK får flere advarsler i går.
2) De stiller med et større tonser-hold end GF. Vel kun Daramy og til dels Wind, der er teknisk anlagte. Alle fire i bagkæden, tre boldflyttere på midten og Wilcheck har jo intet kreativt i sig.
3) De spiller usportsligt (skuespil).
4) De hyler op efter kampene, over hvor slemt det hele har været.

Hvis de gerne vil spille internationalt, skal de nok ændre attitude.
AGF 1880
Hvis de gerne vil spille internationalt, skal de nok ændre attitude.


Og hvad ved en AGF fan så om det?

1) FCK får flere advarsler i går.


Men AGF laver dobbelt så mange frispark. Så kan man spørge sig selv hvordan AGF ikke fik gult efter det 19 frispark.

2) De stiller med et større tonser-hold end GF. Vel kun Daramy og til dels Wind, der er teknisk anlagte. Alle fire i bagkæden, tre boldflyttere på midten og Wilcheck har jo intet kreativt i sig.


Tvivler på at nogle vil kalde FCK et større tonser-hold end AGF. Så skal man ihvertfald nok være AGF fan.

3) De spiller usportsligt (skuespil).


Det gør i skam også selv. Bare se hvordan Casper Højer smed sig selv igår. I fik bare af samme skuffe.

4) De hyler op efter kampene, over hvor slemt det hele har været.


Nu har FCK idet mindste ikke anklaget AGF for at manipulerer med dommerne, som man så fra AGF´s side sidst. Iøvrigt må du meget gerne linke til den udtalelse du mener er hyleri.
Superliga og FCK fan
Jo, DetHvideSnit, vores stolthed ER såret som DKs største klub gennem 25 år, men nu skubbet af tronen (midlertidigt) det gør bare ikke dine barnlige postulater om usportslige midler korrekte eller for den sags skyld besvarer det spørgsmål jeg stiller.
Shit, selvforståelsen har åbenbart lidt et hårdt nederlag, nu ser man pludselig også syner.

Men blændet for fornuft og selvindsigt kendetegner også de fans af de to fanskarer der går amok på bold i disse timer.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
@DameNdoye

Iøvrigt må du meget gerne linke til den udtalelse du mener er hyleri.


Nu skal jeg hjælpe ham.

DameNdoye: Men AGF laver dobbelt så mange frispark. Så kan man spørge sig selv hvordan AGF ikke fik gult efter det 19 frispark.


HAHA, hold kæft hvor en selvmål. Det er eddermanme sjovt der her! :):):)
annonce