Snak

Mere indhold efter annoncen
@DameNdoye

Mener du ikke at du repræsenterer FCK her på bold.dk?
@dentolvtemand

Ja agfs spillere, trænere, adm. Direktør + de fans der synger om at Fischer skal slås ihjel, Daramy skal graves ned og at der ikke er mere tilbage af Stages lejlighed, de opfører sig bare generelt SÅ eksemplarisk !


Hvad er det så du skriver her?


Hvad kommer det dig ved at JN kommer ned på banen? Han er da i hans ret at komme på banen når hans medarbejdere er der. Skriv evt. din gode ide til JN, så må du se hvad han skriver tilbage?
@80Aarhus00

Jeg kan love dig for at der er sange i Parken som kan aktivere stadionet uden at vi skal ty´ til dem som ikke hopper. I kan jo bare stjæle en af vores sange, det er de så gode til i Herning og Farum.

Det fair nok, i må gøre hvad i finder bedst i Aarhus, synes bare generelt at det er lidt sjovt at netop agf fans anklager FCK for at pive. Det virker jo som om at stadion i Aarhus nærmest føler sig uretfærdig behandlet allerede inden kampen er gået igang.
@Baum

Jeg gir op med dig.

Alle sange der har noget med at slå enkelte personer ihjel, bør man simpelthen holde sig for god til. Upåagtet hvor træls Fischer var i går. Der er 1000 ting, man kan synge i stedet.

Du er med på at Fischer skal slås ihjel blev sunget allerede inden han gik på banen ik´ ? Jeg ved ikke lige hvor "træls" han havde opført sig her ?

Daramy skulle også bare graves ned, og Stage havde åbenbart ikke mere lejlighed tilbage. Virkelig ulækkert !

Dentovltemand2: Jeg synes heller ikke man skal synge Fischer skal slås ihjel. Se bare hvordan AGF-spillerne tog ordene til sig. Det var tydeligt at se på Fischers reaktion på banen, at det var tæt på flere gange.
Tager i GF´ere pis på jer selv?
Hvis der er nogle, som spiller usportsligt, så er det jer. og det har i gjort KONSEKVENT, lige siden at i fik DN. Men i er så skide hellige oppe i Aarhus. Der er en grund til at folk brækker sig over jeres væremåde. Magen til amøber skal man lede længe efter.
Oliver3488: Du skal skelne mellem usportsligt og hårdt. Usportsligt er, når man forsøger at få noget til at se ud, som noget der ikke er. Eksempelvis den "vilde stempling" Fischer fik i ryggen af Hvidt. Det gik lidt sent op for ham, han var hårdt såret, men så fik den ellers frit spil på skuespillet, til han pludselig blev ramt af et mirakel og ikke fejlede noget alligevel og løb efter dommeren, for at fortælle han faktisk var ved at blive slået ihjel.
AGF skjuler ikke de skralder igennem. Men dommeren i går valgte tidligt i kampen, ikke at dele kort ud for småting. Det startede med CW gik hensynsløst til Grabara og stemplede ham. Det giver 9 ud af 10 en advarsel, men i går var undtagelsen. Derfra var niveauet lagt. Selv om i ser jeres hold som ophøjede teknikkere, er FCK´s spillestil ikke markant anderledes ift. AGF. I er efterhånden begyndt at leve på samme dyder med lidt primitivt og hårdt spil.
Dentolvtemand
Du er godt med på, at jeg angående de for voldsomme sange giver dig ret i, at de er alt for meget. Jeg skriver, at ALLE sange, der har noget med at slå ihjel at gøre, bør man holde sig fra. Det betyder så også, at det er ligemeget, hvornår de bliver sunget.
Men det fortæller vist bare noget om os fodboldfans. Følelserne sidder så meget uden på tøjet, at man kan ende med at diskutere ting, man reelt er enige om. Kun fordi ens (ofte) irrationelle følelser står på spring for at modsige nogen, der støtter en anden klub.
Det gør det selvfølgelig ikke bedre at gøre det, men der er ingen tvivl om, at FCK heller ikke kan sige sig fri for at have sange, der er langt over stregen. Sådanne sange vil der desværre være på langt de fleste stadions. Derfor skal de selvfølgelig stadig bekæmpes.

Husker blandt andet denne FCK-sang:
Der kom en fyr fra Østerbro
I pæne hvide kondisko
I mærketøj, med stanlykniv
Der tog han endnu et brøndbyliv
(eller noget lignende)

Den må også siges at være i samme kategori. Generelt er jeg imod whataboutism, men når nu du har så travlt med os, er det måske fint med et kig indad.

Og så må du synes lige hvad du vil om vores "dem der ikke hopper". Det er med stor sandsynlighed et af højdepunkterne for alle de små spirende AGF-fans i løbet af sådan en kamp. Og de får far med, selvom han lige havde købt sin stadion Platte.
annonce