Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var uden tvivl en genistreg at sælge Højlund og købe en voldtægsforbryder istedet. Fantastisk arbejde af Thorup, PC og resten af FC ledelsen…
Tåkrummende pinligt for FCK ledelsen.
Vi snakker ikke om en efterfølgende udvikling over flere sæsoner og år, men en eksplosion af potentiale i løbet af et par måneder.
Desværre som forventet, total inkompetence fra FCKs ledelse, hvor Neestrup vel også var inkluderet.
Trøjer i klædeskabet: Barcelona - Laudrup Ajax - Laudrup Tottenham Hotspur DBU landskamptrøje FC København Brøndby IF
svært at være bagklog? Det er vel netop nemt at være bagklog, men også spild af tid.

Flot tur Højlund har taget
Tænkte jeg også.. Hvis én udtagelse giver en prædikatet at være en af de største danske spillere i historien.. Så er anders fucking Randrup en af de største danske fodboldspillere i historien???


Men er landsholdet pt ikke det bedst rangerede vi har haft? Så kan man vel godt forsvare at kalde det de største danske fodboldspillere i historien, velvidende, at der er enkeltindivider på tidligere hold, der selvfølgelig er langt større spillere. Og når man så er i truppen og tilmed kommer på banen, så er man vel en del af dem?
Man sidder bare og venter på at PC, Neestrup og af resten af Tudekiks koret inde fra FCK nu farer ud i flint om at der er ingen medier der jo må komme efter dem og kritisere dem da de i egenskab af Skandinaviens største klub jo automatisk bør være fredet enhver kritik - øhhh nå nej, det er så fra en tidligere spiller der på det halve år han var i Østrig blev omtalt som den næste Haaland og befinder sig i Serie A.

Mon det er ok at han udtaler sig eller om det er ok at medierne videre bringer hans udtalelser for FCK´ ledelse? Altså LOL...

Inkompetent ledelse hvor Højlund kun er et af mange eksempler efterhånden.

Man savner nogle folk derinde der har nosser og intelekt til at sidde derinde i stedet for at pibe af den mindste kritik der virker til at komme bag på dem - hver eneste gang.
Som andre er jeg også lidt skeptisk i forhold til denne udtagelse. Jeg håber da selvfølgelig han bliver den vildeste bomber for det danske landshold, men I går viste han absolut ingenting, jeg lagde mere mærke til Dolberg i den korte tid han var på banen. Så måske det havde været smartere lige at lade ham spille den der vigtige U21 landskamp i stedet, men heldigvis er det ikke mig der er landstræner.
Han siger ikke at han er en af de bedste i historien, men render rundt sammen med dem, for fanden da ... jeg kan godt se at det måske kan læses anderledes, men man kunne også lige tænke sig lidt om, før man springer på det absolut mindst sandsynlige :D!
Men er landsholdet pt ikke det bedst rangerede vi har haft? Så kan man vel godt forsvare at kalde det de største danske fodboldspillere i historien, velvidende, at der er enkeltindivider på tidligere hold, der selvfølgelig er langt større spillere. Og når man så er i truppen og tilmed kommer på banen, så er man vel en del af dem?Så hvis strejken havde været imens de var højt rangeret på listen.... Så ville du mene at Christian Offenberg, ville være blandt historiens bedste danske fodboldspillere??

Den holder vidst ikke helt ?

Og mener du at Anders Randrup vil blive husket som en af de største i Danmark, fordi han har spillet på landsholdet?Vil gerne lige slå fast at jeg synes at Højlunds "rejse" er fantastisk og jeg håber at han bliver en af de helt store :)
Joethejoes
Uha, du begiver dig ud på farlig grund nu, du kan få din røv alvorligt ristet her;
1) Du hentyder til en sag hvor der er nedlagt navneforbud, så pas nu på hvad du skriver yderligere.
2) Man er faktisk uskyldig indtil det modsatte er bevist. Der er ikke faldt dom i sagen
Ja man skal godt nok ikke sige meget inden man får den almindelige danske fodbold fan på nakken. Kan simpelthen ikke se hvad problemet er med hans udtalelse?
annonce