Snak

Mere indhold efter annoncen

Højlund fik debut da Atalanta vandt over Torino

tor 1. sep 20:40

Rasmus Højlund fik debut for Atalanta, da de torsdag aften besejrede Torino 3-1 i Serie A. Bologna og Salernitana spillede samtidig 1-1.Læs hele nyheden her
Så skift dog klub Mæhle - uden spilletid, intet VM
Hverken Tottenham, West ham og Chelsea kunne åbenbart bruge ham eller vejede ham for let?. Virker besynderligt at der ikke er nogen klubber der kan bruge så målfarlig en back, selvom han er Lidt uortodoks. Især til den pris der er blevet nævnt (omkring 150 mil). Alle topklubber stort set, kunne i hvert fald bruge ham som back up/rotationsspiller om ik andet. Havde gerne set ham i enten man united eller Barca på bekostning af bissakka eller Dest, men problemet er vel netop det at han primært bliver brugt og er bedst i Venstre side.
Hvad snakker i om? Mæhle har fået spilletid i alle tre kampe indtil i dag. Der bliver spillet mange kampe lige nu og han er sikkert i startopstillingen på mandag. Gasperini har for vane at rotere rigtig meget mellem de spillere, der spiller positioner, hvor der skal løbes meget. Så slap nu af, Mæhle skal nok få masser af spilletid frem mod VM.

Højlund gjorde det i øvrigt ok. Ikke meget, han fik at arbejde med, men han fik kæmpet en del nærkampe og slap fint fra det meste.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Enig s Lee. Mæhle fik bare et hvil af en træner der er kendt for at rotere.
Intet problem i det, er sikker på mæhle er den primære spiller på sin position i år.
Det jo sådan set ligegyldigt om han får spilletid eller ej. Det gjorde han også sidste år, dog uden at passe synderligt godt ind..
Stagger Lee og fremad Amager@ jeres kommentarer klinger lidt hult. læs hvad træneren lige har udtalt lol!...
annonce