Snak

Mere indhold efter annoncen
Findes der ikke en norsk fodboldside, eller nægter du bare at skrive dansk?
Better dead than red.
Er det ikke ligegyldigt? Du forstår jo udemærket hvad han skriver!
Imponerende hvordan det er lykkes Lazio at spille sig ud af top 4 på så kort tid.
- særligt at bemærke, nu hvor Juventus fik en point reduktion.
Hatten af for Atalanta, som er begyndt at vise tænder og levere iøjenfaldende og solide præstationer som vi kender dem
@Findfinn
Det var en meget usympatisk kommentar.
Wind er begrænset af, at han ingen fart har og det er en hæmsko, hvis man vil spille hurtig offensiv fodbold.

Fart er altså ikke et must, hvis teknikken er i orden, hvilket den er for Jonas Wind. Nogle af de største 9´ere for denne generation - Benzema, Kane, Suarez og Lewandowski var heller ikke verdens hurtigste.
Bevar Brøndby IF YNWA
Mon Hjulmand følger med?
Skal vi stadig spille med Poulsen, Braithwaite og Dolberg på landsholdet når vi har unge store talenter rendende rundt, der leverer uge efter uge
Højlund burde være førstevalg på landsholdet. Vind klart andetvalg og hvis Corner begynder at få kampe i benene, er han i min optik tredjevalg.

Alle 3 skolet hos FCK talent
@findfinn: anmeldt. Ved ikke om du er udelukket fra eb.DK’s kommentarspor og derfor skaber dig her, men bare drop dit pis lige nu.
@mansemand: det er vidst kun hvis man er blind fan af Dolberg. Wind starter inde for et hold som kæmper med om europæisk deltagelse og gør en forskel samt bliver anerkendt af tyske medier og Dolberg starter ude på et hold som slider for at undgå nedrykningskampen, og gør ingen forskel når han får chancen. Jeg vil ønske det var anderledes og at Dolberg kynisk var kynisk som i de gode Ajax dage, men det er efterhånden lang tid siden og det er der nogen som nægter at indse.
Men naturligvis er de alle betydeligt hurtigere end Wind. Wind kan ikke sætte en mand. Wind kan ikke løbe i dybden. Wind har en middelmådig teknik. Wind har et elendigt skud. Han skal ikke på det danske landshold. Punktum.
annonce