Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er ikke nogen tvivl om, at Rasmus bliver en af de bedste angribere i Europa om et par år, hvis han fortsætter sådan her.
Det er rigtig dejligt at se den udvikling han har været igennem. Det var der vist ingen der havde forudset for et års tid siden, han var ikke speciel prangende i FCK. Flot.
Det jo ikke til at sige om han laver en Dolberg med skader, diabetes, røveri osv, men én ting er sikkert. Han har meget mere personlighed både på og uden for banen og virker mentalt godt skruet sammen/stærkere. Han har noget gå på mod, fandenivoldskhed og temperement i sit spil som er så vigtigt for en 9’er. Krydret med karisma og en god attitude, som er noget Dolberg ikke ejer.
Dygtig ung spiller som kun lader til at blive bedre og bedre. Klart banens bedste idag. Kan godt forstå AC Milan er ude efter ham.
Kan man se målene nogen steder??
Det hjælper ikke at skrive jeg håber ikke han laver en Dolberg. Hvis nogle bare har lidt fodbold indsigt var Dolberg, Victor Fischer, Boilesen, Ja endda Lucas Andersen virkelig talentfulde.. Alt handler om få Højlund at undgå SKADER samt få fast spilletid.. Alle ovennævte spillere var meget skadet fra 18-23år, og der ligger forskellen fra god superliga spiller til stjerne.. Tror Højlund tager den.. Vi klar til klasse angriber på landsholdet..
Det hjælper ikke at skrive jeg håber ikke han laver en Dolberg. Hvis nogle bare har lidt fodbold indsigt var Dolberg.. [skadet, røvet, syg]

100 % enig, derfor irriterer det mig også, når folk kommer med dum, unuanceret kritik af Dolberg - han har dælme ikke haft heldet med sig.. Vi kan bare håbe på, at han kan håndtere sin sygdom, og bygge op igen. Kæmpe talent.
Landsholdet/OB
Øv jeg ikke ser hans kampe.

Kan tyde ud fra post her, at han er i start 11er næste gang vi spiller landskamp, som er relativt snart?
Faktisk mest til pudersne d-:
Det er han helt sikkert.
Landsholdet/OB
Lavede han ikke kun 1 mål ??
Engang Brøndby - Altid Brøndby
annonce