Snak

Mere indhold efter annoncen

HÅND PÅ: Blev AaB snydt for straffe i Parken?

ons 1. mar 06:38

Lukas Lerager ramte bolden med hånden i feltet i slutningen af kampen mod AaB, og i bold.dk-podcasten HÅND PÅ gør Anders Poulsen dig klogere på situationen.Læs hele nyheden her
Det da klart. Var det nu AaB der havde hånden på, ja så havde fck fået straffe. Det kun fordi det fck. Er sku sikker på Kehlet hvade en fck trøje på inden under dommertrøjen
Kan der tudes meget mere. I skulle have tabt 6-0 og alligevel leder i efter en nål i høstakken.
Nej ,jeg tuder ikke og er hverken Aab eller FCK fan som sådan. Efter at have læst dommerens redegørelse/undskyldning, tænkte jeg, at det er klart nok for enhver-der er ikke straffe. Ser man så klippet bagefter, er det en helt anden sag: forseelsen giver ham netop så store fordele ved at dæmpe bolden med hånden- lige bagved står der et par Aab´ere. Der er klokkeklart straffespark!!! Og generelt bliver alle hold ,der spiller mod FCK i Parken, snydt!!! Jeg kan nævne så mange horrible og urimelige kendelser, der er gået FCK´s vej i Parken, at det ville være nødvendigt med et bogformat, hvis alle eksemplerne skulle med!!!
I skulle have tabt 6-0 og alligevel leder i efter en nål i høstakken.


Men det gjorde de jo ikke.

De kom derfra med 1-0 nederlag og fornemmelsen af et straffespark, der kunne have ændret udfaldet af kampen.

Jeg kan love dig for at FCK ville tude præcis lige så meget, hvis det stod 1-1 og samme situation udspillede i den anden ende, uden der blev dømt straffespark.
Ret glad for FCK fans ikke skaber sig på samme måde over det tilsvarende ikke-straffe der var i den anden ende. Det ville være uværdigt.

Men det jo et godt eksempel på at medierne altid er efter FCK og forsøger at stille klubben i et dårligt lys.
Altid blev der sagt.
Det er en stor jyde/Brøndby mafia i medierne der vil FCK det ondt.
Det feje hold.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Og generelt bliver alle hold ,der spiller mod FCK i Parken, snydt!!! Jeg kan nævne så mange horrible og urimelige kendelser, der er gået FCK´s vej i Parken, at det ville være nødvendigt med et bogformat, hvis alle eksemplerne skulle med!!!


En konspiration mod ALLE de andre hold i ligaen!

Tror du at FCK har brugt vaccinerne til at udøve hjernekontrol over vores superligadommere? Eller taler vi bare om simpel bestikkelse fra FCKs side af? Er dommerkendelserne der går i mod FCK bare false flag-operationer der skal forsøge at kaste røgslør over konspirationen?

Du må hjælpe os lidt. Du har jo uden tvivl fat i noget rigtig stort her, men vi skal have mere at vide om dine store tanker!
FCK
Ja, altså hvis man hverken kender reglerne eller vil lade sig belære af en dommer om, hvorfor der ikke er straffe, så er det naturligvis nemt at følge sig snydt. Hvordan kan man egentlig føle sig snydt over et manglende straffespark, som aldrig var et straffe ifølge fodboldloven? Er der andre straffespark i mangler? Var der en FCK fan der sagde noget fejt fra tribunen, som dommeren skulle have fløjtet straffe for?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
@dribleda: og alligevel nævner du ikke ét eneste eksempel? Flot. Sølvpapirshattene er i overtal disse dage. Hvor er @hanhare henne?
Er det ikke sådan en som falder ind under dommerens skøn? Jeg synes ikke det er en sag for VAR, da Lerager har hånden tæt på kroppen. Omvendt tror jeg heller ikke VAR havde blandet sig hvis dommeren havde dømt den. Men en klar fejl ikke at dømme den mener jeg altså ikke det er.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Er det ikke sådan en som falder ind under dommerens skøn?


Nej, den falder ind under den regel der siger, at kommer bolden fra spillerens egen fod/ben/hoved/whatever, så er det ikke en strafbar situation at den rammer hånden. Det havde netop været en sag for VAR, hvis dommeren havde dømt den, fordi han ikke så den kom fra spilleren selv. Så var straffesparket blevet annulleret.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
annonce