Snak

Mere indhold efter annoncen
Altså det er jo helt udueligt så offeropportunistiske nogle AaB-fans har været efter den kamp.

Nu er der endda en dommer, som kan se situationen igennem i ro og mag efter kampen, som modsiger dig, og du laver STADIG Kaj-mund, og anser det hele som værende en stor konspiration.
Boro: Fair play, nej så er der jo overhovedet ikke noget at diskutere.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Nej, den falder ind under den regel der siger, at kommer bolden fra spillerens egen fod/ben/hoved/whatever, så er det ikke en strafbar situation at den rammer hånden. Det havde netop været en sag for VAR, hvis dommeren havde dømt den, fordi han ikke så den kom fra spilleren selv. Så var straffesparket blevet annulleret.


Men hvis nu dommerens vurdering var, at håndens stilling var unaturlig, så er det vel stadig strafbart? Og ikke noget VAR 100 % ville omgøre hvis dommerens havde dømt straffe.

Jeg tror alle holds fans ville være lidt utilfredse med det manglende straffe så sent i kampen, bagud med et mål på en svær udebane.. Jeg er dog enig i, at der ikke bør dømmes straffe i pågældende situation
@Drizzt
Det er sådan set ganske simpelt. Jeg har for sæsoner siden sagt, man nærmest kan høre den præcise samtale der har fundet sted med de dommere, FCK har betalt. "Sørg for at give frispark den anden vej også, der er fejl, sørg for at undlade at gives os gule kort den første halve time på 6´er og forssvarsspillere, imens du gør alt for at give de gule kort den anden vej på de positioner (det er ofte fatalt i fodboldkampe, hvilket I der dårligt ved noget om sporten vel næppe forstår)". Sørg for at alt der ikke kan opsnappes af VAR efterfølgende, men kan forsvares, bliver dømt i mod -og det omvendte for.
Derudover: Gå ud og kig på skærmen HVER gang en VAR-dom kan gå FOR os, og undlad i 9/10 tilfælde at gå ud og kig på skærmen, hvis det kan dømmes IMOD os.
"Lad være med at gøre noget, hvis vi er så og så mange point foran, og døm gerne lidt imod os i de kampe, så det ser reelt ud". Det handler jo udelukkende om at få DM-guldet og mulighed for endnu større økonomiske muskler, som jeg er ret sikker på man har snydt sig til i 1.5 årti nu.

Hvis jeg havde bestukket dommerne, ville jeg da også sørge for at gøre det så fordækt som muligt, og få min ærkerival ned med nakken, havde jeg pengene til det.
Det kan jo også forklare at 9/10 mulige VAR-domme IMOD Brøndby, suser dommeren ud og kigger på skærmen. 9/10 mulige VAR-domme FOR Brøndby, nægter dommeren at gå ud på skærmen. Alene i år, ville vi jo ligge foran FCK, havde alt ovenstående været fordelt 50/50 og sidste derby ville vi have vundet med statsgaranti uden betalt hjælp, men det hedder desværre helt tilfældigt 90/10 i FCK´s favør.

Sidste derby havde dommeren lagt den mest fesne linje, hvor han dømte frispark for blot at kigge på modstanderen, især hvis det var én i hvid trøje, hvilket jo selvfølgelig er hans eget valg. De sidste 2 min op til målet (i 8. minut som i øvrigt aldrig er set i Superligaens historie uden VAR-gennemgange i en halveg, men som heeeelt tilfældigt findes når FCK er bagud 1-0 i Brøndby og er tæt på at ryge i bund-3, altså voldsom krise), nægter han at give Brøndby 3 både mindre og halvstore frispark, så FCK kan nå at få en sidste chance.
Han vælger at stikke et gult ud til Rosted, der intet har gjort (som VAR intet kan gøre noget ved), og giver ham så ét til, selvom han ret tydeligt rør bolden, så den ændrer retning, inden Roony løber ham ned. 2. gule...

Og nåh ja, mod Randers...99/100 gange gives frispark og gult kort, hvis to spillere går efter en bold, og den ene rammer den, mens den anden blot får manden. Men naturligvis gives den ikke i 95. minut på Brøndby stadion, hvor Randers så scorer.
I Århus får man lov at låse en målmands arm, hvilket vel heller aldrig er set før, og dommeren nægter at kigge på VAR-billederne af det?

Så længe der ingen gennemsigtighed er mellem VAR-rum og dommer, vil jeg 100% holde fast på, at de ting man ser FOR FCK og IMOD Brøndby er så absurd bizarre, at det ikke kan være et tilfælde.

Forresten FCN for et par kampe siden, hvor FCK kan gavne af et pointtab til FCN, der i sidste ende kan sende guldet til Østerbro...En stanard forseelse der sker i stort set alle kampe og nærmest aldrig dømmes. Det blev dømt til dobbelt gult mod FCN, men sjovt nok ikke på én der gør præcis det samme mod Brøndby i søndags, på trods af den kendelse ikke kan blive kampafgørende (og selvfølgelig heller aldrig bør dømmes).

Jeg kunne komme med 700 andre eksempler, men I er jo immune over for hvad der rent faktisk sker i kampene, så vi taler for døve ører.

Pudsigt nok har jeg nævnt, at Barca-kendelser ofte virkede mere end tvivlsomme, og de er minsandten under anklage for bestikkelse af dommere nu.
Kunne I prøve at forholde jer til, hvorfor det er så utænkeligt det samme skulle kunne gøre sig gældende i SL?
Det er egentlig ikke rart at må se på det her som fodboldfan, og måtte nævne absurditeterne i det der foregår i kampene uge efter uge, så det må være skønt at holde med det hold, der får alting foræret, når der er behov, sæson efter sæson.

Ham den anden der nævnte FCK-favorisering var jo heller ikke Brøndby-fan, og jeg er ret sikker på at rigtig mange der holder med andre Superlige-hold, tænker der er noget muggent ved favoriseringen af FCK uden at sige det højt.
Når der er så meget bundråddent, der foregår i vores samtid. Hvorfor er det så I snakker om Trump, sølvpapirshatte og flat earthers, bare fordi man nævner hvad man ser i kampene og synes det virker for ensidigt og langt ude til at være tilfældigt?
Nu så jeg ikke kampen her imod AAB, så det har jeg ingen holdning til. Jeg holder mig udelukkende objektivt til det jeg ser. Det kunne I jo prøve derovre i FC-lejren, det ville klæde jer for once.
kort fortalt blev det klassificeret som uheld, han rammer bolden forkert og den rammer uheldigt hans hånd, som iøvrigt er bag hans ryg, bolden bliver så samtidig severet på et sølvfad til en aabspiller, som så ikke evner at udnytte muligheden godt nok
stop nu med jeres fis om at der er nogen som helst der betaler dommerne noget som helst.
FCK var klart bedst mod aab, og der er ingen dommere der bliver betalt under bordet, ihvertfald ikke i dansk fodbold, det hører til andre steder, det var kommet frem forlængst hvis det var tilfældet.
rønnebærerene er bare sure, fordi man ikke fik et yderst tvivlsomt straffe, som også var blevet underkendt af VAR
@HanHare

Tillad mig at citere dig for ca. en halv time siden i en anden tråd:
“ Jeres had til Brøndby skinner så meget igennem i jeres farvede kommentarer herinde, hvor I aldrig formår at se objektivt på tingene. ”
Sjovt at bebrejde andre for manglende objektivitet for så at skrive den lange rant, du er kommet med her haha
KSDH
Taber bemærkning..! 🙄
FCK er ikke for børn!
Kom dig dog lige over dig selv.. 🙄😆
FCK er ikke for børn!
Sjovt at bebrejde andre for manglende objektivitet for så at skrive den lange rant, du er kommet med her haha


Spot on. I gamle dage (før internettets tid) ville typer som HanHare stå og råbe på et gadehjørne - og man kunne lykkeligt gå forbi og trække overbærende på smilebåndet.

Nu har de, desværre, fået en "fælles" platform, hvor de kan forplumre enhver saglig debat.
Fast inventar på Sektion 12. Loyal støtte af Spurs siden 1981.
annonce