Snak

Mere indhold efter annoncen

HÅND PÅ: Det er uværdigt af Lössl

man 20. mar 05:30

Benjamin Willaume-Jantzen kalder i bold.dk-podcasten HÅND PÅ Jonas Lössls hårde kritik af Sandi Putros uværdig. Den slags skal man holde sig for god til, lyder det.Læs hele nyheden her
Stop dog dig selv. Jeg er selvfølgelig farvet, men syntes Løssl har en sag. Er helt med på at det er dommerskøn det hele, men syntes at Engel burde have haft hans andet gule kort for at holde Olsson 3min efter han har fået det første gule kort. Klart hjørnespark da Døhr får gult for brok. Løssl bliver holdt nede af Felix på det hjørne Lund score på. Hvorimod Nikolaj L får et ikke eksisterende frispark i de døende sekunder. Igen en elendig præstation af Putros, som vel snart bare er hans standard.
Set i lyset af en helt ens situation i kampen AGF vs. fck hvor der bliver dømt frispark til fck efter et AGF hjørne. Så forstår jeg Løssl. Tror dommer problemet er at de aldrig selv har spillet fodbold, men istedet læst sig til deres viden
At du overhoved kan sammenligne de to situationer visee lidt om hvorfor vi skal lade dem med uddannelse indenfor et fag udtale sig.

Der bliver dømt frispark til FCK pga. offside, grundet det vurderes at NP havde indflydelse på spillet.

Her tales der om et frispark der ønskes dømt.

Så på ingen måde sammenligneligt.
Putros burde ikke dømme superliga, piv elendig dommer
Det er jo fuldstændig korrekt - alt gik SIF´s vej.
Putros giver et forkert frispark og et gult kort til bak kort før deres udligningen til 3-3 , hvor der klart skal være frispark. Felix gør jo ikke andet end at skubbe til løssl med ryggen til bolden- så klart frispark. Lasse Vigen laver 2 svinestreger i 1 halvleg uden at få kort. Klart hjørne FCM bliver snydt for og som så udløser en gult kort fordi han er inkompetent. Hvorfor skulle FCM have Putros i de 2 sidste kampe....forrykt.
Hold nu kæft hvor I piver ude på heden..... uværdigt.

Få det nu ind.... I er ikke bedre - I var også 2. bedst i søndagens kamp. Kig indad og ikke på dommeren.

Hold da kæft hvor I tuder derude vest på.
Nu hvor I var SÅ gode, hvorfor vandt I så ikke?

Det med at give dommeren skylden, er simpelthen for billigt.
Vh MrMaaGoo. Silkeborg siden 1993. Liverpool siden 1979. Dortmund siden 2005.
Ikke smart af Løssel og det kan kan godt være at offsiden er der.
Men generelt er det bare endnu en kamp, som bliver ødelagt af
Sandi “se jeg er i centrum” Putros!
løssl er vist blevet superligaens største tudefjæs, her på det sidste..

Men selvfølgelig også nemmere at give andre skylden, end at kigge indad
Det sædvanlige piveri fra FC Vestjylland. De havde da også et banner fremme på tribunen om, “nu skal der gøres noget!”, den klub og deres fans ved intet om hvordan modgang føles, og har kun været vandt til gode tider. De har misset top-6 i én sæson, mens en klub som AaB står til at rykke ned.

Er og forbliver en plastik klub.
annonce