Snak

Mere indhold efter annoncen
Ingen tvivl om der er en kæmpe bunke medgangsfans i ikast/herning.

Spændende at se hvordan de reagerer i modgang...

(Mon det ender som med Brøndby)
Ham Løssl skal få styr på nykkerne. Han opfører sig som en lille konge. Han løber ud af sit mål for at blande sig i ting der sker på modsatte banehalvdel.

Mon ikke bare man skal slette alt hvad han siger fra hukommelsen, på nær det med at fcm selv er skyld i at de ligger i den situation de gør. Når man ser på deres hold er det dog ikke fordi de ser skræmmende uhyggelige ud. Dalsgaard ville ikke kunne komme på i Lyngby ;)
Isaksen er nærmest deres eneste virkelig gode spiller.
Journalisterne ved jo godt hvem de skal hive fat i efter en kamp … det er jo ikke “Schiva eller Isaksen” som er for kloge/kedelige, til at turde sige noget som helst med forkert? Men en som Løssl eller en anden mere farverig spiller hvor munden ik står stille når den kommer igang … its showbiz venner (og bare en del af det).
Set i lyset af en helt ens situation i kampen AGF vs. fck hvor der bliver dømt frispark til fck efter et AGF hjørne.


Der blev så dømt offside, for selve "forseelsen" var ikke til frispark.
Fast inventar på Sektion 12. Loyal støtte af Spurs siden 1981.
"Lasse Vigen laver 2 svinestreger i 1 halvleg uden at få kort."

- Hvis baren for svinestreger ikke er højere når man spiller mod FCM, så forstår jeg godt i føler jer voldsomt bortdømt. Løssl er pinagtig at se på i sin ageren overfor dommeren og SIFs fans, han burde koncentrere sig om kampen, han lader følelserne tage helt over. Man skulle tro han havde rutine til at holde hovedet koldt.

Når det er sagt, så er Putros Superligaens ringeste dommer og det har han været i en del år efterhånden. Det er mig en gåde at han ikke er blevet degraderet til serie 6 for længe siden.
Silkeborg IF & Leeds United
det er bare super hyggeligt at følge fcm i øjeblikket, heldet er sluppet op, men piveriet består
Kan godt forstå hans frustration over de 2-3 kendelser op til målet. Derudover skal man jo også huske på at manden lige har kæmpet for ikke at komme i nedrykningsslutspillet. Hvor mange fodboldfans er stabile og rolige i deres vurdering at tingene efter de føler en eller flere domme er gået imod dem.
I interviewet siger han desuden også at det er FCM’s egen skyld. Men at de kendelser han er uenig i, kunne gøre en forskel.
Uanset hvilken spiller fra hvilken som helst der brokker sig over Putros, burde bare have lov at give den gas. Den dommer er elendig.
FCM havde jo ikke fortjent at vinde den kamp så den er jo ikke længere
Måske det bare er fordi tingene gik i vores retning, men jeg synes dommerne, inkl. VAR vognen gjorde det glimrende. Der blev gået til stålet, og begge hold lavede tacklinger der kunne have givet gult - man skal være enormt farvet for kun at fokusere på modstandernes spillere.

Hvis der ikke havde været VAR, så havde FC Midtjylland vundet 4-1. Heldigvis kunne VAR korrigere for den offside linjevogteren dømte på det første SIF mål, og korrekt annullere FCM´s 4-3 mål for offside, ligesom VAR vognen underkendte frispark på Lössl.

Det er sgu da sådan det skal være samspillet. At fejlkendelserne bliver justeret så vi får det resultat som der burde være. At man vil hænge sig i bagateller som hjørnespark, indkast og potentielle gule kort hist og her, viser at man VIRKELIG griber efter ethvert halmstrå i stedet for bare at erkende, at man ikke var god nok på dagen.

Hvis ikke SIF var dukket op med en 1. divisionskeeper og en 2. divisions centerback, så var FCM ovenikøbet blevet sendt hjem med et 3-0 nederlag i bagagen. Nu fik man trods alt lidt at lege med. Men ikke mere end at man skaber sig til et rødt kort fra bænken og efterfølgende åbenmundet fortæller at man føler sig bortdømt. I guder hvor er det klamt. Og man er oveni hatten så hjernedød at man giver Putros skylden. En mand, som ellers ville have foræret jer sejren, hvis ikke VAR havde korrigeret hans fejl.

Styr lige jeres hjemmebrænderi derude på heden.
Silkeborg IF
Helt enig SotD
annonce