Snak

Mere indhold efter annoncen

HÅND PÅ: Ingen dommer har det godt med at udvise Adelgaard

tir 7. mar 12:33

I bold.dk-podcasten HÅND PÅ zoomer Benjamin Willaume-Jantzen blandt meget andet ind på OB's omdiskuterede udvisninger i Parken.Læs hele nyheden her
Mon en tidligere Superliga dommer kan overbevise de folk, som allerede har dømt FCK for bestikkelse og matchfixing, om at kendelsen var god nok? Eller er det stadig med følelserne uden på tøjet og en klar ide om, at dommeren skulle have taget hensyn til Adelgaards følelser?
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Som nævnt i artiklen, så er det røde jo egentlig efter reglerne:

En spiller, reserve eller udskiftet spiller skal udvises, hvis han

berøver modspillerne et mål eller en oplagt scoringsmulighed ved en hands-forseelse


I samme afsnit i fodboldloven står følgende:

Hvis en spiller begår en forseelse mod en modspiller, som berøver denne en oplagt scoringsmulighed, og dommeren dømmer straffespark, skal spilleren advares, hvis forseelsen indebar et forsøg på at spille bolden


Det er lidt vildt, at man straffes hårdere for en uforsættelig hands end man gør for fx at komme for sent i sit forsøg på en tackling..
Mon en tidligere Superliga dommer kan overbevise de folk, som allerede har dømt FCK for bestikkelse og matchfixing, om at kendelsen var god nok? Eller er det stadig med følelserne uden på tøjet og en klar ide om, at dommeren skulle have taget hensyn til Adelgaards følelser?
Jeg tror desværre ikke de folk, der snakker bestikkelse og matchfixing er til at nå ind til, da følelserne tilsyneladende har taget over for fornuften.

Straffesparket og det røde kort var 100% efter bogen, uanset hvor uheldigt og synd det var for OB. Hvis man er sur over kendelsen, så skal man være sur på reglerne - ikke hverken FCK, dommeren eller VAR. Nu burde den efterhånden snart være lukket...
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Forhåbentlig er der ingen dommere, der har det godt med at udvise nogen som helst - ellers er der virkelig et problem.
Hvorfor skal man ikke have det godt med at udvise nogen, der fortjener det? Tror du ikke dommeren havde det fint med at udvise Roy Keane på hans karriereødelæggende tackling på Haaland
Der bliver bare ikke dømt ens på de her hands situationer, og der er utroligt fusterende og uforståeligt. Der burde ikke måtte dømmes straffe eller udvisning medmindre det er tydeligt/bevist hånd til bold.
Stop nu alle jeres frelsende FCK er hellige kommentarer, det er bare alt for ofte disse beslutninger dommerne tager på banen er i klar FCK favør, og der er bare så mange tvivlsomme kendelser at man ikke kan tie stille.

Det store problem for mig er at DOMMERNE IKKE DØMMER ENS!!
Der er så mange eksempler på at hands reglen, hvor der dømmes i øst og vest, så kan det være et tilfælde at den LIGE hjælper FCK denne igen, som så mange gange før som er “uheldigt”.
Men hvis bare dommerne dømte straffe/frisspark og rødt HVER gang dette skete, no issues. Men det gør de ikke om det så står i regl bogen. Enten dømmer de ens eller så gør de ikke, simple as that.
Der burde ikke måtte dømmes straffe eller udvisning medmindre det er tydeligt/bevist hånd til bold.

Men det SKAL der jo altså dømmes ifølge reglerne...
Mon en tidligere Superliga dommer kan overbevise de folk, som allerede har dømt FCK for bestikkelse og matchfixing, om at kendelsen var god nok?

Ikke når der er tale om en så piv ringe dommer, som der generelt er tilfældet her.
Så har jeg svært ved at tage hans udsagn helt seriøst.

Heldigvis har vi jo kampens dommer som har været ude og redegøre for sin kendelse, hvilket aftvinger respekt.

Men havde det andet stået alene, havde jeg bestemt ikke taget det for gode varer nej.

[quote]Forhåbentlig er der ingen dommere, der har det godt med at udvise nogen som helst - ellers er der virkelig et problem[quote]

Det kommer vel an på grunden?
Har man eksempelvis en kendelse der er langt mere oplagt, kan jeg da ikke se et problem med at have det godt med det.
Godt, fordi man så er sikker i sin kendelse og kan stå på mål for den, også uden at skulle se tv først.
Det handler naturligvis ikke om at have det godt med at smide en bestemt person ud, det må aldrig være tilfældet, det er vi enige om.
Men det er blot for at sige, at man sagtens kan have det godt med at give et rødt kort, i visse situationer.
Ja, der skal dømmes efter reglerne - og det blev der åbenbart - så det må vi leve med - og gør det også - så den er lukket. Det der kan irritere mig er, at han så ikke gør det hele tiden - og det er der, man føler FCK bliver “forfordelt”. Frispark for hands mod Frøkjær i starten - før Sabbi fik mulighed for at afslutte og måske score. Billederne viser ikke klar hands - og blev der scoret, kunne den cleares via VAR bagefter, så her var han for hurtig. Lerager springer op i ryggen/nakken på Adelgaard ved linien - intet kort, så Lerager kan fortsætte sit kompromisløse midtbanespil, mens Ivansevic får gult for en skuldertackling. Så for mig er det - som andre også har skrevet div. steder. Det vil være rart med en linie - og lidt fingerspidsfornemmelse - så det går begge veje
annonce