Snak

Mere indhold efter annoncen

Højbjerg: Dårligt for dansk fodbold

Skrevet af bold
ons 18. mar 2015
Pirre-Emile Højbjerg håber på, der snart kommer en løsning på forhandlingerne mellem Spillerforeningen og DBU, men for ham handler det ikke om penge.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Will
Han er nu en meget fin gut den Højbjerg.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af AaB04
Kun 19 år og hovedet skruet det rette sted. Imponerende! Det kunne de andre lære noget af!!
- AaB (Siden 2004) - Borussia Dortmund \\\"Echte Liebe\\\" \"Nu vil jeg ikke sige at du lyver, men det er jo direkte usandt dét, du står og siger\" - Lynge Jakobsen
Skrevet af forza-mufc
Sikke en fornuftig ung mand. Gid der var flere med hans mentalitet
\"It\'s City, isn\'t it? They are a small club, with a small mentality. All they can talk about is Manchester United, that\'s all they\'ve done and they can\'t get away from it.\" - Sir Alex Ferguson, 1986-2013
Skrevet af dabber
Sådan PEH!!
Skrevet af Tziki
Det kan han jo sagtens sige når han tjener en formue hvert år.
Skrevet af Pademann
@Tziki

Mon ikke de fleste fodboldspillere, som gør sig gældende til landsholdet, får en rigtig fornuftig løn. Så mon ikke spillerforeningen snart skulle tage sig sammen.
Fodbold er sjælløst
Skrevet af chrmik
Well said ... respekt!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Leifi
Stor respekt for dig Højbjerg, og nul for de efterhånden fallerede stjerner, der nu står og hyler...
Vanløse IF siden jeg blev født
Skrevet af Imperator
Fandme en dejlig gut :) Det er sgu friskt af en 19 årig fyr der er ny på landsholdet, at sige sin mening selvom det åbenlyst ikke er sådan de andre tænker og han nok vil blive en smule upopulær..

Nu håber jeg ikke at Agger og Kvist klynger ham op i et hjørne af omklædningsrummet og skriver skruebrækker i panden på ham med en sprittusch næste gang de mødes..

Skrevet af Hölkynkölkyn
Sådan tror jeg der er mange af de unge som tænker men vent indtil han (de) har spillet 70 landskampe og kroppen er begyndt at give efter fordi der ikke er sommerpause pga slutrunde og heller ingen tid til ferie med familien.

For spillerene går sagen vel også mere ud på at de føler sig værdsat og ikke udnyttet
Skrevet af Schelden
Er de ikke i deres gode ret til at sige nej, Hölkynkölkyn?
København.
Skrevet af Imperator
Har godt nok også svært ved at se hvordan en landsholdsudtagelse nogensinde kan blive udnyttelse..

Hvis de hellere vil holde ferie med familien end spille en slutrunde, så skal de da være så velkomne..
Skrevet af Hr. Peter
Nu er det jo ikke fordi vi har haft mængder af slutrunder de sidste mange år. Så det slider dem nok ikke meget.
Skrevet af yeppes
Det er primært de ældre spillere (Agger, Jacobsen og Kvist), som snakker penge og løn, lader det til. Det kan kun være fordi, de står overfor en snarlig pension og gerne vil malke koen så meget som muligt, inden de stopper.
Hvis DBU væltede sig rundt i penge, kunne jeg forstå det, ellers virker det usmageligt med tanke på deres store lønninger ude i klubberne.
Skrevet af BrianFantana
Dybt enig med Højbjerg og flere af jer andre herinde, det handler vel for.... mere om æren og prestigen i at repræsentere sit land fremfor penge.

Ser desuden også langt hellere pengene bliver os DBU for at fremme talent arbejdet herhjemme, fremfor at de ender i lommen på diverse afdankede spiller.
Skrevet af tras
Respekt for Højbjerg. Nu må de andre forkælede landsholdsspillere finde ud af om de ønsker at spille for deres land eller de bare vil malke et økonomisk svagt DBU som slås med en skrantende økonomi! Spillerne har fået meget gratis eksponering af DBU og stor opbakning af tilhængerne som har hjulpet deres karriere men hvis de bare vil presse citronen mere end den kan bære så kan de bare smutte! Og så bør DBU ikke forhandle med fagforeningspampere som Mads Øland! DBU bør sende de aktuelle landsholdsspillere et brev hvor de hver enkelt bedes tage stilling til om de vil repræsentere deres land eller ej!
Skrevet af Slettet(461354221212)
@ yeppes

Det er primært de ældre spillere (Agger, Jacobsen og Kvist), som snakker penge og løn, lader det til. Det kan kun være fordi, de står overfor en snarlig pension og gerne vil malke koen så meget som muligt, inden de stopper.
Hvis DBU væltede sig rundt i penge, kunne jeg forstå det, ellers virker det usmageligt med tanke på deres store lønninger ude i klubberne.


Det er lidt svært for os udenforstående at forstå hvad det er, der skaber den sidste kløft.
En ting er jeg dog ret sikker på, og det er, at de tre du nævner, Agger, Jakobsen og Kvist er ret ligeglade med det beløb der skiller parterne netop nu.
Det er jo peanuts i deres samlede økonomi, og fælles for alle tre er, at de nok ikke er med så lang tid endnu, hvorfor det vil betyde endnu mindre for dem, end for de unge, som vil være en del af landsholdet i mange år.
Men som sagt undrer jeg mig meget over, hvad det er der skaber kløften netop nu, og spørgsmålet er, om det ikke er mere princip end penge.
Og så er der også U21 og kvindesiden, hvor pengene måske betyder lidt mere, som man gerne vil kæmpe lidt for.
Skrevet af KudosTokens
Man burde slet ikke få penge for at spille på landsholdet. Det er en ære at spille for sit land. De er fandeme forkælede
Skrevet af SE-FREAK
Kæmpe respekt til Højbjerg.

Kunne være interessant at høre flere spilleres mening om dette.

Lige nu virker det mest af alt som om at de eneste der tuder er Agger, Kvist og Jacobsen. De gør det i hvert fald offentligt.

Der skal nok være flere der mener som Højbjerg, men som ikke tør at trodse de 3 gamle grådiges udmeldinger.
[b]SønderjyskE[/b] [b]Spurs[/b] Sympatisør af Kolding IF COYS
Skrevet af Imperator
Kvinderne skal bare have deres løn, de har jo helt andre præmisser end herrene og har slet ikke det samme at vinde ved at trække en rød trøje over hovedet..
Det er skørt at de overhovedet forhandler sammen med de andre i første omgang, de sidder som de eneste amatører blandt DBU-folk og professionelle fodboldsspillere som alle tjener kassen, og er med garanti dem der kommer til at trække det korteste strå i den her sag fordi de har mindst leverage..
annonce
0