Snak

Mere indhold efter annoncen

Haaland-hattrick satte standarden da City uddelte tennis-æg

lør 18. mar 19:40

Erling Haaland leverede sit sjette sæson-hattrick, da han scorede de første tre mål mod Burnley, som samlet set blev sendt hjem fra Etihad Stadium og ud af FA Cuppen med et sviende 0-6-nederlag.Læs hele nyheden her
Han er simpelthen for vild. Kritikerne nåede lige at pippe lidt inden han gjorde dem fuldstændigt til skamme. Nu siger ingen noget. Hvis Man Ctiy´s øvrige spillere faktisk spiller ham god og servicerer ham, så er han og de som hold formentlig ikke til at stoppe. Det er måske ved at gå op for dem. Det er et problem for alle andre.
GOAT!
Treble lever - selvom det nok ikke sker.
Det er kun de allerbedste hold som kan holde Haaland væk fra scoringer.
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Alvarez er også en sindssygt spændende spiller. KdB er tilbage i topform
Selvom det her var i pokalen så tror jeg ikke der bliver meget spænding omkring kåringen af årets spiller i PL. Haaland vinder med afstand til den næstbedste.
Han får jo Cristiano Ronaldo til at have lignet en lilleputspiller som målscorer.
Once again, Liverpool remain the only big club on the planet to consistently treat the transfer window like an inconvenience rather than an opportunity to strengthen. #FSGOUT
Han er bare for vild.. respekt. Hilsen en United fan
GGMU
Om Arsenal vinner Premier League vil Martin Ødegaard vinne Player of the year.

Det eneste som er helt sikkert er at en nordmann vinner.

Om Arsenal vinner PL og City vinner CL, tar Ødegaard PotY, mens Haaland vinner Ballon d´Or. Hvor sykt det enn høres ut, så er det ikke urealistisk.
Det er kun de allerbedste hold som kan holde Haaland væk fra scoringer.


Hvis Haaland rammer dagen, og dem der servicerer ham gør, så er han ustoppelig.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Fuck mand, hvor er det vildt. Tre mål mod Burnley!

Alle tre mål supersvære scoringer på førsteberøringer.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
Overvej lige hvad det kunne blive til hvis han, i nærmest samtlige kampe han har scoret flere mål, fik 90min. Overvej at han bliver skiftet ud for at bevare sulten for mål. Har vi set noget lignende!?!
annonce