Snak

Mere indhold efter annoncen

Haaland tænker ikke på Mbappé: Messi mod Ronaldo var perfekt

tir 20. dec 09:48

Erling Haaland tænker ikke meget over en mulig rivalisering med Kylian Mbappé, som han dog storroser. Han ved derfor ikke, om det bliver en lang duel, som man så med Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.Læs hele nyheden her
Messi mod Ronaldo er udløbet, så nu kigger alle vel efter om noget kan ske mellem to andre store og unge profiler, men jeg tror, de kommer til at lede forgæves, for som Haaland også påpegede, så var det også det faktum, at de begge spillede i LaLiga og på to storhold Barcelona og Real Madrid, som ikke kunne fordrage hinanden.
Det er ikke nok, at de er store profiler, der skal noget mere til for at kunne matche rivaliseringen mellem Messi og Ronaldo, da den var på sit højeste.
Jeg anser mig selv for at være heldig, hvad angår denne kamp mellem Messi og Ronaldo, for jeg tror, det var denne ene kamp, og fremtiden bliver mere løse sammenligninger mellem profiler, men ikke den tætte og intense rivalisering.
Det kommer nok an på hvor de ender, ja. Men det som jo også gjorde Messi og Ronaldo interessant, det var at de lavede så exceptionelt mange mål. I perioder scorede de jo nærmest hattricks i hver kamp, de spillede. I gamle dage var en spiller glad, hvis han lavede 1-2 hattricks på en hel sæson...!

SÅ dominerede ser jeg ikke dem være. I hvert fald ikke Mbappe. Jeg tvivler på at han har helt samme sult og motivation, som Messi og Ronaldo, mens jeg lidt tydeligere kan se den hos Haaland. Han vil ALTID score et mål mere, virker det til.

Send Mbappe til en mesterskabsudfordrer i England, så skal der nok blive en fed rivalisering.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Haaland er en god angriber og en rigtig god angriber nok den bedste i verden, men han er ikke en god fodbold spiller som Mbappé er og som Messi og Ronaldo er/var. Så at skulle begynde at sammenligne de 2 med Messi og Ronaldo er helt hen i vejret
Lindstrøm er den bedste youngster siden Bendtner!
Den egentlige Messi og Ronaldo revalisering sluttede i 2018, da Ronaldo forlod Real Madrid og Modric vandt Ballon D´or. Resten har bare været mediernes desperate forsøg på at puste til ilden og spille deres respektive fans ud mod hinanden.
Noget som bold.dk på sørgeliste vis stadig prøver på. Især med den tå krummende, pinlige og amatør agtige podcast.
Især med den tå krummende, pinlige og amatør agtige podcast.


Enig! "Lige På", virker som et påfund til at starte en latterlig debat mellem Fan boys
Gismo
Haaland er ikke en god fodbold spiller

Hva er din definisjon på en god fotball spiller? Handler det kun om teknikk ala Messi..? Når man snakker teknikk har jo Haaland massevis av det, men han har teknikk for sin rolle som kalles avslutnings teknikk.. Folk må begynne å anerkjenne de forskjellige rollene til spillerne og hva de er gode på der.. Mulig du mener Haaland skal begynne å legge ut på flere solo løp for å bli en fotballspiller i dine øyne, hva vet jeg..
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Det her med “en mod en - hvem er den bedste” er en medie-skabt ting, som var oplagt i La Liga med Messi og CR7. Det var helt sort/hvidt, fordi de spillede mod hinanden i samme liga i årevis med masser af opgør i alle spanske turneringer.
Nu prøver man i pressen at køre konceptet videre med to spillere i to forskellige ligaer - på to hold, der kun kan møde hinanden en sjælden gang i ChL. Medierne har slået lejr helt ude i skoven.
Bad du mig vælge, ville jeg tage Haaland over Mbappe any day of the week. Husker stadig da Haaland debuterede i Dortmund, det lignede en 10-årig dreng der spillede mod 4-årige, så overlegen var han
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Bad du mig vælge, ville jeg tage Haaland over Mbappe any day of the week. Husker stadig da Haaland debuterede i Dortmund, det lignede en 10-årig dreng der spillede mod 4-årige, så overlegen var han


Ja, og det skræmmende er jo, at han til tider har set lige så overlegen ud i Premier League. DOG er der den forskel på de to, at Mbappé kan få bolden ude i venstresiden og skabe noget på egen hånd. Som vi også har set det under VM. Det kan Haaland kun i mindre grad, hvorfor han er mere afhængig af folk som De Bruyne, der bare finder ham igen og igen. For hvad er Haalands fart og sublime timing værd, hvis han ikke får de rigtige bolde at løbe efter?

Jeg er i øvrigt enig med folket i, at det er tåbeligt at antage, at vi bare kører videre med Haaland vs Mbappé som en ny Messi/Ronaldo æra. Men det er nok naturligt nok, at mange begynder at føle et tomrum, der så skal fyldes ud med noget andet. Og helst noget, vi kender eller i det mindste kan genkende.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
annonce