Snak

Mere indhold efter annoncen

Halvvejs-status: Tæt kamp om toppen i 2. div.

søn 20. sep 2015
2. divisionerne er halvvejs gennem efterårets grundspil, og hvis man inddelte holdene i op- og nedrykningsspillene nu, vil der være meget tæt kamp om oprykningspladserne.

Læs hele nyheden her
Meget kan dog stadig ændre sig i efterårets syv sidste runder og særligt spændende bliver det i de sidste par runder, når der givetvis vil komme spekulationer i forhold til om det rent faktisk bedre kan betale sig at tabe end at vinde.


Jeg er muligvis en hat, men vil nogen forklare dette scenarie for mig?
Eks: Hold A er sikre på at nå oprykningsspillet før sidste runde. De møder Hold B, som med en sejr også er sikre. Hold A vandt første opgør i sæsonen mod Hold B og tager dermed mindst tre point med over, uanset hvordan det går mod Hold B i sidste kamp.

Hold C kæmper med Hold B om at en billet til oprykningsspillet, men kommer kun med, hvis Hold B ikke vinder sin sidste kamp mod Hold A. Hold A har tabt to gange til Hold C i efteråret og får altså nul point med over fra de kampe, hvis Hold C tager pladsen.

Scenarie: Hold A tager tre point med, hvis de taber til Hold B. De tager nul point, hvis de vinder over Hold B.
Vanvittigt system
Ja disse underlige turneringsstrukturer skaber lidt ekstra spænding. Jeg synes desværre det sker lidt på bekostning af sportslig fairplay.
Jeg tillader mig helt ubeskedent at henvise til denne blog - skrevet af mig selv - om divisionens udfordringer og stilling: http://www.bold.dk/blog/…utspilsraes

Opdateres løbende.
Boldklubben FREM - Ægte København! 137 års arbejderkamp.
Jeg har læst reglerne 5 gange på DBU´s hjemmeside. Jeg vil mene, jeg stadig ikke fatter dem. Hvis et hold ender med 15 point (eks. 5 sejre), så kommer alle 15 point ikke med over?
Mit hold har netop nu 8. point (2 sejre og 2 uafgjorte).
Hvorfor står der 3 P. ?
Jeg kunne bedre lide de gamle regler. De var til at forstå!
Dalum IF Chelsea FC TSV Alemannia Aachen
FC Fyn, dit hold tager kun de point med, som de har fået mod hold, som ender i samme slutspil. Så hvis dit hold fx ender i nederste halvdel, så tager de kun de point med over i nedrykningsspillet, som de har fået mod de tre andre hold fra deres gruppe, som også skal spille nedrykningsspil.
Mange tak. Det giver mening.
Dalum IF Chelsea FC TSV Alemannia Aachen
Nu har alle hold spillet 7 kampe, og stillingen er opdateret her: http://www.bold.dk/blog/…utspilsraes
Boldklubben FREM - Ægte København! 137 års arbejderkamp.
@Kingcasiraghi:
Tak for forklaringen. Nu forstår selv jeg det endelig!!! :-)
Som Doctor Brønshøj siger: "...sådan noget var aldrig sket i sin tid med Leif og Kent og hele lortet..."
annonce