Snak

Mere indhold efter annoncen

Hareide: AC og Vestergaard skal spille

tor 10. mar 2016
Landstræner Åge Hareide vil forsøge at finde plads til både Andreas Christensen og Jannik Vestergaard på det danske landshold.

Læs hele nyheden her
Sæt Agger på bænken indtil han har bevist at han kan spille en måned i træk uden skader. Vi har bredden i truppen til det. Man kan ikke bygge et hold op omkring en spiller, man ikke ved om man har til rådighed. Og hvis der er noget der ville gavne Aggers situation, er det færre kampe og belastninger, som landsholdssamlingerne og -kampene jo netop er.
Tror da ligeså meget agger er med for perspektivet udenfor banen. Han har jo en kæmpe betydning og er kulturbærer
LUHG
Nu spillede Agger eksempelvis alle Brøndbys kampe i November og december...og derudover begge kampe mod Sverige - så mon ikke overdriver hans skadefrekvens bare en smule...især i landsholdssammenhæng?

De bedste skal spille...og det er jo også det hareide siger...Agger er kaptajn og stadig en meget god forsvarsspiller når han er klar. Så han skal da ikke bare sættes på bænken bare fordi han tidligere har været skadet
Glimrende udmelding! Jeg tror snart jeg begynder at kunne li´ den nordmand! Det er rigtig fornuftig at prioritere de få spillere, som rent faktisk præsterer for deres respektive klubber - særligt når det er en topklub i en topliga.
Buuundesliga über alles...
Hvis begge skulle i spil kunne det se sådan ud:

Schmeichel

AC - Kjær - Agger - Durmisi

Vestergård - Piere-Emil

Wass - Eriksen - Krohn-dehli

Poulsen

Udfordringen er vi stadig mangler en frontangriber og hvordan man får Eriksen og Wass til at levere på landshold som de gør på klubplan

Får Piere-Emil ikke spilletid så er Deleany nok i spil til start 11...Der mangler måske også lidt fart men man kan jo tveake omkring Wass og MKD med hurtigere spillere som Poulsen, Vibe, Braithwaite

Spændende bliver det i hvert fald hvad Hareide har tænkt sig
Lyder godt at Åge har tænkt sig at gøre mere brug af nogle af de dygtige unge spillere der er. Når man har set hvad det kan gøre ved et Brøndby hold at benytte spillere ude af position må man dog bevare en vis skepsis for denne strategi.

Dem der selv har spillet fodbold ved at den centrale forsvarsspiller ikke kun præstere igennem hans eget løb og tacklinger. Han er ofte styrmanden i forsvaret og ofte styrmanden på holdet. En sådan styrmand er Agger. Agger er med til at skabe struktur på banen. Trænerens højre hånd i kampen. Denne rolle er svær bare at udskifte. Måske en af de unge kan tage over, men erfaring betyder noget i de store kampe.

Til træningskampene synes jeg ikke nødvendigvis det ville være dumt at lade Agger på lidt mindre spilletid, men de unge skal formentlig have hjælp til placeringen, presset og tempoet. Landskampe er et højt tempo og det er endnu sværere når man ikke spiller sammen til dagligt, men kun har 1-3 uger til at blive spillet sammen.

Agger er ikke færdig på landsholdet. Han er styrmanden. En styrmand Kjær aldrig bliver. Den næste tror jeg bliver AC. Overblikket, ro´en i hans spil og lederegeneskaberne.
Jeg siger jo bare min mening
@Æsken

Præcis.
Så vidt jeg kan se, så har han faktisk spillet alle kampe siden 23. august. Altså alle superligakampe siden den dato og inklusiv de landskampe, der har været på programmet i den periode. Pokalkamp og den kamp i SønderjyskE er de eneste undtaget.


Den skade han har lige nu er en for ham atypisk skade i form af en maveskade. Det er ikke hans ben eller ryg, der er gået i stykker.
Vestergaard på midten er en fejl. Det nager mig Werder brugte ham der i et par kampe, da han er topklasse i midterforsvaret. Ud med Simon Kjær og behold Agger og så smid hellere AC på den centrale midt.
AC-Kjær-Vestergaard.

Schmeichel

AC - Kjær - Agger - Durmisi

Vestergård - Piere-Emil

Wass - Eriksen - Krohn-dehli

Poulsen


nej, nej, nej, nu tænker du som Morten Olsen, der findes kun en opstilling i verden og det er 4-3-3, DK har ikke spillerne til at spille på den måde. Personeligt ville jeg gerne se hvordan en 3-5-2 ville fungere på landsholdet.

Kjær - Vestergård - Agger

Wass - Durmisi

AC - Piere-Emil

Eriksen

Poulsen - Braithwaite

måske virker det, måske ikke, men når de er så mange gode centrale forsvarsspillere så giver det mening med 3 på banen. 2 angribere fordi landsholdet mangler en angriber der kan spille alene på toppen, derfor et godt forsøg at prøve med 2 sammen.
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
annonce