Snak

Mere indhold efter annoncen

Hareide: Eriksen, Schöne og Jørgensen var vores sikre kort

ons 30. nov 11:54

Åge Hareide ser i et interview med Discovery+ tilbage på den dramatiske VM-kamp mod Kroatien, der endte i straffesparkskonkurrence.Læs hele nyheden her
Det var også helt uvirkeligt, hvor dårlige vi var. Jeg følte mig stensikker på, at vi ville vinde når Kasper lige havde reddet straffe i den forlængede. Det burde have skubbet momentum, men desværre.

Det er faktisk temmelig bittert at tænke tilbage på hvordan vi er røget ud de to sidste gange. Ganske vist fortjent nok set over hele kampen. Men på straffesparkskonkurrence og på et forkert dømt straffe. Den ene fra en VM kvartfinale og den anden fra en EM finale.

Lad os håbe at det går vores vej nu hvor vi har ryggen mod muren.
Silkeborg IF
Det var nu en 1/8 finale til VM. Men det gør det ikke mindre bittert. Kvartfinalen havde været mod Rusland, hvilket gjorde en semifinale temmelig sandsynlig. Igen, enig, meget bittert.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Jeg tror du misforstår hvad jeg skriver. Jeg er helt med på hvilken kamp vi spillede - jeg skriver hvad vi mistede ved at ryge ud ;-)
Silkeborg IF
Ja det kan jeg da se nu. Også underligt at rette den ene men ikke den anden, når nu jeg læste det forkert. hæh
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Var lige præcis derfor Bendtner skulle have været i truppen.
Var lige præcis derfor Bendtner skulle have været i truppen.

Så havde alle 3 spark været sat ind eller hvordan?
Silkeborg IF
Nej, men han havde 100% scoret. Det tætteste på et sikkert kort, man kunne have haft med til lige nøjagtig den eventualitet. Eriksen og Jørgensen ‘sikre kort’ i en utilmativt presset situation!? Gtfo.
det gør simpelthen stadig ondt; hvordan både Eriksen og Schøne kan brænde er uforståeligt - og hvis de havde scoret så havde vi bestemt også vundet ...
Simon Kjær virker utrolig sikker på straffe, de sidder ret godt når han sparker.
Hvis man ikke kan stole på Eriksen i en presset situation, så er der noget galt.

Og hvis Bendtner er sikkerheden selv, hvorfor brændte Elkjær så i sin tid? De to er vel to alen af samme stykke - den ene er bare væsentligt bedre. Og nej, det er ikke Lord´en.
Silkeborg IF
annonce