Snak

Mere indhold efter annoncen
Ellers en meget ukontroversiel udtalelse fra Hareide, som kan få folk op fra stolen. Det ville da være mere opsigtsvækkende, hvis en af trænerne til vm udtaler at de ikke vil bruge de spillere som har kvalificeret holdet. Hareide tager det forbehold som skal tages. Det er ikke til en slutrunde at man skal gennemføre et generationsskifte i startopstillingen. Vi har en træningsturnering i efteråret, som vil være fin til formålet.
Til alle jer mindre begavede der snakker om form og nævner en masse navne, prøv lige at tænke jer lidt om. VM er ikke om to uger.....
Selvfølgelig skal vi køre videre som det er nu, alt andet ville være direkte dumt!
Gammelby, Mathias jensen, Nørgaard osv. Er gode spillere, virkelig gode faktisk. Men i mener vel ikke at vi skal bruge VM på at spille afspillere der aldrig har været udtaget, ind omkring start opstillingen?!?
Hvis bare én af de her spillere er med, vil det være på yderste mandat. For at lære..

Der en der skriver at en sisto ikke skal udtages pga. Tidligere storform. Øhh..?!? Det stadig samme sæson vi taler om her. En af grundende til vores kollaps i starten af kvalen var jo netop at vi skiftede så meget ud. Nu har vi en super grund stamme. Og der skal eder mageme meget til at slå en start spiller af nu! Husk lige at bare på midten har vi Krohn Dehli der spiller fast i Spanien, og har rutinen. Vi har Højbjerg der spiller fast og stærkt i prl. Og vi har Wass. De har ikke engang været med på bænken det sidste 1-2 år. De er alle rutinerede og har været med før. Folk undervurdere hvor stor betydning det har at have været med omkring tidligere. Selvfølgelig skal man have niveau. Det har dem der er med også!

Når det så er sagt. Så glæder jeg mig helt vildt til at se en Mathias jensen snart. Det bli´r bare først efter VM! :)
Wass, Nørgaard, Billing og Mathias Jensen er eksempler på midtbanespillere med forskellige profiler. Ingen af dem ligner Kvist, og de er af den årsag, for mig at se, ikke konkurrenter til ham.

Nørgaard spiller 6´er ligesom Kvist; han er bare en moderne, teknisk bedre og også offensivt orienteret 6´er.

De andre minder ikke om Kvist nej.

Det i udtagelsen der stikker lidt på mig, er muligheden for, at Ankersen kommer med som tredjevalg på backen. Her vil jeg hellere have fx Knudsen eller Boilesen med. Både pga niveau og så vi har to naturlige i hver side.

At udtag Ankersen i stedet for en Boilesen, er decideret dårligt trænerarbejde.

Udover at det selvsagt er en fordel med venstrebenede på venstrenback, så kan Boilesen også agere backup i midterforsvaret, og man kan dermed få en ekstra central midtbanespiller med i stedet Zanka.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Selvfølgelig skal Kvist med. Ja, han er ikke 25 længere, men hvor er hans rutine og ansvarstagen vigtig på landsholdet.
(...)der skal konsekvente afsluttere som Cornelius (som dog også skal steppe væsentligt op) og Bendtner til. Man får altså ikke point ud af flotte driblinger og boldflytteri.


Cornelius en konsekvent afslutter? Hahaha, jeg må le! Det eneste den mand gør konsekvent er at få gulekort. Dog tak til ham for, det giver altid godt på oddset.

OT:
Jeg er i højgrad enig med Hareide, for det handler om at få noget kontinuitet og en sammenspillet trup, nu talentet er en del under de bedste. Hvis man tager et kig på Island og de kampe de har spillet de seneste par år med stor succes, afspejler det jo også i hvor høj grad de er afhængige af de samme 11-14 spillere. Dog har jeg også mine bekymringer omkring en Kvist der spiller under niveau og til tider ser langsom ud i Suppen. Her kan jeg kun stemme ind med dem der foreslår AC på DM og Bjelland, Kjær i forsvaret.
Nørgaard spiller 6´er ligesom Kvist; han er bare en moderne, teknisk bedre og også offensivt orienteret 6´er

Det er jo netop også det jeg siger. Jeg ser gerne at vi har forskellige typer på de forskellige pladser. På den måde kan vi ændre kamp billedet med en udskiftning. Om 6´er alternativet skal vær Nørgaard, Schøne eller en helt tredje er svært at sige nu, men Schøne bør ikke være selvskreven fordi han har sat meget på bænken
Der kan være mange meninger om mange ting.
Men hvis ikke man forsøger at spille AC ind på landsholdet som fast starter, Chelsea´s bedste forsvarspiller, så mener jeg det er en falliterklæring fra landstræneren og manglende vilje og evne til at bestride jobbet som landstræner.
N. Jørgensen er da virkelig faldet i niveau. Cornelius, Dolberg og Youssouf præsterer heller ikke...Så er der Bendtner...
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Selvfølgelig skal vi køre videre som det er nu, alt andet ville være direkte dumt!
Gammelby, Mathias jensen, Nørgaard osv. Er gode spillere, virkelig gode faktisk. Men i mener vel ikke at vi skal bruge VM på at spille afspillere der aldrig har været udtaget, ind omkring start opstillingen?!?
Hvis bare én af de her spillere er med, vil det være på yderste mandat. For at lære..

Slevfølgelig skal man ikke ændre startelleveren markant, men eksempelvis at tage en Nørgaard med i stedet for en Mike Jensen, giver da super god mening. Du og andre glemmer/negligerer betydningen af den modning en sådan spiller får i en slutrunde; en modning som kan komme til stor gavn ift. næste kval - OG ydermere er der jo ikke på nogen måde tale om markant niveauforskel hvad Mike Jensen og Nørgaard angår, tværtimod. Så samlet set vil en Nørgaard give bedre mening både på kort og lang bane.

I øvrigt: Det med at have et par unge talenter i ens trup til slutrunder, er der altså intet odiøst/mærkeligt/enormt satset ved. Det er vel nærmest kun et hold som Grækenland, og i perioder Italien og Sverige, der i nyere tid har udtaget slutrundetrupper støvsuget for unge, uerfarne spillere. Det hører i hvert fald snarere til undtagelsen frem for reglen.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
annonce