Snak

Mere indhold efter annoncen
Så du tror, at en Højbjerg, der får lov at blive skiftet ind engang imellem for et PL-bundhold, får pladsen istedet for Lerager, som har misset en kamp hele sæsonen for et hold, der ligger pænt til i Ligue 1. Det tror jeg, sjovt nok, ikke.
Dr. Syg - Autoriseret kvaksalver "I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me." - Hunter S. Thompson
en Højbjerg, der får lov at blive skiftet ind engang imellem for et PL-bundhold


Ved godt, at Højbjerg har været ude de seneste to kampe, men borset fra det, han han altså været mere eller mindre fast mand hos Southampton de seneste tre måneder i træk.

Men Lerager er da bestemt også en mulighed. Han spiller 100% fast i Frankrig og gør det fremragende. Han præsterer nok lidt bedre for sit klubhold en Højbjerg gør pt. Men PL er en noget stærkere liga end Leauge1 - og Højbjerg har været meget mere inde omkring det her landshold end Lerager har. Derfor gætter jeg på Højbjerg. Et plus for Lerager er nok, at han er en robust spiller i Haraides ånd...

Måske burde jeg modificere mit indlæg, og skrive, at jeg gætter på at Højbjerg eller Lerager snupper Mike Jensens plads... :o)
Rigtig god analyse, Job.

Der bliver ikke plads til svinkeærinder og Walcott 2006-udtagelser i en trup, der skal lave et benhårdt stykke arbejde over flere uger. Hareide fandt sit mandskab gennem kvalifikationen, og der er absolut ingen grund til at begynde at spille hasard med den gode sammensætning. Som du skriver, er der forsvindende få reelle spørgsmålstegn i den trup, og Hareide har med denne udtagelse taget sit dobbeltløbede jagtgevær og pløkket lige lukt ned i hatten, hvor den berømte kanin skulle springe ud fra.

De steder, hvor der er en smule diskussion, er:

Midterforsvaret
Er det tilstrækkeligt med AC som reserve (nej, man behøver ikke at starte, blot fordi man spiller i Chelsea), eller skal Vestergaard og tilmed Zanka supplere?

Backerne
Stryger, Dalsgaard, Durmisi virker som sikre valg, men skal der garderes yderligere? Og i så fald, har Ankersen efterhånden spillet sig af til fordel for Boilesen eller enddog en overraskelse (Rasmus Nissen, Jonas Knudsen, Gammelby, Dal Hende?)

Midtbanen
Schöne virker til at have en fast plads i truppen, men der skal minimum findes en reserve (muligvis to på bekostning af en angriber?) til for Kvist/Delaney. Her er konkurrencen rimelig skarp; nævner i flæng Krohn-Dehli, Højbjerg, Lerager, Wass, Billing, Nørgaard.

Angriberne
Jørgensen, Bentner, Cornelius, Yussuf Poulsen og mere eller mindre Fischer virker stensikre. Så kommer dark horse Dolberg, Danmarks største angrebstalent, men er det ikke i overkanten at medbringe nok en frontløber, der tilmed er meget ung og uprøvet? Tror personligt ikke, at han kommer med - det er en postgang for tidligt.

Folk, der taler om at smide Sisto ud af truppen på vegne af en lille formnedgang, skal have et møde med mændene i de hvide kitler.
Chelsea siden 2002, Manchester City siden 2007, Paris Saint-Germain siden 2010 & Newcastle siden 2020.

Job, nu har både Mike Jensen og Lerager jo været udtaget til kval-kampene, så Lerager kan vel ikke nuppe Mike Jensens plads? Umiddelbart tror jeg Jensen er med på et mere yderligt mandat end Lerager. Hvorfor skulle han ellers være så ivrig efter at spille med ligalandsholdet, der vel bestod af 4.-5. valg?
Job, nu har både Mike Jensen og Lerager jo været udtaget til kval-kampene, så Lerager kan vel ikke nuppe Mike Jensens plads?

Det skal forstås på den måde, at af de fem midtbanespillere, der skal med til VM ligger de fire fast: Eriksen, Schøne, Kvist og Delaney. Så der én plads som Mike Jensen, Højbjerg og Lerager, kan slås om. Og vi kan måske også nævne Krohn-Dehli og Christian Nørgaard, (Wass?)
annonce