Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja de kan vel snyde sig til nogle straffe som de plejer
Ja hvad faen er det for noget.

Tænk at være så fræk at turde tro på sig selv og sit hold.

Næste gang en journalist spørger ham så burde han svare “nej det er umuligt. Vi har pickford, shaw, dier, maguirre og henderson på holdet”
@RunFastBernie

Hvorfor skal Hendo med i den sammenligning, han ved da hvad der kræves for at hæve de største pokaler?

Men derudover helt enig, kan heller ikke se dem gå langt og PL´s styrke skyldes bestemt ikke de engelske spillere.
center forsvaret & målmand suger på internationalt niveau.

angrebet klart over stregen.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
center forsvaret & målmand suger på internationalt niveau.

Enig i forsvaret, men målmand? Hvis Southgate har bare en lille smule fodboldmæssig intelligens, så starter han Nick Pope til VM. Tager man udgangspunkt i det scenarie, så er der måske kun fire-fem andre startende målmænd til VM, der er bedre end ham.
alabu > jeg synes også pope har et sindssygt top niveau i denne sæson og tiltagende mod slutningen i burnley.

men traditionelt set er det bare ikke det samme som at være en blændende målmand på det engelske landshold og pope er vel i bedste fald et uskrevet blad.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Årh - her ville lidt realisme og situationsfornemmelse være på sin plads. Kane.Hvis han ikke selv tror på det hvad fanden skal han så deltage for? Vi snakker om et hold der blev nr 4 til sidste vm og tabte em på den tætteste facon.

Det er godt nok ægte dansk at hive janteloven frem her.
De spiller for at vinde i fodbold, selvfølglig skal kane tro på det.
Og Pope blamerede sig selv fuldstændig i seneste landskamp så at han burde være det klare førstevalg har jeg svært ved at se. Generelt har pickford gjort det ganske godt for landsholdet selvom han heller aldrig bliver en personlig favorit herhjemme.
Har man før hørt sådan en udmelding fra Engelsk side op mod en slutrunde ???
HVER GANG ... :-)
Og kun i 1966 EEN eneste har de vundet et trofæ i landsholdregi, og der var der vist noget med, at England skulle være glade for, at det var før opfindelsen af målteknologi :-)
Hvor er englændere dog dumme og naive 😂
annonce