Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Blå Hæsd
Så filmede MAGGINOG igen igen...
Randers FC Danmarks smukkeste stadion
Skrevet af madin
Blå Hæsd:

Haha ja der skulle ikke meget til før han smed sig, tidligere i kampen prøver Ørnskov også at trække et gult til Bak via film, men tydeligt der ikke er kontakt.
Skrevet af rallo507
Det er et faktum at FCM´s hold på et tidspunkt kunne gå direkte ind i den bedste afrikanske uden at folk ville rynke en mine
Suarez FC
Skrevet af klauzito
Synes det er lidt sjovt folk går sådan op i hvor mange afrikanere vi har med. Er det fordi de er udlændinge eller afrikanere??
FC Midtjylland Hamburger SV
Skrevet af Jeller
Utroligt som Brøndbys defensiv bliver udstillet idag. FCM har mange chancer fra distancen hvilket vidner om en dårlig defensiv central midtbane, samt et forsvar der er relativt passive.

Jeg synes ikke den nyindkøbte centrale forsvar, Semb spiller specielt godt. Han vinder ikke sine dueller, står fejlplaceret og er ikke specielt hurtig på bolden.
Han skal oppe sig hvis han skal blive en profil i suppen som nogen har udråbt ham som.

Brøndby bliver nød til at få købt en med fart og styrke der er rolig på bolden på den defensive centrale midtbane til at beskytte forsvaret.

Det er yderligere vigtigt de får lavet nogle bedre indlæg end dem de mange gange slog idag. Uden fart og alt for høje. For en forsvarspiller er det guf at heade væk.

FCM gør det godt, og spiller de på samme måde resten af sæsonen bliver de helt sikkert et tophold. Ikke specielt prangende fodbold, men hamrende effektivt i begge ender, hvilket er det der skaber sejre.
Jeg siger jo bare min mening
Skrevet af cube1987
@hvorforik

Jeg sagde ikke at det var direkte racistisk, jeg sagde at det var grænsende dertil.

Jeg er nysgerrig: Hvad har race med noget som helst at gøre her? Hvorfor spiller det en rolle om FCM har mange afrikanske spillere?
Skrevet af Jacob77
Fuldt fortjent sejr til FCM over et Brøndby hold der skal hjem og arbejde med deres defensive problemer for ellers bliver det ikke til en topplacering i denne sæson.
Skrevet af hvorforik
eg sagde ikke at det var direkte racistisk, jeg sagde at det var grænsende dertil.

Jeg er nysgerrig: Hvad har race med noget som helst at gøre her? Hvorfor spiller det en rolle om FCM har mange afrikanske spillere?

Nu er det dig der bringer race på banen, jeg undre mig bare over alle de Aferikanere der er på det hold.....
Skrevet af Jens H.
Så blev det alligevel en nogenlunde weekend, selvom OB tabte.
Men at se de arrogante fjolser fra bif tabe, er næsten ligeså godt som at se OB vinde.
Skrevet af MIghtyBlues
Men at se de arrogante fjolser fra bif tabe, er næsten ligeså godt som at se OB vinde.


Ja fyha - de skal godt nok ikke rende rundt og tro de er -eller kan noget...

Man har godt nok et sørgeligt liv, hvis det næsten er ligeså godt, at se Brøndby tabe, som sit eget hold vinde.
Skrevet af Pademann
Savner mere og mere de gamle dage med suveræne Brøndby og fck. Gal det er endt ud i lort alt sammen..
Fodbold er sjælløst
Skrevet af makloka
Nu er det dig der bringer race på banen, jeg undre mig bare over alle de Aferikanere der er på det hold.....


Hvorfor er det nødvendig for dig at vide hvor mange afrikaner der er på FCM holdet? Hvis det er så nødvendigt for dig at vide kan du jo selv finde ud af det på FCM´s hjemmeside http://fcm.dk/superligatruppen

Hvis du endvidere vil vide hvorfor de har så mange afrikaner, kan du igen læse dette på deres hjemmeside http://fcm.dk/fc-ebedei

Men istedet for vælger du at kalde FC Midtjylland for FC Afrika, hvilket virker provekerende. Udover dette sider du at du undrer dig over at over alle de "Aferikanere" der er på holdet, hvorfor er det nødvendigt at undrer sig over det, det virker ærlig talt som om du prøver at insinuerer at der er noget fordækt bag dette. Udover det vil jeg anbefale at du slå op hvordan man staver til "Aferikanere" og hvis du ikke kn tælle kan jeg sige at der er 9 spiller som er afrikaner i FCM´s superliga trup. Håber det kan tilfredstille din "nysgerrighed".
Skrevet af madin
Pademann:

Ja puha det er kedeligt når det ikke er BIF eller FCK der vinder år efter år. Er da også synd når andre blander sig..
Skrevet af Sir , moderator
Mighty hvorfor spilder du dog tid på konstant at tage fat i de mest idiotiske indlæg? Er det ikke lidt deprimerende? Det svarer til at prøve at vinde en diskussion på Nationen. Ydermere får du jo absolut intet ud af det ud over måske endnu et idiotisk svar tilbage. En fyr som dig kunne da nemt bruge sine kræfter på mere konstruktive og fodboldfaglige ting. Jeg forstår ikke at du har gjort det til din nieche.
Dette er en signatur.
Skrevet af Spectator
Fantastisk dejligt med en sejr til FCM i premieren.
iHala Madrid y nada más!
Skrevet af Fornuften
Elendig start, elendig præstation hos mange af spillerne!
Stort kredit til Midtjylland, de spillede fremragende.
Smukt mål af Hassan, flere af disse langskudsmål i ligaen tak.
Chelsea FC
Skrevet af Niccen
Rigtig god kamp. Især af FCM. Brøndby må derimod siges at være skuffende svagt spillende.
Meget fortjent sejr.
En del hårde frispark som dommeren dog heldigvis stopper/straffer.Skrevet af The Expert
Jeg synes faktisk, at Brøndby var udemærket. Specielt i første halvleg. FCM er et klassehold i en dansk kontekst, og det må man også bare tage hatten af for.

Nunez, Szymanowski og Makienok kombinerede alle fint. Dog faldte Nunez helt ud i anden halvleg. Ørnskov og Nørgaard var overmatchet. Helt klart Brøndbys svageste led.

Skrevet af JonasOe
Det kan godt være FCM har en del afrikanere, men hvis vi ser på antallet af udlændinge, så er der sku´ ikke langt fra hindanden.. Og hvis man ser på antallet af forskellige nationaliteter, så, igen, er FCM ikke langt fra andre klubber.
annonce
0