Snak

Mere indhold efter annoncen

Hastemøde i Real Madrid efter alvorlige Barca-anklager

lør 11. mar 11:04

Real Madrids præsident har indkaldt bestyrelsen til et hastemøde søndag, hvor man vil diskutere, hvordan klubben skal forholde sig til anklagerne om korruption mod Barcelona.Læs hele nyheden her
Sagen rager vel ikke Real Madrid med mindre de også har sendt penge den vej?
Enten så er du uvidende eller generelt naiv. De to største klubber i Spanien har brug for hinanden for overleve. Hvis sagen ender med at betyde Barca bliver straffet med tvangsnedrykning etc.. Så er den spanske liga dødt.
Så lad være med skyde stikpille, bare fordi din egen klub er pisse korrupt er ikke ensbetydende med at andre også er.
Nu er det jo understreget ret tydeligt, at Barcelona ikke kan få en sportslig straf af nogen art, så den slags konsekvenser, vil aldrig komme på tale.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
taget fra denne artikel https://sport.tv2.dk/fodbold/2023-02-20-barca-udsat-for-alvorlige-anklager-nu-reagerer-rivaler

Kan ikke give sportslig straf

Om Barcelona har forbrudt sig på reglerne eller ej, står fortsat hen i det uvisse.

Men hvis de har, behøver de ikke at frygte en sportslig sanktion. Det slår LaLigas præsident, Javier Tebas, fast.

- Vi skal med det samme gøre det klart, at det ikke er muligt at sanktionere sportsligt, fordi der er gået fem år. Vi har allerede undersøgt det, siger Tebas ifølge AFP.
Det rager Real Madrid i den forstand, at de som den største fodboldinstitution i Spanien er forventet at tage stilling til den her sag. Ligesom mange andre klubber har gjort det.

For Real Madrid er det her en kæmpe bet i deres håb om at få Super League op og køre, fordi Barcelona spiller en afgørende rolle i det projekt. Derudover kan det have store konsekvenser for La Liga generelt. Derfor har man også afholdt sig fra, at melde noget ud før der var noget konkret på bordet.
Real Madrid Club de Fútbol
Pudsigt denne dommer-gate kommer 5 år for sent. La Liga stinks
I’ll Never Walk Alone
Selvfølgelig har det da RMA interesse. Har man en konkurrent der bruger ufine midler for succes så skal man da tage stilling hertil ligesom resten af klubberne i ligaen.

Hvis det viser sig at der er hold i anklagerne så må man jo reagere herefter også selvom de har en grotesk regl i spanien med en forældelsesfrist på 3 år for korruption. Det handler vel også om sportslig integritet for hele ligaen og La Liga som produkt.
Viser det sig at anklagerne er korrekte så bliver der jo et kæmpe spørgsmål omkring fairness af den sportslige afvikling i La Liga og det er der vel ingen der kan være tjent med.
Det rager Madrid i den forstand at de selv er den mest korrupte klub i fodbold historien.
Enten så er du uvidende eller generelt naiv. De to største klubber i Spanien har brug for hinanden for overleve. Hvis sagen ender med at betyde Barca bliver straffet med tvangsnedrykning etc.. Så er den spanske liga dødt.


Eller begge?

Nej du har ret, naivt af mig at tro alle herinde ved at det Spanske fodboldforbund allerede har meldt ud at der ikke bliver tale om pointstraf eller tvangsnedrykning.
annonce