Snak

Mere indhold efter annoncen
Sjovt der er så mange der tror resultatet havde været tosse meget anderledes, hvis Man U havde brugt en rigtig defensiv midtbanespiller … De røde blev spillet ud på røv og albuer, og det havde Casemiero ikke kunnet ændre, mod et city-hold der spillede op til deres bedste de første 60 min.
Når der er sagt, så er jeg stolt af United.

Ikke meget der skal til for at gøre dig stolt.

Stadig 20 titler ggmu

Når man ikke har vundet Premier League siden 12/13, så er det godt man kan leve på tidligere triumfer.
Flot kamp af storebroderen i Manchester, men lillesøsteren i den røde trøje fik da scoret 3 mål, selvom det ikke var fortjent.

ETH raus! ..... ;-)
men lillesøsteren i den røde trøje fik da scoret 3 mål, selvom det ikke var fortjent.


De fik da to flotte trøstemål efter City havde skiftet fem spillere ud.
Latterligt at folk tror City har vundet mesterskabet. Jeg tror det bliver tæt mellem LFC og City igen i år.
Favorithold i DK: Vejen SF (Ja, vi spiller i Serie 2...). Favorithold i England: Tottenham. Italien: Milan. Norge: Rosenborg. Ellers er jeg helt neutral :)
Jeg er ikke engang sur over at tabe så stort til City, de er desværre klasser over os. Og Haaland er vamvittig, det bliver det vildeste City hold gennem historien.
United skal fortsætte arbejdet, foruden i dag er jeg meget tilfreds med fremgangen, og for første gang i mange år kan jeg se håb, spilleglæde og god energi i holdet.
United forever💪

P.s City kommer altid til at være lillebror 🙂


Så stopper du med det drikkeri😂
Ham Haaland må gerne komme til barca når lewandowski en dag tager på pension, så kan real snuppe mbappe. hans ego gider jeg virkelig ikke at se i barca. haaland er et bæst. han har revet premiere league midtover på 2 måneder. helt urealistisk
annonce