Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(400625230401)
Andersen: du har ret..det er mig der er gået i søndags-mode.
Skrevet af TheUnitedWay
Haaland er bare verdensklasse og det er KDB og Foden også. Vi er langt fra det niveau endnu. Tillykke med sejren til City og nok også mesterskabet.

Jeg synes stadig at en 4-6 plads vil være godkendt, men det kræver stadig at vi strammer op. Såvel offensivt som defensivt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af JuanitoMaravilla
Haaland og De Bruyne er en perfekt kombi.

City havde derudover bare en rigtig god dag. Meget effektive, og godt hjulpet frem af sin hjemmebane.

Det er da lidt mangel på indsigt at bebrejde Ten Haag, der ellers havde vendt den forfærdelige sæsonstart. Han spillede med Eriksen, McToninay og Fernandes, da de har fungeret rigtig godt sammen i den sidste måneds tid. Der skal et nederlag til at ændre konstellationen, og den kom altså først nu.

Ingen grund til at stresse for United. Det er bare med at fortsætte de gode takter.
Skrevet af BabyJesus
Resultatet er en anelse arbitrært.. Hvis det havde været "Second leg" i CL, og City skulle indhente et hypotetisk 10-måls deficit, så havde de gjort det. Der var kun ét hold på banen, og det mener jeg næsten bogstaveligt.

Fuldstændig langt ude, at Ten Haag stiller med McTominay og Eriksen på den defensive midt mod City. Hvad havde han egentlig regnet med, at der ville ske?
Haalands mål efter hjørnesparket så decideret komisk ud. Var der seriøst nogen der troede, at Eriksen kunne dække ham op?

Dette City hold kan meget vel være det bedste PL-hold nogensinde.. det smerter mig en anelse, men propositionen er relevant.
Skrevet af vbkfyn
"Hvis Haaland var dansker...":-(
Hvis KDB var hollænder, så ville de være favorit til VM...
BTW: En helt igennem mere end halvskidt weekend af "mine" hold...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af LurenDrejer
Det fuldstændig underordnet hvor godt Eriksen, mct og Bruno har spillet sammen mod markant dårligere, når man tager til city og møder kdb foden og haaland..

Så spiller man med en Holding midtfielder og det burde gud og enhver mand da vide, specielt en “top træner”..

City lukrerede på unitsd manglede en oprydder og det var åbenlyst fra første fløjt, hvordan city fandt huller foran forsvaret!!

Man lader en martinez dække haaland med 20 cm forskel, UDEN at have en cdm til at dække af for ham og støtte ham.. Man blev løbet over ende og det var åbenlyst fejlen lå hos den forfejlede taktik!
Skrevet af Fodboldministeren
Sebbe-real tá de hvide briller af!. Vinicius er ikke i samme liga som Mbappe eller haaland. Han er ikke engang den bedste Brasiliener pt og når hans tid kommer for alvor, så er Endrick højst sandsynligt poppet op og har overtaget. Han er en dygtig spiller, ingen tvivl, men han kommer aldrig i nærheden af en ballon. Han er hvad Di Maria var til Messi og bliver aldrig sit holds mest betydningsfulde spiller, hverken på klub eller landshold. Mindre kan dog også gøre det :).
Skrevet af TheUnitedWay
Fuldstændig langt ude, at Ten Haag stiller med McTominay og Eriksen på den defensive midt mod City. Hvad havde han egentlig regnet med, at der ville ske?
Haalands mål efter hjørnesparket så decideret komisk ud. Var der seriøst nogen der troede, at Eriksen kunne dække ham op?


McT spillede netop for at kunne hjælpe til på dødbolde, da han er ret stærk der. Eriksen har været bedste spiller (dog ikke i dag), så lidt svært at sætte ham af. Man kunne have spillet med Casemiro og McT fra start og så Eriksen på Brunos plads, men Bruno er anfører når Maguire ikke spiller.

Det ligner at de dækker zone fremfor mand/mand hvilket jeg heller ikke er fan af.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Efter Liverpool er stået af ræset, er der ingen konkurrence til City i Premier League. Kun et eklatant skadeshelvede kan stoppe City.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af deutsche
Er ikke City fan, men glæder mig hver gang United får en på hatten
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Skrevet af MR. Buur
Skræmmende som City spiller - der er ingen hold i Pl der kan give dem kvalificeret modstand og jeg frygter når Liverpool skal møde dem da de spiller hæsligt lige pt.

Kampen i dag udstillede virkelig Man Utd og deres manglende kvalitet i det defensive - det var som om de gik på banen fra start uden tro på at de havde muligheder for at få noget med.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af MarcusRashford
Bliver man ydmyget og kørt over når man taber 6-3? Det lader til at journalisten havde skrevet overskriften og første del af artiklen før kampen var slut.
Skrevet af Pedro1
Ud med T Hag!!!
Skrevet af United2008
City er meste, tillykke. Haaland, Bruene og Pep er bare umulige at have med at gøre.

Når der er sagt, så er jeg stolt af United. Vi ligger os ikke ned og taber 6-0, men spiller kampen trods nederlaget er skrevet i sten. Stadig 20 titler ggmu
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af JacobB
MarcusRashford

Det lyder til herinde, at City skulle have vundet mindst 10-3.

Men ja, når man som Manchester United lukker 6 mål ind i lokalopgøret, så er det noget af en ydmygelse. Det kan vist ikke benægtes, uanset hvornår artiklen er skrevet.
Skrevet af Mathews
Bliver man ydmyget og kørt over når man taber 6-3? Det lader til at journalisten havde skrevet overskriften og første del af artiklen før kampen var slut.

Øh, ja? United scorer de sidste to mål efter kampen for længst var tabt, det er jo ikke et retvisende resultat overhovedet. Lyder ikke til at du har set kampen.
Skrevet af vbkfyn
MarcusRashford: har du overhovedet set kampen..? Og det gælder for så vidt også din navnebror på banen. Men ok, han fik da i det mindste SET fodbold.. .
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Skrevet af Doktor Nollert
Kun et Real hold på sin bedste dag, kan udfordre City.
Virkelig et fantastisk hold.
Skrevet af Gshock
Stadig 20 titler ggmu
og det samme kan du så skrive de næste 20 år, og til den tid har City overhalet. :)
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Tintin9
Jeg tror også, at hovedparten af de United-fans der skred ved 4-0 føler sig rimelig ydmyget - det gjorde dem der blev tilbage formentlig også.
annonce
0