Snak

Mere indhold efter annoncen
@JLS

Efter at have taget 7 ud af 9 mulige point fra jer AGF tosser skal du lige ind og blande dig her hva? Fik du det bedre så?
Fint fint. Vi tager 5. pladsen tilbage imorgen, og ligger afstand til Aab på næste mandag!
Loyaliteten varer evigt
Otto@

Uhhh, lyder som sandheden er ganske ilde hørt hva...?? Men du må jo mene at blande sig, på PRÆCIS samme måde, som du gør i ENHVER AGF-tråd... Det må du jo åbenbart få det bedre af, og du kan samtidig så sidde og tænke over hvorfor jeg kommer i en SIF-tråd... Men i din verden går "drillerierne" åbenbart kun en vej... Føj en moral... Håber du selv har det bedre af, at sidde her og spille uskyldig, ellers kan jeg da opfordre "dine" læsere til at kigge i AGF-tråde...

Og uanset hvad SIF tar af point mod AGF, så slår HB-Køge alligevel jer SIF-tosser hver gang...
Nu stod kampen mellem AaB og Silkeborg, og tråden burde vel omhandle denne??? Henviser til www.superstats.com, dersom nogle har interesse i indbyrdes opgør mellem Silkeborg og AGF.
@ JLS

Du er sku da nok den sidste der skal kommentere på en Silkeborg kamp.. Utroligt at man kan være så dum og blande sig i andre debatter når man lige er blevet kørt over af lokalrivalen.
Liverpool siden 16. Maj 2001 - Liverpool 5 - 4 Alavés. SILKE - SILKE - SILKE - SILKE - SILKEBOOOOOOORG IF!
JLS er bare sur over at storebror SIF vinder over AGF igen og igen og igen og ...må gøre ondt.
Big Ben@

At omtale SIF´s niveau i NETOP kampen i dag, og sammenligne med en kamp i torsdags, er vel ikke helt urelevant...??? Sker ihvertfald tit, på selv journalist-niveau, at man sammenligner niveauet i 2 kampe...

MVH...
Håber bestemt ikke du JLS er journalist da. For så ved du os godt, at Sif ikke spillede op til det niveau de plejer
Hvis der skal sammenlignes niveau med i torsdags så er sagen vel den at SIF spillede lige så dårligt i torsdags som de gjorde idag, AaB var bare klasser over AGF.

I det hele taget så er vores niveau faldet helt vildt siden efteråret, det er vel kun FCK kampen som vi har kunnet være bekendt. Resten har fanme været været skidt. heldigvis er det jo ofte sådan at det går for os, så jeg ser da frem til at spillet igen kommer til at køre!
The-Kop@

Kørt over...??? 2-1 og en tåhyler... Lad nu være med at udstille din egen mangel på intelligens, når du kalder andre dumme...

Og så ville det klæ Otto og Dondyhrs at være nogenlunde enige... Den ene mener at jeg bør vide at SIF´s niveau er bedre end i dag, og den anden siger højlydt, at det KUN er gået ned af bakke siden FCK-kampen, ja rent faktisk mener han det har været direkte skidt... Altså Otto, kan du se min pointe, og det er endda sagt uden jeg er journalist...

PS. AGF har vel osse lov til at spille en dårlig kamp, eller hvad...??? ;o)

PSPS. Spectator@

Jo det har du nemlig lige præcis ret i... Ville dog se bedre ud, at du kom med den når AGF og SIF i morgen har spillet lige mange kampe... Siger ikke AGF vinder, meeeen kampen skal jo spilles først ikk...?? Og så betyder stillingen jo MEGET mere den 23 maj, end den gør nu ikk...?? ;o)))
annonce