Snak

Mere indhold efter annoncen
@ JLS

Jojo, det er naturligvis relevant nok, men er jo hurtigt udartet i ren ævlebævlen frem og tilbage.

Men jo da, vi kan da konkludere, at Silkeborg slap bedre resultatmæssigt fra opgøret mod AGF end fra dagens kamp mod AaB. Og det er jo i det hele taget svært at konkludere bombastisk på dette års Superliga. Både Silkeborg og AGF ligger foran AaB i tabellen - sådan lige akkurat da. Til gengæld tabte AaB de seneste 2 indbyrdes opgør mod AGF og Silkeborg lige før jul, da AaB havde sin bedste periode og faktisk lå nummer 3.
Magen til tunge Sif drenge i røven. Der røg Europa drømmene lidt på hylden. Tillykke til AaB. Og typisk med endnu en overligger til Sif. Giver bajer den dag det bliver stolpe ind. Suk


Vi har da heller ikke en skid at lave i europa. Efter HB Køge, SønderjyskE og Lyngby har vi det ringeste hold i Suppen. At vi overpræsterer gør os ikke til EL deltagere.

Kan vi få en 6-plads eller bedre endnu så har det været en kanon sæson. 7-9 er formentlig der vi bør ligge når sæsonen er slut, så vi har da lidt at give af endnu.

Vedr. stolpe ind, gav du så bajere den dag Daniel A. Pedersen kringede den op i krogen? Vi var mere end almindelig heldige den dag. Ligesom vi var mod OB, og til dels AGF.
Silkeborg IF
@SotD

Vi kan desværre ikke give bajere bagud ;-). Men har endnu ikke glemt den Frank Hansen havde mod FCK. Et godt billede på de mange stolpe ud i denne sæson. Ikke meget tiltro du har til Sif. Lidt sørgeligt at høre på. Vil heller ikke give dig ret i vi var heldige mod AGF.

@JLS

Vil da give dondyhr ret i at Sif har spillet mindre godt efter pausen. Så vi er ikke så uenige som du siger. Men det rakte mod AGF ;-)
SortD@

Stor respekt... En SIF´er der ser nuanceret på tingene, og ikke mindst er realistisk... Thumps up...!!!!
Og så ville det klæ Otto og Dondyhrs at være nogenlunde enige... Den ene mener at jeg bør vide at SIF´s niveau er bedre end i dag, og den anden siger højlydt, at det KUN er gået ned af bakke siden FCK-kampen, ja rent faktisk mener han det har været direkte skidt...


Hvad er detfor noget ævl at lukke ud? Så når der er en AGF tilhænger som mener AGF er verdens bedste og det bare er et spørgsmål om tid før Barca ryger rundt, så er du som AGF tilhænger tvunget til at være nogenlunde enig?

I øvrigt sagde jeg ikke noget højlydt, ej heller at det kun er gået ned af bakke siden FCK kampen. Hvis du skal citere mig for noget jeg ikke siger så har bold.dk en fin citeret text knap du kan bruge!
@SOtD

Og synes bestemt det er noget pjat at snakke om at overpræstere. Kan ikke spille bedre end man er. Men der kan være nogle marginaler og noget held med. Men det synes jeg bestemt ikke Sif er forfulgt af i år
Otto@

Som jeg siger/spør om... Så har AGF vel osse lov til at spille under niveau i en kamp eller 2... De er trods alt oprykkere, og har som sædvanlig en masse skader... Så imponerer mig altså ikke at SIF kan vinde på en tåhyler i noget nær stærkeste opstilling... Og syntes ærlig talt "SortD" siger det som det skal siges... SIF kunne ligeså godt ha´ tabt til AGF som omvendt...

Og jo, du er rygende uenig med "dondyhrs"... Du kan ikke rede den... Til nu er der 2 SIF´ere der har set det samme som jeg... Og jeg er stadig ikke journalist... Den i dag er en typisk SIF´er... Går totalt ned når "man" har slået AGF... Og det må jo så alt andet lige være niveuet, når man spiller "sådan" i kampene før, og efter... Jeg siger det bare som det er, og den kunne du ikke tåle... SIF blomstrer ALTID op til kampene mod AGF, for så at falde tilbage i niveau... Og det syntes du er helt hen i luften, og klandrer mig for at kommentere på det...
det hele taget så er vores niveau faldet helt vildt siden efteråret, det er vel kun FCK kampen som vi har kunnet være bekendt. Resten har fanme været været skidt. heldigvis er det jo ofte sådan at det går for os, så jeg ser da frem til at spillet igen kommer til at køre!


Dondyhrs@

Så er den brugt... Vær sød at vise mig hvor du ikke skriver at det er gået ned af bakke...??? Okay, du bruger nogle andre ord, men har det været godt i den første kamp, og resten har været skidt... Så er det vel for faen osse gået ned af bakke...??? Altså har du brug for flueknepperi, så find en flue at kneppe... Du siger det samme, bare med andre ord... Og du skriver endda, at det ofte er sådan det går, og du ser frem til at det igen køre... Altså igen... Hold med flueknepperi du... Eller stå i det mindste ved hvad du selv lægger ud til offentlig skue...
Vi kan desværre ikke give bajere bagud ;-). Men har endnu ikke glemt den Frank Hansen havde mod FCK. Et godt billede på de mange stolpe ud i denne sæson. Ikke meget tiltro du har til Sif. Lidt sørgeligt at høre på. Vil heller ikke give dig ret i vi var heldige mod AGF.


Det var vel egentlig også derfor jeg skrev tildels. Vi var bedre end AGF, eller mindre ringe om man vil. MEN hvis AGF havde haft det held, som SIF har præsteret hele forårssæsonen så var GF også kommet på 2-2, ligesom vi gjorde det imod OB og FCM.

Vi har ikke spillet godt, men har været relativt kyniske her i foråret, og det er jo dejligt, men fortæl mig gerne hvilke hold højere i hierakiet du mener vi er bedre end? Jeg går ud fra det ikke er nogle af de 4 hold, som ligger over os. OB, AaB og AGF har også notorisk stærkere, og dyrere, trupper end os. AaB har måske en trup på niveau med SIF i år, men jeg har ganske svært ved at se vores mandskab være bedre end de resterende 8 mandskaber, foruden HB Køge, Lyngby og SønderjyskE. Hånden på hjertet.
Silkeborg IF
stop jeres skod ævl om SIF vs århus.. ku da ik være mindre uinteressant at læse om i en tråd hvor AAB endelig skinner.. ergo ska der ses Onside..
Min kommentar her handler om at jeg er stolt jeg er over at se drengene idag kæmpe og få SIF til at ligne nogle der ik gad at spille bold.. for jeg syntes faktisk SIF er et glimrende hold, men idag især i anden halvleg indtil 2-1, var der kun 1 hold på banen.. og de unge knægte fortjener ros.. og Due og Rolfe, i får svært ved at komme i start elleveren igen, for Kusk, han er sgu sej.. og lucas andersen lavede jo driblinger så selv Ronaldo ville kunne lære noget, dog mangler knægten muller.. stadig for bette, og når tømrer far skubber til ham, så er han stadig en dreng.. men fuld fortent idag.. og den følelse er længe siden man virkelig ku have sagt det, så håber det fortsætter lidt fremover.. og nedryknings spøgelset kom godt stykke væk igen.. perfekt.. god påske derude.
AaB fan siden 1993
annonce