Snak

Mere indhold efter annoncen

Haysen om krænkelsessag: Hårdeste i mit liv

ons 27. apr 2022

Hans Jørgen Haysen skulle i 2021 have været AGF's nye sportschef. Men grundet en krænkelsessag havde han aldrig sin første arbejdsdag. Nu tager Haysen bladet for munden. Læs hele nyheden her
Ingen selvransagelse, refleksion over, hvad han evt. har gjort forkert og har lært af det? Kun det er synd for mig. Eller er der noget om det i interviewet?
Ærgeligt vi aldrig landede ham, men selvfølgelig helt forståeligt at vi ikke gjorde.

Tænk hvad han havde haft gjort med de 42 millioner som Stig Inge har formøblet
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Det finder vi aldrig ud af. Er Eric Kahl og Michael Anderson to af SIBs dyre indkøb, synes jeg det er godt købt indtil videre.

Tænk hvad han havde haft gjort med de 42 millioner som Stig Inge har formøblet


Advokater ? ;-)
Det hårdeste i dit liv?

Hvordan mon hende du krænkede havde det? A walk in the park?
Han tager bladet fra munden.
Island, hvis du læser artiklen, vil du nederst finde et link hvor Haysen selvransager lidt.
Nu har jeg ikke set interviewet, men ud fra artiklen, lyder det ikke til han fortryder noget, kun at det var synd for ham det blev opdaget, og hvor synd det er for ham nu - han mener sikkert heller ikke det var særlig slemt det han gjorde - men hvis han har lidt pykopatiske træk (som de fleste ledere har) så kniber det mange gange med empatien - samt manglede evne til og se sine egne fejl :)
I den linkede artikel siger ham bla:
- Jeg har selvfølgelig kigget rigtig meget indad. Selvfølgelig er der også noget, som jeg fortryder i det. Det skal der ikke herske nogen tvivl om.

- Når et andet menneske bliver ked af det og har det dårligt over noget, som jeg har været med til, så bliver man selvfølgelig rigtig berørt af det, og det gjorde jeg naturligvis også.Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Lidt vild sag at skrive og sige det til en meget ung ansat, som han har gjort som øverste chef mens han samtidig har både kone og børn.

Fatter ikke han kunne skrive de ting har gjorde.
annonce