Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvorfor skulle han skifte til Arsenal eller Liverpool?? Som han siger så ville PSG være en stagnering, som kan man jo sige at Liverpool og Arsenal er et skridt ned af stien.


Så du mener helt seriøst at nyrige PSG er større hold end Arsenal og Liverpool? Hører Inter og Roma så heller ikke til blandt Italiens største hold? Er Brøndby ikke en af Danmarks største klubber? Er Levante et af Spaniens tophold?

Kom nu ind i kampen inden du skriver noget, der er så latterligt. Undskyld tonen, men det er simpelthen for dumt hvad man ikke skal læse af idioti herinde. Ligegyldigt hvor en klub som Arsenal eller Liverpool ligger i tabellen vil de altid være kæmpestore klubber, alene grundet deres historie, fanbase og generelle status.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Han bliver en dyr herre og Arsenal er ikke ligefremmen super interessante at skifte til i øjeblikket i lige stil med Liverpool.

Så er det jo godt, at det ikke er status lige nu, men til sommer der måske sker noget.
Y. N. W. A. #JFT97
Jamen Liverpool har ikke været interessant for en storspiller i mange mange år nu. Arsenal er også ved at droppe ned ad listen.
Jamen Liverpool har ikke været interessant for en storspiller i mange mange år nu

Nå da.
Y. N. W. A. #JFT97
Det er som ikke for at være dum, men hvad i alverden kan få folk til at tro at en af verdens pt største talenter ikke ville tage til en absolut topklub?? (og det mener jeg bestemt ikke liverpool eller arsenal er)

Nej, smutter han så bliver det en hold som United, Chelsea, City, Barca, Real, Inter eller Bayern. Alt andet vil være dybt overraskende.
annonce