Snak

Mere indhold efter annoncen

Hazard erkender: Har ikke samme niveau længere

Skrevet af bold
søn 20. nov 09:42

Eden Hazard erkender, at han ikke længere har samme niveau, som han havde i 2018. Læs hele nyheden her
Skrevet af brugerx
Jeg så ham gerne tilbage i PL. Har af en eller anden grund svært ved at tro, at han ikke skulle kunne komme op på et højere niveau, end det han har vist siden skiftet til Real.
Skrevet af Lindhardt
Har læst en del trænere der bla fortalte om han da han var yngre bla i Chelsea gad han ikke træne hårdt og det hele var som en leg for ham,han gad ikke de træninger der var gode og hårde for kroppen,men som tydeligvis ville gøre godt for kroppen over længere tid,og så blev der udtalt han var doven også,men han var sindsyg god,så han fik lov til og træne på sin måde..Om det er det der gør år efter at han krop ikke kan holde den samme høje standard og han har været ramt af skader siden skiftet fra Chelsea ved jeg ikke,men det da tankevækkende..
Skrevet af realmadrid94
Alle rygterne om hans livsstil i off-season.. at komme tilbage 10 kg tungere.. det har sgu desværre forkortet hans karriere. Jeg ville være overrasket hvis han spillede fast på et tophold om 2-3 år. :/ en spiller vi købte efter sin prime, Kaka 2.0
Skrevet af Mazraoui
Kaka 2.0 good one ;)
Skrevet af Slettet(412107221412)
det er hans 4 år i real madrid, og han har scoret 4 la liga mål i de år.så ja eden, du er ik den samme som i chelsea. den her handel er langt værre end kaka
Skrevet af BrienLaudrup
Der er også den detalje med en plade i foden, der har hæmmet ham.
Det er der styr på nu og han føler sig bedre tilpas. Men det er også blevet sværere at komme i start 11eren hos real nu end for 2-3 år siden.
Jeg tror hazard fortsat kan vise godt spil, men selvfølgelig ikke som i 2018 og tidligere.
annonce
0